şşt caktırma duygu somurusu yapıyorumm:)):)
ben geldiiimmm resimlere bakimm baslicam dokturmeye yorumlari a.s.
eveettt kudurduuummmmMısırdanınnnnn tadıı damagında kaLmı$$ müpteLası oLdum hatunLarın diiiiiiiyyyyyyiiiiiiiii misafirLikteymi$$ kuduruyomu$ kudurttum onu mesajLa hahahahahaa kötükedihüso
iste geldim burdayiiimmm
sagLık oLa yerimseniben
dipnot : Mısırdan Gece Girecekmi$ Neteeeee.. Kimse kayßoLmasınmı$$$$$$$$ :içelim:
yawrruummmmm yerim ben seniiii seker sey sen cikarmisin hic akildan Şenizşşş kızlarrr ben okadar ayakta kaldım ac kaldım sızın fotoları cekmek ıcın kknın paparazzısı oldum bakıyom bana laf yok tmm ben sımdı aglıym bırazdaha duygu somurusu yapıcak cumleler buluuyumm gelıcem okı:):)):):
walla ablacim yaa keske biraz daha kalsaydin doyamadik sana kaydirigubbakcemile5ohhh beee hersey ne guzel hepınız ne tatlısınızz ıyıkı tanıştıkk super bı gunn gelmeyenler catlasınn anacımm ama keske bıraz daha kalsaydımm yaa
anaaammmm resimleri yavas yavas eklicemseninkiLeri de istiyoruzzzzzzzzzzzz istiyoruzzzzzzzzzzzzz cokacimcoookcokacimcoook
ben geldiiimmm resimlere bakimm baslicam dokturmeye yorumlari a.s.
anaaammmm resimleri yavas yavas eklicemhepsine bir baslarsam bu saatte adamim bosar sırnaşık şeybeni sabah aksam k.k bosladin beni der bana sonra :çok üzgünüm:
yaaa ßænnaee yaaaaa pfffff pis eni$teeeee :dilcikar::dilcikar:
yaa ßari su damatlık gelinlikk olayLı resmi koyyyyy cok mrk ettİmmmmmmm
misirdan sendede foto çokmu canım, bi bende yok heralde ,artık sizdekilerden çalcam şakkıdı
misirdan sendede foto çokmu canım, bi bende yok heralde ,artık sizdekilerden çalcam şakkıdı
o ne kiz damatlik gelinlik anlamadim ben :1shok:
cok salak gordum kendimi birden kafamçokkarıştı
bende varmıyım bende varmıyım delikafaduldenu huuu bissuru far hemde :jeyyar:
sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
ßen coktan yürüttüm ßiLeee:jeyyar:
sen nası yürüttün az anlat bakiim kaydirigubbakcemile2
banada atın foto arkadaşlar yaaklava:
ßen coktan yürüttüm ßiLeee:jeyyar:
sen nası yürüttün az anlat bakiim kaydirigubbakcemile2
banada atın foto arkadaşlar yaaklava:
Fotonun üstüne geLiyorsun, Mouse iLe sag tıkLayıp farkLı kaydet dionn kaydediyonnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?