Canım nasıl link verilir bilmiyorum bi arkadaş konu açmış,ondan aldım bende bu tarifi.hatta o 3kapak hodan yağı,birer kapak bugday,üzüm çekirdeği,kayısı çekirdeği yağlarını karıştırın akşamları tonik niyetine yüzünüzü silin yatın,sabah yıkadıktan sonra da içine e vitamini ampulü kırdığınız nemlendiriciyi sürün demiş.bende henüz sadece kayısı çekirdeği yağı var,nemlendirici niyetine de bepanten yağsız olandan aldım,içine katmak için de e vitamini aldım,ama kapsül şeklinde olandan aldım,iğneyle delerek kreme karıştırdım.bazen yağları sürüp öyle yatıyorumsabah yıkıyorum,bazen de yatmadan yıkıyorum.benim cildim yağlı,gözenekler çok açık üstelik sivilce ve siyah noktalarım var ama bunları yapmaya başladığımdan beri cilt bakımına gidiyormuş gibi oldum sivilceler kurudu,burnumdaki siyah noktalar gitti gözenekler küçülmüş sanki pudra fondoten sürmüş gibiyim.
Konuyu bulmak istersen evde yapılan doğal cilt bakımlarına bak,sivilcesiz gözeneksiz sıkı bir cilt için falan gibi bir başlığı var,lady subaru diye bi arkadaş açmış