- 16 Ekim 2023
- 168
- -124
- 37
-
- Konu Sahibi handegunerler
Benim eşimle resmi nikahim yok vardı bosandik sonra tekrar bir araya geldik ve evin giderlerini ben de karşılıyorum bilmem evdeki tüm eşyaları da zamanında ben almıştım.bilmem anlatabildim miÇocuk sorun çıkarmıyor da çocuğun, öz babasının evinde; mahkemenin tayin ettiği yatılı kalma hakkını kullanması sorun olarak görülüyor sanırım.
Senede 2 hafta da babasıyla kalma hakkı var. Çocuklu adamla evlenirken düşünecektin diye bu tür durumlar için söyleniyor işte.Çocuk sorun çıkarmıyor da çocuğun, öz babasının evinde; mahkemenin tayin ettiği yatılı kalma hakkını kullanması sorun olarak görülüyor sanırım.
Anlattım okuyun msesajalriHersey tamam da ilk esten olma cocukla konunun ne ilgisi var, anlasilan olayla bir baglantisi yok, bu detayi neden verdiniz? Esinizin ilk cocugu evde olmasa da adam cocugu duymazdan gelecekti. Obur cocugun kalmasina tamam diyen o videoyu izletirken basinda durmayan da sizsiniz. Esinize kizarken kendinizi de bir tartin neticede gozunuz ustunde olmali 5 yasindaki cocugun. Niye eski esten olma cocugu konuya dahil ettiniz onu gercekten hic anlamadim ve aklima sanki bundan rahatsizsiniz da sinirinizi cikaracak yer ariyorsunuz enerjisi geldi. Insallah oyle degildir. Esiniz tamamen haksiz, cocuga bagirarak dedigini dinletmeyi ogretiyor aksine boyle yapip ama buna cozum yok.
Peki bunlari size silah zoruyla mi yaptirdilar, bilmiyor muydunuz adamin cocugu oldugunu, cocuk sonradan mi ogrenildi? Evet tahmin ettigim gibi sizin derdiniz onceki esten olan cocugun sizle kalmasi. Sinirinizi yonlendirecek baska yer bulun diyorum benBenim eşimle resmi nikahim yok vardı bosandik sonra tekrar bir araya geldik ve evin giderlerini ben de karşılıyorum bilmem evdeki tüm eşyaları da zamanında ben almıştım.bilmem anlatabildim mi
Ohooo sizin bu konuya gelene kadar çooook büyük sorunlarınız var.Benim eşimle resmi nikahim yok vardı bosandik sonra tekrar bir araya geldik ve evin giderlerini ben de karşılıyorum bilmem evdeki tüm eşyaları da zamanında ben almıştım.bilmem anlatabildim mi
Zaten 2çocuğunuz varmış 11yaşındaki çocuk ne gibi bir planınızı engelledi çok merak ettim ?Soyle aslında bir haftalığına gelmişti.annesi bir hafta sonra tatilin tamamını orda geçirsin dedi benim de planlarım vardı hiçbir şey yapamadım
Haklisin ama hayır diyememe sorunum varBiri bebek 3 çocuklu eve ne diye başka çocuk kabul ediyorsunuz?
"Eşinin" de babalık yapmadığını gayet iyi biliyorsun zaten adamın öyle bir gayesi yok. Seninle ve çocuklarla ilgili maksimum yapacağı şey, aynı evde yaşamak işini gücünü yapman karşılığında. Normal bir aile değilsiniz zaten.
Başka çocuk kabul etme bari, diyecek tek şey bu.
Ya degil.istw değil kiz 1 haftalığına gelmişti annesi tüm tatil kalsin dedi.1 hafta geçtikten sonra ben de pazartesi işe başlayacağım.Peki bunlari size silah zoruyla mi yaptirdilar, bilmiyor muydunuz adamin cocugu oldugunu, cocuk sonradan mi ogrenildi? Evet tahmin ettigim gibi sizin derdiniz onceki esten olan cocugun sizle kalmasi. Sinirinizi yonlendirecek baska yer bulun diyorum ben
Annesi bugün ölse ya da al biraz sen bak diye babasına verse çocuk evlenene kadar sizin evde kalacak farkında mısınız? Kız sorun falan çıkarmamış, sanki asıl sorun o gibi en baştan onu yazmışsınız.Soyle aslında bir haftalığına gelmişti.annesi bir hafta sonra tatilin tamamını orda geçirsin dedi benim de planlarım vardı hiçbir şey yapamadım
Yqzdim yorumlardaİlk eşten olan çocuk diye niye belirtmiş siniz fazlalıkmı size göre
Babanız hayatta mı?Benim eşimle resmi nikahim yok vardı bosandik sonra tekrar bir araya geldik ve evin giderlerini ben de karşılıyorum bilmem evdeki tüm eşyaları da zamanında ben almıştım.bilmem anlatabildim mi
Yok benim eşimle resmi nikahim olmadığı ve evin tüm giderlerine ortak olduğum gibi bana bir kuruş harcamadigiı icin kızına bakamam.bakmam için bana fedakarlik yapması lazım.Annesi bugün ölse ya da al biraz sen bak diye babasına verse çocuk evlenene kadar sizin evde kalacak farkında mısınız? Kız sorun falan çıkarmamış, sanki asıl sorun o gibi en baştan onu yazmışsınız.