• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Mayısta Ankara'da Meme büyütme Ameliyatı oluyorum:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi roserack
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
osman beyin muaynehanesi yok hastanede görüşüyorsunuz..ve gazi hastanesinden baska biryerde de ameliyat yapacağını sanmıyorum..bir arkadas bununla ilgili birşey sormustu sanırım..cunku kendisi gazi plastık cerrahının bolum baskanı

hmmm canım hic bilmiyorum o konuyu bak bu hic aklıma gelmemıstı benım:)doktora sormadıgım tek soru heralde:)..ama sanmıyorum yahu kas altından bile daha guvenlı oldugunu soyledıgıne gore doktor oyle bır sorun olmaz sanırım..doktora sormak lazım..ama benım goguslerım hıc oyle portakal yumus gıbı degıl ınan yuvarlak protez olmasına ragmen..gayet guzel sımdıden..bunu saglayan zar altı yontem tamamen..kapsul olusumunun onlenmesı sılıkonun kas altındakı gıbı korunması, kas hareketlerınızle sılıkonun oynamayacak olusu, meme dokunuzun on plana cıkması..yanı ozetle kas ustu ve kas altı yontemın ıkısının bırden avantajlarını barındıran bır yontemmis..

roserock öncelikle geçmiş olsun canım,dilediğin gibi olmasına inan çok sevindim,şimdi nasılsın,şişlerin inmiştir son büyüklük nasıl? ben Doç Dr. Hayati akbaş'ı düşünüyordum,kendisisnin 2 kliniği var istanbuldaki 6000 tl,samsundaki 5000 tl imiş,sen ise 3000 tl civarında bir bedel ödemişsin ve sonuçtan cok memnunsun,ben de osman beyin özgeçmişine baktım şimdi gayet güzel,bir anda aklıma girdin kız:)) boyun ve kilonu öğrenebilirmiyim canım,A dan C ye geçmişsin,ben 160 boyunda 54 kiloyum,,,heycanımı anlıorsundur,bana yardımcı olurmusun,kesin kararımı verdim uzun zamandır planlıyorum,maliyet de önemli,ne dersin;)

roserack, göğüs ameliyatından şimdi memnunmusun,sanırım 1 seneye yakın oldu, iyiki yaptırmışım diyormusun,bende senin doktorunu düşünüyorum ama acaba profesör değilde gazi ünüversitesinde doçent dr 'ya falan olsak senin yazdığın maliyet biraz daha düşermiki yada hepside aynı mı? bilgin varsa cevaplarsan sevinirim:uhm:

konunun üzerinden baya bi zaman geçmiş ama bende ameliyat olucam doktor araştırıyorum osman latifoğluna başka ameliyat olan varmı merak ediyorum,roserack ameliyatın üstünden yıllar geçmiş memnunmusun bi sorun yaşadın mı?

ben de ankarada yaşıyorum.göğüs küçültmek istiyorum ama özeldeki plastik cerrahların hepsi çok pahalı fiyatlar söylüyo hacettepede olursan da ameliyatı asistanlar yapıyomuş.acaba osman bey gazide hala ameliyatlara giriyo m bir de fiyatlarda bi değişiklik oldu mu acaba?

Back