- 24 Eylül 2010
- 5.950
- 19.271
- 448
Yarım kalan her şey daha akılda kalıyor gerçekten. Şimdi yıllardır uzak oluşundan arkadaşa cazip geliyor. Biraz takılsa yine sıkılacakBence sizinki aşk değil yarım kalmışlık
Aynen öyle bazen yarım kalan ilişkilerle başarısiz ilişkilerimizi kıyaslar, gözümüzde büyüttükce büyütürüz. İnsanlık hali olabilir,belki devam etseydi umduğunu bulamayacaktı. Ben konu sahibini yadirgamiyorum evlenmesine üzülmüş. Kalkıp adama mesajlar atıp rahatsız etmemiş. İnsanız duygularımız var.Yarım kalan her şey daha akılda kalıyor gerçekten. Şimdi yıllardır uzak oluşundan arkadaşa cazip geliyor. Biraz takılsa yine sıkılacak
Hayır hic aklınızda değildi.Suanki hic sadece kıskançlık.Cunku o evli.Sizinle ilisigi yok ve sizi unuttugu icin kendinizi unutmamısım diye aklımdaydı diye acı cektirmeye calısıyorsunuz.bugun ortak arkadasımın doğum gününden fotolarını gördüm .
unutamamıstım hep aklımdaydı .bir defa daha anladım unutamamısım
Kesınlıkle öyle bır şey yapmam .kendısıde en son çocuk oyuncağına döndürdün dedı .ve bana bir sürü laf saydı allah belanı versin vs dıye ayrılırkenSiz hep git gel demişsiniz. Ne bu çocuk oyuncağı mı?
Eğer evlenseydiniz sürekli ayrılır barışırdıniz(yani siz)
Umarım adama ulaşmaya kalkmazsınız.
Okadar emek eden ben ama kolaylıkla başkasının olan oUnutamamak mi dersin yarim kalmışlık sendromu mu dersin elde edememe hırsımı dersin kendine lakin kadersel bir bagin olsaydi olurdu yapacak en güzel şey durumu kabullenmek
Ilgısız bir ınsandı sevgısınden emın olamıyorum .emın olmak ıcın ortaya ayrılalım kelımesı atıyordum .sonra anladım kı adamın fıtratı buSiz egonuzu tatmin etmişsiniz. Onun evlenip gitmesi de egonuza büyük darbe olmuş. Bunun altında yatan sebebi bulmak için bir psikologla çalışsanız sizin iyiliğinize olur. Sevgi böyle bir şey değil.
Onu sevıyorumDemek ki neymis kimse vazgecilmez degilmis.
Tam olarak hangi emekten bahsediyorsunuz? Adami maymun etmissiniz, kacip kurtulmus iste sizdenOkadar emek eden ben ama kolaylıkla başkasının olan o
Okadar emek eden ben ama kolaylıkla başkasının olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?