:) Ayyy çok zayıf adam da iyi olmuyor bence yaaaaa. Ben göbekli dağ gibi adam seviyorum.Oha o boya 63 kilomu derileride aldirsa 58 falan olur
Bir kaç tane mesajımızın ekranını çektim. Belki biraz ağır konuştum ama hak ettiEki Görüntüle 3170647 Eki Görüntüle 3170660
Ben de zayıf seviyorum . Zevk meselesi zaten bunu ona söylediğimde söyleyene bak demişti:) Ayyy çok zayıf adam da iyi olmuyor bence yaaaaa. Ben göbekli ayı dağ gibi adam seviyorum.Yeri oynatan cinsten hani
Yav ben 58 kiloyum. Bana çekici gelmedi valla.
Burada er kişi diyor ki bebeğim bu daha hiçbir şey, evlenirsek gör bir de sen beni :dBir kaç tane mesajımızın ekranını çektim. Belki biraz ağır konuştum ama hak ettiEki Görüntüle 3170647 Eki Görüntüle 3170660
Evet evet evet eksik koymuşum yeniden ekledimBurada er kişi diyor ki bebeğim bu daha hiçbir şey, evlenirsek gör bir de sen beni :d
Veda ederken bile bereket dilemiş belki karşılığını alırım da tutar diye ahshshshsh
Çüş yani. Diyene bak ne demek? Paralasaydınız bir güzel. Hak etmiş valla.Ben de zayıf seviyorum . Zevk meselesi zaten bunu ona söylediğimde söyleyene bak demişti
Ben 76 kiloyum diyeceklerim bu kadar:) Ayyy çok zayıf adam da iyi olmuyor bence yaaaaa. Ben göbekli dağ gibi adam seviyorum.Yeri oynatan cinsten hani
Yav ben 58 kiloyum. Bana çekici gelmedi valla.
Hem iş atıp hem beğenmemek de ayrı bir fecaat, resmen malYok beni görmüştü arkadaş ortamında. 3-4 ay sürekli mesaj atıyordu instagramdan, işte işim düşünce ondan yardım istedim. Keşke istemeseydim
Olacakmış 40 binmiş ameliyatOha o boya 63 kilomu derileride aldirsa 58 falan olur
Boğazda çay on lira mı :d sadece akbil basıyor herhalde ajshsbsEvet evet evet eksik koymuşum yeniden ekledim
Daha geçen hafta Ortaköy’de bir çaya 32 tl verdim nerde 10 tl bi anlasamBoğazda çay on lira mı :d sadece akbil basıyor herhalde ajshsbs
Ben de kendimde olmayan ne varsa adamlarda arıyorum. Kısa ve ufağım, haliyle benim gibiler hoşuma gitmiyor.Ben 76 kiloyum diyeceklerim bu kadarbende o kadar zayıf adam istemem ki şişman değilim iriyimdir biraz
Kimleer kimlerle beraber demiştir genç bekarlar.Etraf hakim, savcı, polis doluydu hepsi tartışmayı duyup baktı
Olabilir bende benim boyumda erkeklere göre kısa erkeklerden hoşlanmışım çoktu kadın atandardina göre uzunumBen de kendimde olmayan ne varsa adamlarda arıyorum. Kısa ve ufağım, haliyle benim gibiler hoşuma gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?