Sizde mi 15nde iğnelere başladınızHakkınızda hayırlısı olsun inşallahBen de transfer gününü bekliyorum.. kolaylıkla olsun hepimiz için
Ben ilaç işlerini eylül ayında tamamladım. 6 Ekim’de yumurta toplama yapıldı. Sonrasında rahim dinlendirme aralık başından transfer olacak bakalım. Sizin nasıl gidiyor iğne süreci? Umarım sağlıklo embriyolar oluşurSizde mi 15nde iğnelere başladınız
Bız bu ay 15.de başladık iğnelere şuan hala kullanıyorum Perşembe cuma gibi yumurta toplama işlemi yapılacak nasipseBen ilaç işlerini eylül ayında tamamladım. 6 Ekim’de yumurta toplama yapıldı. Sonrasında rahim dinlendirme aralık başından transfer olacak bakalım. Sizin nasıl gidiyor iğne süreci? Umarım sağlıklo embriyolar oluşur
Şimdiden sağlıkla olsun inşallahBız bu ay 15.de başladık iğnelere şuan hala kullanıyorum Perşembe cuma gibi yumurta toplama işlemi yapılacak nasipse
Umarım inşallah sizindeŞimdiden sağlıkla olsun inşallahKaliteli ve güzel sonuçlar olur umarım
Merhabalar ya bizim burda cetrotide zor bulunuyormus o yüzden başladığım günden beri ben gonopeptyl ve gonal f 225lik kullanıyorum başkada iğne vermedi. Yarın kontrol var tam 1hafta olucak iğnelere kullanmaya başlayı bakalım neler olucakMerhaba ,
Umarım güzel haberlerinizi alırsınız
Ben 16. Kasımda başladım ilk iğnelerime gonalf ve meriofert kullanıyorum pazar günü itibariylede oxotide/cetrotide iğneleri eklendi.
Evet ilaçlar genel itibariyle zor bulunuyor çok aradım ben bir kaç semtte dolaşıpta bulabildim .Merhabalar ya bizim burda cetrotide zor bulunuyormus o yüzden başladığım günden beri ben gonopeptyl ve gonal f 225lik kullanıyorum başkada iğne vermedi. Yarın kontrol var tam 1hafta olucak iğnelere kullanmaya başlayı bakalım neler olucak
İnşallah güzel sonuçlarlaŞimdi doktordan çıktım iğnelere perşembeye kadar devam edecek cumartesi yumurtaları toplucakmış canım
Doktor kişinin durumuna göre karar veriyor. Benim doktorum dondurulmuş embriyo transferini daha çok seviyormuş :) o sebeple hem rahimde olan hasarlar toparlanıyor hem biraz dinlenmiş oluyorsun, şimdi düşününce mantıklı yaniUmarım inşallah sizinderahim dinlendirme neye göre yapılıyor biliyor musunuz
Yumurta toplama çok basit oluyor. Anestezi ile olduğu için zaten bir şey hissetmiyorsun sadece sonrasından sancı oldu ben de.Şimdi doktordan çıktım iğnelere perşembeye kadar devam edecek cumartesi yumurtaları toplucakmış canım
Çok teşekkür ederim cnmm ben gonopeptyl ilk günden beri kullanıyorum canım cetrotide yerine onu verdiler bana inşallah nasipse hangisi iyi olcaksa öyle olsun ben beklemeyese razıyım rahim dinlendirme yapılacaksaYumurta toplama çok basit oluyor. Anestezi ile olduğu için zaten bir şey hissetmiyorsun sadece sonrasından sancı oldu ben de.
Ben ganopepytl (adını yanlış yazmış olabilirim) ilacını çok zor bulmuştum. Yumurta toplamadan 36 saat öncesinde yapmam gerekti.
Daha önceden alıp eczaneye tekrar getiren birinin ilacını buldum mucize gibi oldu :) stresten ağlamıştım.
O sebeple mutlaka lazım olanları öncesinden temin edin
Şimdiden kolayla olsun inşallah
Ben hiç kullanmadım canım ilk defa duydum hatta bu ilacın isminiKızlar bende tranfer sürecini bekliyorum doktorum adet olmadigim için bu ay cyclo prigynova verdi biteli 8 gün oldu ama hala adet olmadım bu ilacı kullanan varmı bittikten ne kadar süre sonra adet oldunuz
O kadar haklısınız kiYumurta toplama çok basit oluyor. Anestezi ile olduğu için zaten bir şey hissetmiyorsun sadece sonrasından sancı oldu ben de.
Ben ganopepytl (adını yanlış yazmış olabilirim) ilacını çok zor bulmuştum. Yumurta toplamadan 36 saat öncesinde yapmam gerekti.
Daha önceden alıp eczaneye tekrar getiren birinin ilacını buldum mucize gibi oldu :) stresten ağlamıştım.
O sebeple mutlaka lazım olanları öncesinden temin edin
Şimdiden kolayla olsun inşallah
Sizin toplama işlemi ne zaman oldu cnmKızlar bende tranfer sürecini bekliyorum doktorum adet olmadigim için bu ay cyclo prigynova verdi biteli 8 gün oldu ama hala adet olmadım bu ilacı kullanan varmı bittikten ne kadar süre sonra adet oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?