15 Kasım'da tüp bebek tedavisine başlayanlar

Arkadaşlar benim iki ay önce yumurta toplama işlemim oldu. ondan sonraki ilk adetimi bir hafta erken oldum ama bu ay olmam gereken gün 9 gün geçti. Panik oldum benzer şeyler yaşayan var mı? ne yapmam gerekir bilmiyorum da. yardımcı olur musunuz?

Sizin toplama işlemi ne zaman oldu cnm
Eylül ayında oldu normalde 26 ekimde tranfer olcaktim kanda enfeksiyon çıktı bi gün önce ertelendi o zamandan beri adet olmuyorum ara kanama oluyo diyo dr ilaç kullandım cyclo prigynova bitti hala olmadım bi aksilik tuttu gidiyo allahtan hayırlısını istiyorum zamanı var demekki

Kullandığımız ilaçlar gerçekten çok dengeleri bozuyor baya bı etkileniyoruz sabırla bekleyin inşallah umudunuz nasibimiz bizi bulacak benim eltimin de yumurta toplamadan sonra 15 günde bir regl oldu herkeste farklı oluyor

Kızlar Cmrtesi yumurtam toplandı anestezdrn dolayı acı ağrı hissetmedim çıkarken ağrı kesici ve antibiyotik de yapmışlar falan bugün 2.gunum alt karnım çok ağrıyor batıyor. opudan sonra progestan hariç başka bir ağrı kesici yada antibiyotik de vermedi Ve bu ay transfer olacağımi söyledi hemşire , ben anlayamadım opudan sonra regl.olanlarda varmış nasıl.olcak ne olcak bilmiyorum endişeliyim

Doktorunuz sizden alınan kan değerlerine göre bu ay transfer olacağınızı söylemiştir. Benimde dün yumurtalarım toplandı fakat e2 hormonum çok yüksek çıktığı içim bu ay transfer olmayacak regl bekleyeceğiz sonrasında yapılacak rahim ve değerlerimin iyi olma durumunda

Ohss oldum kızlar hastaneye yattm

Bende 15 Kasım’da başladım cuma günü opu yapıldı ama bana dönmüş transfer yapılacak inşallah her şey güzel olur hepimiz için

Merhaba bulut transferin yapıldı mı ?

Merhaba, 3 aralıkta transfer:) inşallah pozitif olur sen nasılsın?
İnşallah çok çok mutlu olacağınız haberi sağlıkla alın tez zamanda İyiym ben regl bekliyorum 2 Regl geçtikten sonra inşallah transferim olacak Yarında kaç embriyo dondurulacagnı öğreneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…