- Konu Sahibi menzil5453
-
Olur mu hic? Isleri cozmustu o ya, alkislamistiniz hepiniz? Hani Israil, hani Peres cok bozulmustu? Kahramanca "van munut! van munut!" dedigi gunler oyle demiyordunuz, simdi niye cark ediyorsunuz? guluyorum halinize..
NUZLU KONUŞMAYIN ARKADAŞIM! HAYATTA HİÇ HAZ ETMEDİĞİM 1.kişi o adamdır! Lütfen nuzlu konuşmayın!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya RABB bugun ,yarın,belki yarından da yakın bilinmez ama israilin birgün helak olacağını yazmış kutsal kitabımızda.
gebersinler.......pis d......lar
nefret söylemi.
kendimi arabsitan'da yaşıyorum zannetmeye başladım.
O kadar nefret katli varken bu sozler ne ki niye rahatsz oldunz.az bile onlara.israil e olan bu duyarlilgnzi filistn icin de gorseydk
nefretten rahatsız olurum daima.
öyleyim ben.
İsrailin filistin'e karşı nefretinden hiç rahatsız oluyor gözükmüyorsunuz..
size öyle görünüyorsa, o baktığınız yerin yanlış olmasındandır.
nefret duyan insanlar daima yanlış yerde dururlar. olayları da kişileri de olduğu gibi göremezler.
Rahatsız olan insan bir kez olsun tepkisini belli eder. Ama sizde o tepkiden emare bile yok.. Sadece ben değil, bunu bu forumda çok kişi farketmiştir. Allah korusun bir yakınınızı zalimce öldürselerdi yine aynı tepkiyi mi verirdiniz? Bence hayır. İşte biz o insanlara sizin gibi ırk penceresinden bakmadığımız kardeş gözüyle baktığımız için bizim zalime olan nefretimiz bu yüzden. İnsan kardeşini zalimce katleden birine sempati duyamaz herhalde..
hümanistliğin zamanımı yahu.Yarın öbür gün terörist başı ölüncede rahmet dileyelim bu mantıkla.
Ben bu adamların neyine üzüleceğim ? Maşaymış,kandırılmışmış.İyi,her pisliği yapan her insana kandırılmış diyelim.Hoşgörünün de sınırı var,bu kadarı da fazla.
hümanistliğin zamanımı yahu.Yarın öbür gün terörist başı ölüncede rahmet dileyelim bu mantıkla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?