- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
Çok iyi yapmış rahatsız etmeyin adamı artıkSonra nışanlanacagım dedim nişanlanma dedi .nişanlandım … aradan 5 yıl gectı kı evlenmıs

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi yapmış rahatsız etmeyin adamı artıkSonra nışanlanacagım dedim nişanlanma dedi .nişanlandım … aradan 5 yıl gectı kı evlenmıs
Onu sevıyorum
Okadar emek eden ben ama kolaylıkla başkasının olan o
Ya bu baya afedersiniz yüzsüzlük yani.Okadar emek eden ben ama kolaylıkla başkasının olan o
Bi de herkesi bıraktığı yerde yıllarca bekleyeceğini sanması ne kadar minnoş değil mi?Saka falan mi yapiyorsunuz bilmiyorum ama komik de degilsiniz. Konulariniza soyle bir baktim surekli birilerinden hoslanmissiniz ha bir de nisanlanmaniz vardi dimi. Oldukca emek vermissiniz. Adam artik kime ne iyilik yaptiysa kurtarmis kendini.
Cunku onunki altindan yapilmisBi de herkesi bıraktığı yerde yıllarca bekleyeceğini sanması ne kadar minnoş değil mi?
Sabahlara kadar agladgım günleri bılirimTam olarak hangi emekten bahsediyorsunuz? Adami maymun etmissiniz, kacip kurtulmus iste sizden
Bi de herkesi bıraktığı yerde yıllarca bekleyeceğini sanması ne kadar minnoş değil mi?
Kafanizi duvarlara vurmaktanin acisindandir diye tahmin ediyorumSabahlara kadar agladgım günleri bılirim
Benim küçük kız da öyle ya, istediği yapılmayınca bütün gün höykürüyo.Sabahlara kadar agladgım günleri bılirim
Kusura bakmayın ama sizin bende uyandırdığınız profili açıklayayım:Sabahlara kadar agladgım günleri bılirim
Okadar emek eden ben ama kolaylıkla başkasının olan o
Öyle tabi ki ben de yadırgamadım olmuş olabilir yaşanmışlıkların etkisiyle. Yarım kalmış eski, o zaman için çok sevdiğim flörtümün tayini çıkıp hem de sonradan nişanlanıp gitmişti. Ben engelliydim o kişide nasıl olsa Mesajlar gitmiyor diye (bende en aşağıda duruyordu hala) içimi dökercesine dün yine seni gördüm rüyamda yazmıştım. Birkaç ay sonra engelimi kaldırmış bir gördüm ki iletilmiş engel kalksa bile. görüldü yazıyorAynen öyle bazen yarım kalan ilişkilerle başarısiz ilişkilerimizi kıyaslar, gözümüzde büyüttükce büyütürüz. İnsanlık hali olabilir,belki devam etseydi umduğunu bulamayacaktı. Ben konu sahibini yadirgamiyorum evlenmesine üzülmüş. Kalkıp adama mesajlar atıp rahatsız etmemiş. İnsanız duygularımız var.
Benim küçük kız da öyle ya, istediği yapılmayınca bütün gün höykürüyo.