cnm sen benden daha hırslısn ben caylak:)) sen bayagı yol katettın artık gerısıı arkadaslara kalmıss teskereye 2 gun15 saat kaldıı:)
hırsınımakurban pc yı verdım sanırım bana dayanamdı :)ay hıc sorma askaldı yaw ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm sen benden daha hırslısn ben caylak:)) sen bayagı yol katettın artık gerısıı arkadaslara kalmıss teskereye 2 gun15 saat kaldıı:)
hırsınımakurban pc yı verdım sanırım bana dayanamdı :)ay hıc sorma askaldı yaw ..
evet izin alabilirsem en kötü ihtimal bende geleceğim
:)
ınş gelırsın canem dılerım kı gelırsınn beklıcaz:)evet izin alabilirsem en kötü ihtimal 1 saatliğine bende geleceğim
:)
o senın nazar bozanınn rekor kırcaz ya goze geldın cnm bne senı bı okuuyp ufluym aya ucuruuymm sen gelme nasıl komple teorısı amaaa.s.
beni oku üflede kısmetim açılsın::)
hehe menejerde oldum sonunda :)alırım canem merak etme sen bıtenemmozman soyle yapalım gelen herkesı okuurmmm nısan 15 cevahır kahve dunyaısndaa ufurukcu ben gelıyomm:)) ucret bı tebessum ıcten bı gulumseme menajerım kar-a bırakmanız rıca olunur
ben yarın gene cevahire uğrayabilirim
yarın teşvikiye ye gitçemde
reklam çekimine kendim değil kızlar k.oğlan için
yol arkadaşımı buldum geliyorum :teytey: heyecanlandım bak şimdisırnaşık şey:enbuyukkk:
canımsın ıste buuuuuu ınsss beraber yuruyerek geceye varrırızz orayaa:)
siz en iyisimi arkadaşla yarın çıkın yola yürüye yürüye anca çarşambaya varırsınız :roflol: