plesure memnun kalmamana ben de cok uzuldum..cunku eninde sonunda koca bir ameliyat bu..ben nekadar sıkıntım yok, agrım yok desem de tabiiki gunluk eski hayatima hala net bir sekilde donebilmis degilim..ara ara odemlerim cok oluyo, goguslerdeki gerginlik atesimi yukseltiyor..ama agrim sizim cok az oluyor..kendi kendime banyo yapamiyorum henuz,araba kullanırken zorlanıyorum..soran arkadas icin protezim yuvarlak, dışı pütürlü yüzey, jel silikon..bugun 6. günüm ve şuan şeklinden memnunum, biraz daha küçülecekler,şuan istediğimden büyük duruyorlar..ve bir göğsüm diğerinden daha şiş ve morluklar var üzerinde, sanırım protez yerleştirilirken onu daha fazla hırpaladılar..diğer göğsüm şimdiden yumuşadı bile, şekli de gayet güzel..doktorum Osman Bey çok profesyonel biri ve çok rahatlatan güven verdiren bir tarzı var..kızlar hatta şöyle diyeyim 3.000 ytl den biraz daha az bir para ödedim:)ödem biriktiği anlarda tantum adında bir ilaç var ondan alıyorum, bgn antibiyotiğim de bitti..sadece arada ağrı kesici alıyorum, o da çok ağrım olduğundan değil..evde dinlenmem gerekirken sürekli dışarıda olduğum için ameliyatın 4. gününden beri..şuan belimde ağrı var sürekli sırt üstü yatmaktan ve dik duramamaktan kaynaklanan..tamamen iyileşmek için can atıyorum artık..[/QU
Benim kafamda hep damla silikon vardi ama doktorum yuvarlak silikonu önerdi bazi arkadaslarin bahsettigi gibi öyle top gibi bi görüntüsü yok degil mi canim seninkilerin?Bi de zor kismini atlattin bence bundan sonrasi daha rahat gecer