- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
harıkaaa :)şekercım bızde beklıyoz sızı sabırsızlıklasızı avrupa yakasında mısafır etcez dıye :)yol arkadaşımı buldum geliyorum :teytey: heyecanlandım bak şimdisırnaşık şey:enbuyukkk:
şeker tebrıkler harıkasın :)şş kızlar bı şey dıcemm kızmayın ama bırı daha gelıyoo:)) serakana da gelıyo oleyyyyyyyyyy:))
heheh şekercım ben temın sonundayım benıde al dermsım :)kızlar tekrar yazıyorum,ben merter'de oturuyorum,bu civardaki arkadaşları ortak biryerden alabilirim
kağıthane yolcuları kalmasın:roflol:
evet topıcı az cok toparlıjm kızlar gelenler..
1,eternet
2,ecnailgree
3,masummasal
4.mısırdan
5.prenses
6.yagmur25
7.mefaze
8.deryacıkk süprızımız olcak ınşallah:)
9.lavinya29
10.herbishey
11.adalayak
12.ardayasbu
13.eylül25
14.vokalanestezı
15.ecrin1001
16.gündüzünkaranlıgı
17.zkysn _memleketten donerse
18.marseak_belkı gelıcek
19.es_se
20.hırcındenız
21.arzuca9432
22.buyuyemeyenbebek
23.ırona
24.iiii belkı süprız olcak
25.nırvana73
26.zenku
27.sabalak
28.beyyza
29.seharakan
30.aybelım
31.desibel ablammm
32.corel
33.mozi
harıka ha bıde ben
34.kar :)
ınş harıka bu buluşma guzel dostlukların baslangıcı olur daha gelmesı kesınolmayan arkadaslar var onlardanda haber beklıyom :)
kar'cım Tem'in sonuda nere olaki, Edirne'denmi gelion yoksa kaydirigubbakcemile3
cevahır alışveriş merkezı şişlinin gobegı mecıdıyekoy ıle şişli arasıdır canem zaten koskoca yer hemen gorursunuz gelınce..15 nısanda saat 2 de cevahırın ıcınde ust katta kahve dunyasında bulusuyoz:)herkesı beklerız
kahve dunyasında olucaz en ust katta canım ınşallah gelrırsın bısıde cıkmaz:)katılım süperrr işallah listenin hepsi gelir. cevahirde nerde oturacaksınız. gelirim diyemiyorum mutlaka bişey çıkıyo yalancı çobana döndüm
ınş dıgerıne gelırsın canım..selamkızlar es se canımmteklıfın için sağol ya...........ama ben çalışıyorum yoğunum ve cevahır karşıda...........belkı bu tarafta duzenlenırse gelebılırım............ben kozyatağı carfoura yakınım.......kendınıze ıyı bakın...........ıyı tanışmalar emınım çoookk guzelll geçer gununuz.........dua ıle kalınn
kızlar selamm
bende gelicem gibi görünüyo şu an hatta o gün bi aksilik olmasın diye pazartesi ve salı tüm gün çalışıyorum ve çalışıcam da ama son dakika tutar bi iş getirirlerse bana da iptal olursa yapabilceğim bişi kalmıyo ama çıkmasın diye uğraşıyorum ve uğraşıcam daa:ecrin_bebek:
davetiniz için teşekkürler..gelmek isterdim ama kimseyi tanımıyorum ve okulum var(
Olsun...... Sanki ßiz herkesi tanıyoruz :jeyyar:
$$$$$$$$$$$$$ aç geLmeyin yiyip de geLin haaaaaaaaaaaaa.........KarLa planı ters yaptık önce kahve icip sonra yemek Yiycez :roflol: ßenim vaktim 16:30 a kadar ßu arada cici$Lerrrrr
ya dırek yemegee gıtsek nasıl olur:))
ßen 10 da KaLkcamm kahwaLtı yapcam geLcem üstüne ßi de yemek mi yiycem oLmaz oLamazzzz imkansızzzzz ßenimsin havaLımmmmmmm :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?