Çok haklısınız onlara göre hep haklılarYanlış anlamazsanız size tavsiye,bundan sonra bir adamda yanlış gördünüz hiç açıklamayın. Düşündüm olmuyor veya sanırım ben hazır değilim falan. Yoksa hiç gereksiz anlamayacak birine zaman harcarsınız
Benim eski nişanlım benden kısaydıOlabilir bende benim boyumda erkeklere göre kısa erkeklerden hoşlanmışım çoktu kadın atandardina göre uzunum
Yahu adam 200 den 63 e sporsuz düşmüş. Zayıf olsa ne olacak ki? Hem görüntü hem karakter kirliliği.Ben de zayıf seviyorum . Zevk meselesi zaten bunu ona söylediğimde söyleyene bak demişti
Ahahaha keşke ordan kendime bir tanesini ayarlayabilseydimKimleer kimlerle beraber demiştir genç bekarlar.
Yürüyüş yapmış günde 4 saat güya ahahahahahahahaYahu adam 200 den 63 e sporsuz düşmüş. Zayıf olsa ne olacak ki? Hem görüntü hem karakter kirliliği.
Akbil de basmıyor yani shshdbdbdYürüyüş yapmış günde 4 saat güya ahahahahahahaha
bence de hakkini aramis. Ama sizin yaninizda yapmasi sart miydi? Hayir.a ben hakkımı aradım orası cafe mi
Dunyadan da haberi yok ayol, hangi bogazda cay 10 liraymis
Hakkını savunup 10 TL ödemiştir diye düşünüyorum.Daha geçen hafta Ortaköy’de bir çaya 32 tl verdim nerde 10 tl bi anlasam
O an ağzım açık kalmasaydı aslında çok güzel şeyler söylerdim ama neyseKeske cay da pahaliymis sicak su icelim mi deseydinizzeka yoksunu ya bu herif hic mi nezaket bilmez
Gerçekten ucuzmuş.Boğazda çay on lira mı :d sadece akbil basıyor herhalde ajshsbs
Gene de bunlar dalga geçilecek şeyler değil ayrıca sizin de para benim için nefes almak kadar değerli yazmanız çok iticiYürüyüş yapmış günde 4 saat güya ahahahahahahaha
Asla yazmam. İğrendim.. gerçekten aldatsa bu kadar iğrenmezdim
Para benim için önemli… para olmayınca huzurunuz olmuyor maalesef. Ve bunu da ona belirttimGene de bunlar dalga geçilecek şeyler değil ayrıca sizin de para benim için nefes almak kadar değerli yazmanız çok itici
Hangi boğaza karşı çay 10 liraymış, bering boğazı mı?
63 kilo erkek mi olur yaa boyu kaç arkadaşın?200 kiloymuş 63 şu an ama her yeri öyle bir sarkmış ki. Ben 15 kiloyu sağlıklı şekilde vermek varken niye ameliyat olayım? Patavatsız işte
40 bin vermek yerine terzi makasıyla kestirip overlok çektirir.Olacakmış 40 binmiş ameliyat
Aslında o kadar kötü ve zayıf durmuyor. Boyu da yerinde. Belki de çok sarkık diye zayıf durmuyor . Giydiği gömlekler yakışıyordu63 kilo erkek mi olur yaa boyu kaç arkadaşın?
Ayy vallahi konuda bunu merak ettim. Öteki kısma hiç değinmiyorum bile yolda görsen selam verme
Keşke burayı okuyabilse40 bin vermek yerine terzi makasıyla kestirip overlok çektirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?