• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Mayısta Ankara'da Meme büyütme Ameliyatı oluyorum:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi roserack
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben henuz hic dogum yapmadim,oyuzden direk kas ustu yaptirip da sut verirken goguslerim buyudugunde iyice sarkma problemi yasamaktan korktum acikcasi..kas altini da; cok seyehat eden, sert sporlar yapan, yani vucudunu cok kullanan, hareketli biri olarak kasimin kesilecegini duydugum an reddettim..zaten ben daha sormadan doktorumun bana ilk ve tek tavsiyesi bu yontem oldu..arkadaslar ben bu siteden cok yardim aldim, oyuzden merak ettiklerinizi yanitlamaktan hic cekinmeyecegimi bilin isterim..:1hug:

Arkadaşım..protezin özelliklerini anlatan bişiler yazmışsın ama ben anlamadım.. Protezin yuvarlak protez miydi,damla protez mi?fisfisfis

benim en korktugum konuydu diren meselesi, ama cok hafif atlattim..incecik bir boru,bir gece akinti ordan toplaniyor, sabah da hic hissettirmeden cekiyorlar ve büyük bir rahatlama hissediyosunuz..drenlerin ciktigi yere antibiyotikli krem sürüp kapatiyolar..bu sabah o pansumani kaldirdim..kucucuk yara izleri var dikislerimin biraz ust caprazina dogru..elinizdeki kesik nasil iyilesirse o da hizli bir sekilde kaybolacak..

Tesekkürler canim ayrintili cevaplarin icin,peki sen nasilsin kendi isini görebiliyormusun?

slm roserock bende silikon ameliyatı oldum ama ne büyüklüğünden ne de görüntüsünden hiç memmun kalmadım üstelik kasaltı oldum bide o kadar ağrı cektim ama değmedi işte koca bir hayalkırıklığı..şimdi değil ama ilerde yeniden olcam kafama koydum tabi bu sefer kendi paramla..simdiden senin doktorunu düşünmeye basladım hem kullandığı yöntem olarak hemde ücret olarak bana uygun geldi..işallah 2.ameliyatımda cok mutlu olurum..senden ricam ii kötü her düşünceni paylaşman memmun kaldınmı istediğin %100gerçekleştimi vs. inan cok önemli benim için..

slm roserock bende silikon ameliyatı oldum ama ne büyüklüğünden ne de görüntüsünden hiç memmun kalmadım üstelik kasaltı oldum bide o kadar ağrı cektim ama değmedi işte koca bir hayalkırıklığı..şimdi değil ama ilerde yeniden olcam kafama koydum tabi bu sefer kendi paramla..simdiden senin doktorunu düşünmeye basladım hem kullandığı yöntem olarak hemde ücret olarak bana uygun geldi..işallah 2.ameliyatımda cok mutlu olurum..senden ricam ii kötü her düşünceni paylaşman memmun kaldınmı istediğin %100gerçekleştimi vs. inan cok önemli benim için..

seninkisi düsündügünden kücük mü olmustu plasure,sert olduklarini yazmistin bir de galiba degil mi?

geçmiş olsun vede çok üzüldüm arkadaşım bu ameliyattan memnun olmayan birini duymak beni çok şaşırttı çünki genelde estetik operasyonlar içinde en basit ve güzel sonuçlar veren operasyondur bu.bende kısa bir süre sonra olucam .inşallah senin gibi sorunlar yaşamam.seninki doktor hatasımıydı yoksa kullanılan protezin sana uygun seçilememesi gibi birşeymi.inşallah biran önce sorunsuzca halledersin

