R
roserack
Ziyaretçi
- Konu Sahibi roserack
-
saol canım.hayır subficial yontemle oldu..yani kasın ustundeki zarın icine yerlestirildi..bu sabah gerginligim var biraz..aksam tum bantlarım da cıkacak..ve artık iyice iyilesmelerini bekliycem..high profil istemedim ben oyle ustten portakal gibi patlamıs memeler..daha cok ust bedenimi genis gosterecek dogal bisey istedim,,silikon oldugu birkac gun sonra belli olmayacak nerdeyse..hic silikon gibi durmayan dolgun dik yuvarlak goguslerim oldu sonunda:)..en büyük rahatsızlıgım sırt üstü yatmak onun dısında iyiyim cok sukur
benimki modorate protez...high,modorate ve low olmak uzere 3 cesıt protez var..ameliyattan once 80A giyiyordum ..suan 85-90 arasi C yim
kasin uzerindeki zarin altina yerlestirme yontemi hem kas ustu yontemin hem de kas altı yontemin avantajlarını barındırıyormus..benım meme dokum oldugu icin kas altı tercih etmedik, kas ustu olmasına ragmen kas zarı altına kondugu icin cok dogl gorunuyorlar..ayrica protez zarın icinde sıkıstıgı icin kapsullenme sorunu büyük oranda ihtimal dışı kalıyor, protez ele gelmiyor..benim bugun 4.gunum,banyo yaptım..biraz sisligim odemim var ama cok iyiyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?