15 İsraill askeri öldürüldü

Olur mu hic? Isleri cozmustu o ya, alkislamistiniz hepiniz? Hani Israil, hani Peres cok bozulmustu? Kahramanca "van munut! van munut!" dedigi gunler oyle demiyordunuz, simdi niye cark ediyorsunuz? guluyorum halinize..

NUZLU KONUŞMAYIN ARKADAŞIM! HAYATTA HİÇ HAZ ETMEDİĞİM 1.kişi o adamdır! Lütfen nuzlu konuşmayın!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

NUZLU KONUŞMAYIN ARKADAŞIM! HAYATTA HİÇ HAZ ETMEDİĞİM 1.kişi o adamdır! Lütfen nuzlu konuşmayın!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de size demiyorum zaten, oyle olsaydi sizi alintilardim. Daha onceden sizinle karsilastigimi da bu konularda fikir teattisinde bulundugumuzu da hatirlamiyorum. Benim kimleri kasdettigimi Pembe bilir.

Bügün tv'de saving private ryan filmi vardi. Herkeze tavsiye ederim. Savasin, gençlerin ölmesinin ne kadar anlamsiz oldugu o filmde görebilirsin.
Ben o askerlerede acirim, sonuçta onlarinda anneleri, babalari var. Yikanmis beyinleri var. Yahudi olsun, müslüman olsun, olan yine anne, babalara oluyor her savasta. Insan hayatinin ucuz oldugu bir dünyada yasiyorus ne yazikki.

İsrailin filistin'e karşı nefretinden hiç rahatsız oluyor gözükmüyorsunuz..

size öyle görünüyorsa, o baktığınız yerin yanlış olmasındandır.

nefret duyan insanlar daima yanlış yerde dururlar. olayları da kişileri de olduğu gibi göremezler.

Son düzenleme:
' Ölümün dili dini ırkı olmaz '
Yahudi de olsa müslüman da üzülürüm..
Tek temennim bu olayların bi an evel son bulması

size öyle görünüyorsa, o baktığınız yerin yanlış olmasındandır.

nefret duyan insanlar daima yanlış yerde dururlar. olayları da kişileri de olduğu gibi göremezler.

Rahatsız olan insan bir kez olsun tepkisini belli eder. Ama sizde o tepkiden emare bile yok.. Sadece ben değil, bunu bu forumda çok kişi farketmiştir. Allah korusun bir yakınınızı zalimce öldürselerdi yine aynı tepkiyi mi verirdiniz? Bence hayır. İşte biz o insanlara sizin gibi ırk penceresinden bakmadığımız kardeş gözüyle baktığımız için bizim zalime olan nefretimiz bu yüzden. İnsan kardeşini zalimce katleden birine sempati duyamaz herhalde..

Son düzenleme:

"Ayyy Allah belalarını versin ne kadar üzüldüm Filistin'de ölen çocuklara" falan yazarak üzülmüş mü oluyorsunuz?

Ha bir de şöyle devam etmek gerek elbet: "Bugün televiyonda görünce o kadar ağladım ki, lanet olası Yahudiler! Gebersinler inşALLAH!"

Bunlar benim gözümde üzüntü değil sadece laf salatası, din sömürüsü, başka hiç bir anlam yok.

Ama elbet 1.5 milyar müslümanın en iyi yaptığı şeydir ağlamak.

Düşüncem bu. Aşırı samimiyetsiz buluyorum bu tepkileri. Yıllardır yıllardır aynı şey!

Bir adım ilerleme yok, ne bilimde ne teknolojide ne üretimde.

Ülkeyi satıp satıp yeme ve felaket olunca bol bol gözyaşıyla kendini acındırma çabası var.

Ben bu adamların neyine üzüleceğim ? Maşaymış,kandırılmışmış.İyi,her pisliği yapan her insana kandırılmış diyelim.Hoşgörünün de sınırı var,bu kadarı da fazla.

Hanımlar lütfen, nerdeyse hergününüz banlı geçecek, biraz dikkat edelim rica ediyorum, polemik, hakaret olmasın.

Sanırım candan44 tüm ırka nefret söyleminden bahsetti, Dünya'nın çeşitli yerlerinde Yahudi birçok insan var, bu yaşanan vahşette hiçbir suçu günahı olmayanları da işin içine katarak yazmayın demek istedi büyük ihtimalle.

Masumlara silah sıkan askerler ölmüş. Neden üzüleyim buna? İsrailli sivil mi ölmüş hümanistlik yapayım ki o ülkedeki sivillerden çoğu da Gazze'nin bombalanmasını alkışlıyor. Zulm eden insanın ölmesine sevinirim vicdanım da çok rahat.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…