plesure memnun kalmamana ben de cok uzuldum..cunku eninde sonunda koca bir ameliyat bu..ben nekadar sıkıntım yok, agrım yok desem de tabiiki gunluk eski hayatima hala net bir sekilde donebilmis degilim..ara ara odemlerim cok oluyo, goguslerdeki gerginlik atesimi yukseltiyor..ama agrim sizim cok az oluyor..kendi kendime banyo yapamiyorum henuz,araba kullanırken zorlanıyorum..soran arkadas icin protezim yuvarlak, dışı pütürlü yüzey, jel silikon..bugun 6. günüm ve şuan şeklinden memnunum, biraz daha küçülecekler,şuan istediğimden büyük duruyorlar..ve bir göğsüm diğerinden daha şiş ve morluklar var üzerinde, sanırım protez yerleştirilirken onu daha fazla hırpaladılar..diğer göğsüm şimdiden yumuşadı bile, şekli de gayet güzel..doktorum Osman Bey çok profesyonel biri ve çok rahatlatan güven verdiren bir tarzı var..kızlar hatta şöyle diyeyim 3.000 ytl den biraz daha az bir para ödedim:)ödem biriktiği anlarda tantum adında bir ilaç var ondan alıyorum, bgn antibiyotiğim de bitti..sadece arada ağrı kesici alıyorum, o da çok ağrım olduğundan değil..evde dinlenmem gerekirken sürekli dışarıda olduğum için ameliyatın 4. gününden beri..şuan belimde ağrı var sürekli sırt üstü yatmaktan ve dik duramamaktan kaynaklanan..tamamen iyileşmek için can atıyorum artık..

Osman Hoca tam olarak ben ne istediysem onu yaptı bana..aynen tarif ettiğim gibi göğüslerim oldu..

...soran arkadas icin protezim yuvarlak, dışı pütürlü yüzey, jel silikon..bugun 6. günüm ve şuan şeklinden memnunum, biraz daha küçülecekler,şuan istediğimden büyük duruyorlar..

Tatlım,yuvarlak protez seçmişsin,doktorun mu önerdi yoksa kendin mi karar verdin yuvarlak olmasına,birde neye göre karar verdin,duruş olarak falan avantajlarını yazabilir misn??

:uhm:

aslında benimde hatam vardı tanıdık bi doktordu ama öle ismi duyulmamıs biri ve akrabam meme küçültme ameliyatından memmun kalınca ayrıca fiyatıda cok uygun olunca atladım hemen en kötü ne olabilirki die zaten çok çabuk oldu ameliyat doktor pek beni dinlemedi ve kafasına göre yaptı..mesela ben zayıfım sana küçük protez takıcaz ama ii durcak dedi sora meme dokun hiç yok kasaltı harici olmaz dedi halbuki ele gelebilen memelerim vardı bilmiorm neden öle düşündü..yani bana pek secenek bırakmadı istesemde kabul etmezdi çünkü zaten muayene eder etmez bu bu olur baska olmaz die söledi..bende cok istediğim için hemen oldum ama sonuç 75A yı az dolduran göğsüm simdi hafif taşıyor(o da üst dolgun olduğu için öle görünüo yoksa altı boş), arası feci ayrık, sert, çok üstte duruyor ayrıca göğüs uçlarım aşağı bakıyor yani göğüs uçları ortanın aşağısında ve alt dolgun olması gerekirken üst dolgun görünüyor ve de yandan görüntüsü hoş değil üstelik 2.5ay oldu artık değişmezde formu ha tabi bide milletin tapkisi var "aaa hala inmedi bunlar, çok üstte ama patlayacak gibi duruo hahaha" (cok komik)..off bilmiorm cok sinirim bozuk doktorada söledim bunları ama hayır çok ii oldu falan dio:kızgın: zaten ailem ödedi parayı onlardan da isteyemem bida ancak çalısmaya basladığımda kendi paramla..yaa bide ilk 2hafta cehennem azabı gibi geçti ooff yaa değmedi o kadar ağrıya..yani anlayacağınız çok dertliyim keşke bu siteyi ameliyattan önce bulsaymışımsenağlama

bu arada merak etmeyin benim doktoruma rast gelmessiniz o benim şanssızlığımdı ha bide tavsiye tanıdığa iş yaptırılmazmış bunu bi kere daa anladım..

