• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"15 yıllık evliyim ama kocam eşcinsel"

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
15 yıllık evli 2 çocuk annesi kadın Mustafa Karataş'a kocamın eşcinsel olduğunu öğrendim ne yapmalyım? diye sordu.
Sitene Ekle

Show TV'de yayınlanan Mustafa Karataş ile Muhabbet Saati programında Mustafa Karataş Hoca'ya ilginç bir soru soruldu. İki tane çocuğu olduğunu söyleyen bir kadın Mustafa Karataş Hoca'ya, 15 yıllık eşimin 8 yıl önce eşcinsel olduğunu öğrendim ne yapmalıyım? diye sordu. milliyet

inanılmaz bişey kadına çok üzüldüm, ailesine de yuh yani normal haa, insana öz kızı nasıl bu kadar yük gelir

Mustafa Karataş ilahiyatçı galiba, ne dedi acaba kadına orasınıda gösterselermiş keşke, gerçi bu konu hocanın konusu değil galiba ama... Bi avukat ya da psikologa sorulabilirdi belki.. Herhalde dini boyutunu öğrenmek istedi

Nasıl anne babalar var hayret edilecek bir şey.. Kızları başına kalmasın diye nasıl da normalleştirmişler olayı. Türkiye'deki koca müessesinin acı bir örneği. Dövmüyorsa kadın getirmiyorsa demişler ee adam erkekle aldatıyor daha kötüsü var mı?

tam bdv lik konu, ve anladığım kadarıyla başka erkeklerle beraber oluyor adam, keşke baştan evlenip kadının başını yakmasaydı

Böyleleri kendi keyifleri uğruna başkalarının hayatını mahvediyor işte. O çok ünlü eşcinsel modacılar bile zamanında evlenmişler birnin kızı var diğeri de sırf çocuk için evlenmiş spnra da arkasına bakmadan boşanmış ya kendilerini gizlemek amaçlı paravan olarak kullanmak için evleniyorlar ya da çocukları olsun diye evleniyorlar kendilerinden başka kimseyi düşünmeyen benciller

Böyleleri kendi keyifleri uğruna başkalarının hayatını mahvediyor işte. O çok ünlü eşcinsel modacılar bile zamanında evlenmişler birnin kızı var diğeri de sırf çocuk için evlenmiş spnra da arkasına bakmadan boşanmış ya kendilerini gizlemek amaçlı paravan olarak kullanmak için evleniyorlar ya da çocukları olsun diye evleniyorlar kendilerinden başka kimseyi düşünmeyen benciller

Keyifleri uğruna mı?
Bu insanları yalan söylemek zorunda bırakan "namuslu toplum kahyaları"nı ne yapacağız?

Bu ülkede nüfus cüzdanında islam yazan hristiyanlar var. Bu ülkede eşcinsel kaç erkeğin öğretmenlik hakemlik gibi işlerine son verildi haberiniz yok heralde?

Bence bu insanları böyle yalancı yapan ikiyüzlü toplum düzeni üzerine biraz düşününmenin zamanı.

Keyifleri uğruna mı?
Bu insanları yalan söylemek zorunda bırakan "namuslu toplum kahyaları"nı ne yapacağız?

Bu ülkede nüfus cüzdanında islam yazan hristiyanlar var. Bu ülkede eşcinsel kaç erkeğin öğretmenlik hakemlik gibi işlerine son verildi haberiniz yok heralde?

Bence bu insanları böyle yalancı yapan ikiyüzlü toplum düzeni üzerine biraz düşününmenin zamanı.

Yani ? Toplum bu insanlara gereken saygıyı gösterene kadar onlar da umarsızca kadınların hayatlarını hayallerini çalmaya devam edebilirler öyle mi ?

Bu arada nüfus cüzdanında İslam yazan Hristiyan duymadım ben Hristiyan olanlara kendi dinleri yazılıyor. Musevilere de aynı şekilde ( şimdi konuyu din hanesine çekmeyin nüfus cüzdanında din hanesinin olmaması gerektiğini düşünüyorum)

Zor durumlar, bence kadın ayrılmalı, adam caymıyormuş, ee göz göre göre aldatıyor sonuçta; kadın ya da erkekle fark etmez.

kadın ayrılırsa ailesine muhtaç sanırım, aileside normal bundan boşanılmaz deyip kabul etmeyince, 2 çocukla cesaret edememiştir, ailesi şiddet yok karı kız yok bişey yok demiş ama bundan ala psikolojik şiddet olmaz

Yani ? Toplum bu insanlara gereken saygıyı gösterene kadar onlar da umarsızca kadınların hayatlarını hayallerini çalmaya devam edebilirler öyle mi ?

