Böyleleri kendi keyifleri uğruna başkalarının hayatını mahvediyor işte. O çok ünlü eşcinsel modacılar bile zamanında evlenmişler birnin kızı var diğeri de sırf çocuk için evlenmiş spnra da arkasına bakmadan boşanmış ya kendilerini gizlemek amaçlı paravan olarak kullanmak için evleniyorlar ya da çocukları olsun diye evleniyorlar kendilerinden başka kimseyi düşünmeyen benciller
Keyifleri uğruna mı?
Bu insanları yalan söylemek zorunda bırakan "namuslu toplum kahyaları"nı ne yapacağız?
Bu ülkede nüfus cüzdanında islam yazan hristiyanlar var. Bu ülkede eşcinsel kaç erkeğin öğretmenlik hakemlik gibi işlerine son verildi haberiniz yok heralde?
Bence bu insanları böyle yalancı yapan ikiyüzlü toplum düzeni üzerine biraz düşününmenin zamanı.
Yani ? Toplum bu insanlara gereken saygıyı gösterene kadar onlar da umarsızca kadınların hayatlarını hayallerini çalmaya devam edebilirler öyle mi ?
Bu arada nüfus cüzdanında İslam yazan Hristiyan duymadım ben Hristiyan olanlara kendi dinleri yazılıyor. Musevilere de aynı şekilde ( şimdi konuyu din hanesine çekmeyin nüfus cüzdanında din hanesinin olmaması gerektiğini düşünüyorum)
Adam boşanamazsın diye zorluk çıkarmıyor , çocuklarda çok ufak değil artık . Babaları çocuklar için nafaka verse , kadın çalışarak tek başına hayatını idame ettirebilir . Aile desteği olmayınca çok zor olur tabii ama kadının artık kendi ailesi var ve çocukları önceliği olmalı . Kızı için de çok zor gelmiş ki intihar bile etmiş . Demek ki evde görünürde de olsa mutlu aile tablosu yok .kadın ayrılırsa ailesine muhtaç sanırım, aileside normal bundan boşanılmaz deyip kabul etmeyince, 2 çocukla cesaret edememiştir, ailesi şiddet yok karı kız yok bişey yok demiş ama bundan ala psikolojik şiddet olmaz
doğru boşanabilir ama öğrenilmiş çaresizlik işte...Adam boşanamazsın diye zorluk çıkarmıyor , çocuklarda çok ufak değil artık . Babaları çocuklar için nafaka verse , kadın çalışarak tek başına hayatını idame ettirebilir . Aile desteği olmayınca çok zor olur tabii ama kadının artık kendi ailesi var ve çocukları önceliği olmalı . Kızı için de çok zor gelmiş ki intihar bile etmiş . Demek ki evde görünürde de olsa mutlu aile tablosu yok .
Huzuru için zoru seçmeli mecburen .
Yine de haklarımda en hayırlısı olsun diyorum tabii .
Bu haberi okumuştum buradaki mevzu farklı, benim söylediğim isteyen herkesin bir dilekçeyle din hanesinde yazılanı değiştirebildiği veya din hanesini boş bıraktırabildiği. Bunların yapılaniliyor olması din hanesi uygulamasının gereksiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor, sosyal medyada intihar notu bırakarak yaşamına son veren kişi de dini tören istememişti cenazesinde buna rağmen ailesi dini törenle defnetti linkteki haberde de uyuşmazlığı iki tarafda eş kararına bırakmış burada yanlış yapan ailelerBenim yazdıklarımdan, sizin çıkardığınız anlam çıkmaz. İlginç bir sonuca ulaşmışsınız.
Öyle olmuyor işte. Kendi dinleri yazıyormuş, buyrun haberi okuyun:
http://www.internethaber.com/nufusunda-islam-yaziyor-cenazesi-kiliseden-kalkti-748435h.htm
Bu haberi okumuştum buradaki mevzu farklı, benim söylediğim isteyen herkesin bir dilekçeyle din hanesinde yazılanı değiştirebildiği veya din hanesini boş bıraktırabildiği. Bunların yapılaniliyor olması din hanesi uygulamasının gereksiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor, sosyal medyada intihar notu bırakarak yaşamına son veren kişi de dini tören istememişti cenazesinde buna rağmen ailesi dini törenle defnetti linkteki haberde de uyuşmazlığı iki tarafda eş kararına bırakmış burada yanlış yapan aileler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?