plesure memnun kalmamana ben de cok uzuldum..cunku eninde sonunda koca bir ameliyat bu..ben nekadar sıkıntım yok, agrım yok desem de tabiiki gunluk eski hayatima hala net bir sekilde donebilmis degilim..ara ara odemlerim cok oluyo, goguslerdeki gerginlik atesimi yukseltiyor..ama agrim sizim cok az oluyor..kendi kendime banyo yapamiyorum henuz,araba kullanırken zorlanıyorum..soran arkadas icin protezim yuvarlak, dışı pütürlü yüzey, jel silikon..bugun 6. günüm ve şuan şeklinden memnunum, biraz daha küçülecekler,şuan istediğimden büyük duruyorlar..ve bir göğsüm diğerinden daha şiş ve morluklar var üzerinde, sanırım protez yerleştirilirken onu daha fazla hırpaladılar..diğer göğsüm şimdiden yumuşadı bile, şekli de gayet güzel..doktorum Osman Bey çok profesyonel biri ve çok rahatlatan güven verdiren bir tarzı var..kızlar hatta şöyle diyeyim 3.000 ytl den biraz daha az bir para ödedim:)ödem biriktiği anlarda tantum adında bir ilaç var ondan alıyorum, bgn antibiyotiğim de bitti..sadece arada ağrı kesici alıyorum, o da çok ağrım olduğundan değil..evde dinlenmem gerekirken sürekli dışarıda olduğum için ameliyatın 4. gününden beri..şuan belimde ağrı var sürekli sırt üstü yatmaktan ve dik duramamaktan kaynaklanan..tamamen iyileşmek için can atıyorum artık..[/QU
Benim kafamda hep damla silikon vardi ama doktorum yuvarlak silikonu önerdi bazi arkadaslarin bahsettigi gibi öyle top gibi bi görüntüsü yok degil mi canim seninkilerin?Bi de zor kismini atlattin bence bundan sonrasi daha rahat gecer

ay cok uzuldum canm ya :( inşallah ıkıncıı de ıstedgne ulasabılırsın . . ama soyle bı durum da varmıs. ben bıcok yerde bı cok doktorun makalesınde okudum eger gogus dokusu az ıse hakıkaten cok secenek yok dyolar . yanı kas altı olmalı ve protez ıstedgnz boyutlarda olmayablır dyolar . meme dokusu ne kadar coksa o kadar buyuk protez kullanabılıyorz, doku az ıse kucuk protez kullanmamız lazım yoksa , doku protezı kavrayamayacagından belli olur cesitlı yerlerınden cıkar dyolar . . belkı o yuzden ıstedgn sonuca ulsamamıs olabilrsin. şimdi korktum bak , cunku benım meme dokum da pek yok ve sanırım ban ada boyle bıse yaparlar yapsalar :bbo::bbo::bbo:

haklı olabilirsin canım ama bence daha güzel olabilirdi yani netteki resimlerde benden daha küçük göğüsleri bile yeterince büyük yapmışlar bilmiorum kafamda biraz karışık ayrıca bi tavsiye seninde meme dokun az ise ve kasaltı olmalı deniosa bence yuvarlak protez taktır çünkü damlanın görüntüsü damla gibi durmuo kasaltında (kendimden biliorm) ve de göğüslerinin birbirine uzak olmasını istemiosan (eğer yapısında uzaklık yoksa problem olmayabilir) protezin moderate profil olsun çünkü gerçekten çok farkedio benimki high profil ve inan güzel durmuo (arası çift şeritli tren yolu gibi)..hatta mentorun internet sitesinde hepsi fotoğraflarıyla mevcut gerçi resimlerden bişey anlaşılmıo ama yanlarındaki açıklamada kimlere takılması gerektiği, özellikleri falan yazıo inan çok faydası dokunur..cnm umarım bu bilgiler işine yarar ve umarımki benim yasadıklarımı kimse yasamaz..

damla silikonu hic onermedi doktorum bana, zaten kullanmıyor ne damla silikon ne de kas altı yöntem..damla dönme yapabiliyormuş, hatta dönmüş bir kaç örneğini bizzat görmüş..benimkiler gayet dogal gorunuyorlar, bu modorate olmasından da kaynaklanıyor sanırım, üstten patlak gögusler degiller

canım saol yenı bıse daha ogrenmıs oldum sayende. profıl de mı secılebılıyo hıgh profıl moderate profıl falan benneyaptımki :(:(: ben bunalrı daha once hıc duymadım demek kı ogrenecgm cok sey var daha:bbo: duruslar mı farklılasıyo bunlarla

tabii bunlarda çok önemli mesela high profilde tam bi pamela anderson görünümü var ama moderate profil de daha normal ama sekilli göğüs oluo zaten adı üstünde high profilde göğüsün üstü çok şişkin duruo ama mod. da hepsi eşit oluo eğer seninkide küçükse moderate profil seçmeni tavsiye ederim emin ol doğal durur bu arada sitenin ismi mentorcorp..ha bide içinde yabancı bişi olduğunu hissetmiosun gerçi benimkiler hala sert coğu kişinin daa çok yumusuomus ama ben bile çok yadırgamıorm o konuda endişen olmasın..

