• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 .Yılımızı da Bitirdik....

ömür boyu sürecek olan evliliğinde sağlık ,mutluluk huzur hiç eksik olmasın canımmm
nice 15 senelereee a.s.

darısı tüm evlenmek isteyen ,evli olan ,mutluluğu arayan arkadaşlarımızaaa

Rabbim hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu nice nice 15 seneler nasip etsin...

Sevginiz,aşkınız,bağlılığınız daim olsun inşallah....

pembe_guller_ve_yuzukler.jpg

çoğaldıkca çoğalsın sevginiz,saygınız,mutluluğunuz ve ebediyete kadar yüzükleriniz parmağınızdan hiiçç çıkmasın.sağlıklı uzun uzun güzel ömürler :Saruboceq: canım songülüm.öpüyorum tatlım.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
allahım nazarlardan korusun öyle güzel anlatmışsınki.maşallah canım :nazar: :nazar: :nazar: a.s.

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. nice nice 15 yıllar sizinle olsun...

a.s.a.s.Maşallah Songülcüm 15 yıldır mutlu giden bir evlilik ne güzelll...:nazar:Rabbim daim etsin...:Saruboceq:İnşallah 50.altın yılınızı da kutlamak nasip etsin çocuklarınızla torunlarınızla canım...:lepi:Bunlar da benden size nazarlara gelmeyin diye...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar:Şenizdaha nice mutlu senelere...........Şeniz:nazar:

:1hug:el ele göz göze..............:1hug:

a.s. alkisalkisalkis a.s. alkisalkisalkis a.s.

ayyy çok güzelldaha nice yılları beraber geçirirsinzi inşallah..
Mutluluklar dilerim..Rabbim size kızınıza ve eşinize saglık huzur versinn..

en kötü gününüz böyle olsun... :kedi: her daim böyle mutlu ve huzurlu olun inşallah... :nazar: sevgiler.......... a.s.

Songül ablacım evlilik yıldönümünüzü en içten dileklerimle kutluyorum ablacıma.s.
Kızınız ve eşiniz ile bir ömür boyu sağlıklı nice günler diliyorum Şeniz

allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah canım 55. yıllınızıda kutlamak nasip olsun inşallah darısı serkanımla banaopuyorumnanaktan

Back