Bu arada nüfus cüzdanında İslam yazan Hristiyan duymadım ben Hristiyan olanlara kendi dinleri yazılıyor. Musevilere de aynı şekilde ( şimdi konuyu din hanesine çekmeyin nüfus cüzdanında din hanesinin olmaması gerektiğini düşünüyorum)

Benim yazdıklarımdan, sizin çıkardığınız anlam çıkmaz. İlginç bir sonuca ulaşmışsınız.

Öyle olmuyor işte. Kendi dinleri yazıyormuş, buyrun haberi okuyun:

http://www.internethaber.com/nufusunda-islam-yaziyor-cenazesi-kiliseden-kalkti-748435h.htm

kadın ayrılırsa ailesine muhtaç sanırım, aileside normal bundan boşanılmaz deyip kabul etmeyince, 2 çocukla cesaret edememiştir, ailesi şiddet yok karı kız yok bişey yok demiş ama bundan ala psikolojik şiddet olmaz
Adam boşanamazsın diye zorluk çıkarmıyor , çocuklarda çok ufak değil artık . Babaları çocuklar için nafaka verse , kadın çalışarak tek başına hayatını idame ettirebilir . Aile desteği olmayınca çok zor olur tabii ama kadının artık kendi ailesi var ve çocukları önceliği olmalı . Kızı için de çok zor gelmiş ki intihar bile etmiş . Demek ki evde görünürde de olsa mutlu aile tablosu yok .
Huzuru için zoru seçmeli mecburen .

Yine de haklarımda en hayırlısı olsun diyorum tabii .

Adam boşanamazsın diye zorluk çıkarmıyor , çocuklarda çok ufak değil artık . Babaları çocuklar için nafaka verse , kadın çalışarak tek başına hayatını idame ettirebilir . Aile desteği olmayınca çok zor olur tabii ama kadının artık kendi ailesi var ve çocukları önceliği olmalı . Kızı için de çok zor gelmiş ki intihar bile etmiş . Demek ki evde görünürde de olsa mutlu aile tablosu yok .
Huzuru için zoru seçmeli mecburen .

Yine de haklarımda en hayırlısı olsun diyorum tabii .
doğru boşanabilir ama öğrenilmiş çaresizlik işte...

Benim yazdıklarımdan, sizin çıkardığınız anlam çıkmaz. İlginç bir sonuca ulaşmışsınız.

Öyle olmuyor işte. Kendi dinleri yazıyormuş, buyrun haberi okuyun:

http://www.internethaber.com/nufusunda-islam-yaziyor-cenazesi-kiliseden-kalkti-748435h.htm
Bu haberi okumuştum buradaki mevzu farklı, benim söylediğim isteyen herkesin bir dilekçeyle din hanesinde yazılanı değiştirebildiği veya din hanesini boş bıraktırabildiği. Bunların yapılaniliyor olması din hanesi uygulamasının gereksiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor, sosyal medyada intihar notu bırakarak yaşamına son veren kişi de dini tören istememişti cenazesinde buna rağmen ailesi dini törenle defnetti linkteki haberde de uyuşmazlığı iki tarafda eş kararına bırakmış burada yanlış yapan aileler

Telefondan yazıyorum bir sürü harf imla hatası olmuş düzeltemdm de

Bu haberi okumuştum buradaki mevzu farklı, benim söylediğim isteyen herkesin bir dilekçeyle din hanesinde yazılanı değiştirebildiği veya din hanesini boş bıraktırabildiği. Bunların yapılaniliyor olması din hanesi uygulamasının gereksiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor, sosyal medyada intihar notu bırakarak yaşamına son veren kişi de dini tören istememişti cenazesinde buna rağmen ailesi dini törenle defnetti linkteki haberde de uyuşmazlığı iki tarafda eş kararına bırakmış burada yanlış yapan aileler

yasal olarak öyle olması herkesin bunu yapabildiği anlamına gelmiyor ben de onu vurguluyorum. intihar eden kişinin isteğine meral okay'ın isteğine saygı gösteren oldu mu? tam olarak bunu diyorum.
islam insanlara dayatılıyor. abye girmekten bahsediyorlar bir de. avrupa veya amerika'da kimlik kartında dine ait bir gösterge olmaz. olamaz. bizde? her şey fişleme üzerine. öyle olunca kimse gidip gerçek inancını yazdırmaz. benim en az yedi sekiz dine inanmayan arkadaşım var. hepsi de kimliğe göre islam dininden. :KK69:

Back