meme büyütme operasyonuyla ilgili sabahtan beri okuduklarımdan artık beynim sulanmış durumda ne yapacağımı, neye inanacağımı şaşırdım. ameliyat olanlardan bazıları çok fazla acı çektiğini bazıları pek çekmediğini söylüuor.açıkçası çok korkuyorum.ben yüzüstü yatmaya alışmış biriyim.bilmiorum nasıl olacak.üstelik bu parayı biraraya nasıl getireceğimi de bilmiyorum.canım çok sıkkın.olan arkadaşlardan çok cesaret alamadım.ama ameliyat olmak istiyorum hiçbir giydiğim yakışmıyor :(

roserack osman latifoğluna gitmeye karar verdim ama önce sana danışmak istiyorum.memnuniyetin nasıl tavsiye ediyomusun? birde göğüs altı kesisi diğerlerine göre daha kafama yattı ama 4-5 cmlik kesi sonuçta ameliyat izi kalıcı mı biliyomusun?

ben yüzüstü yatmaya alışmış biriyim.bilmiorum nasıl olacak.üstelik bu parayı biraraya nasıl getireceğimi de bilmiyorum.canım çok sıkkın. ameliyat olmak istiyorum hiçbir giydiğim yakışmıyor :(

Aynenn
:1no2::a015:

benim de aynen aklım seninki gibi corba kıvamına gelmisti..4-5 doktor gezdim ki bunlardan biri de deniz akkayanin, guzide duran in goguslerını yapmıs cok unlu bir cerrah..hepsi aklımda bir şüphe bıraktı,, en son caldım osman beyim kapısını dedim size cok soru sormayacagım,,sunları sunları istiyorum..bana yönteminizden bahsedin..biraz konustuk ve tarih belirledik..kendisi zaten profesör ve bölüm başkanı, cok deneyimli biri..ben şuan maasallah diyeyim çok memnunum..bugun ameliyat olali 9 gün oldu ve şuan zaman zaman ameliyat olduğumu bile unutuyorum..yabanci cisim vesaire hic hissetmiyorum..osman bey neyin yakısacagını soyluyor zaten..yakısmayacagını dusundugu veya saglıgını etkıleyecegını dusundugu seyı yapmıyor..dikişlerim 3.5-4 cm civarında, eriyen iplerden, alınmayacak yani..1-2 ay icinde pembelesir..1 sene icinde de kaybolur dedi..suan antibiyotıklı merhem kullanıyorum..haftaya yara iyileştirici özelligi olan merhemler sürmeye baslıycam..masaj önermedi, bunlar artık son teknoloji çok iyi protezlermis, kapsül riski büyük oranda düşükmüş..sadece sekillerini oturtmak için masaj uygulayabılırız daha sonra dedi..suan sporcu sütyeni var üzerimde ama bununla bile giydiklerim okadar farklı duruyor ki üzerimde..ufaktan yan yatmaya da basladim..gerci alistim sırtustu yatmaya da..ben 4. gün ise basladım ama size tavsiyem en az 1 hafta kendinize izin vermeniz..1 hafta evde dinlenseydim cektigim o hafif sızıları dahi cekmeyecektim eminim..

osman beyle gazi plastik cerrahiden randevu alip hafta içi hastanede gorusebılırsınız..herhangi bir indirim yapılmadı hayır..ama daha once biraz daha az tuttugunu yazmıstım 3.000 ytl den..sonra hesap ettim odediklerimi..3.100-150 ytl civarı tutmus..zaten osman bey size bu civarda tutacagını bastan soyluyor

Back