- Konu Sahibi menzil5453
-
canım bunları görmüyoruz,duymuyoruz,cevap bile vermiyoruz.bu altın kuralı unutma....bunların amaçları belli:konuyu saptırp kapattırmak....benim açtığım konuyu da saptırıp kapattrdılar.tabi yenisini açtm ve sürekli cevap vermeyin diye vurguladım.bu kes kimse görmeynce,duymayınca, kaale almayınca teker teker yok oldular topikten .demem o ki cevap vermeyin....
canım benim habillerin yanın da her zaman kabiller,eb-u lehebler olacaktr....eeee ne güzel demiş üstad:cennet ucuz değil,cehennem lüzumsuz değil....En guzel cevabi vicdanlari birgun verecektr elbette.tabi bu katli nerdeyse mesru gibi gorenlerde vicdan kirintisi varsa
olen cocuklara ben de uzuluyorum ,bunu yapanlarin Allah cezasini versin.Ama dune kadar pkklilarin filistin kamplarinda egitildigini lutfen unutmayalim.Askerimizi ,cocuklarimizi olduren pkkli pisliklerin filistin kamplarinda egitildigini unutmayalim.
Durum her zaman yanlisti zaten. Filistin dun mu isgal edildi? Cocuklar dun mu oldurulmeye basladi? Yillardir isgal altinda... Biz yillardir ne yapiyoruz? Onlardan cesaret madalyalari kabul edip gazetelere poz veriyoruz, urettikleri silahlari almak icin antlasmalar yapiyoruz, arada bir de cikip "one minute" deyip "siz nasil adam olduruyorsunuz biz biliyoruz" diyoruz, ustunden yarim saat bile gecmeden, "Israil'e, Peres'e demedim, program moderatorune soyledim" deyip bolca da alkis aliyoruz bu ucuz kahramanliktan.. Televizyondaki program moderatoru olduruyor cocuklari Filistin'de, siz hala Israili mi sucluyorsunuz?
Ölen herkese yazık. Sırf Müslüman diye üzülmekten yana hiç değilim. İnsan insandır kimse ölmesin. Yurtta sulh cihanda sulh
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Biz bu insanlık dramının ne kadar lanet ve iğrenç birşey olduğunu VE BU SOYKIRIMIN NEREYE KADAR devam edeceğini merak ediyoruz BURADA AMAÇ SİYASET DEĞİL! İNSANLIKTIR
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amac siyaset degil, insanlik mi? Hangi insan, hangi toplum, hangi millet sadece cani oyle istedi diye, degisiklik olsun diye milyarlarca liralik silah ve askerinin cani pahasina bir baska toplumun ustune saldirir? Adam oldurur? (Erdogan haric, o 17 Aralik'in ustunu kapatip kendini kurtarmak icin dahi Suriye'ye savas komplosuna 25 askeri bir kalemde silebilen turunun tek ornegi) Konu siyasidir, siyasetle ilgilidir. Yillarca yanlis surdurulen siyasi politikalarin urunudur. Yillarca siyasi ve ticari menfaatler karsiliginda olan biten kiyima goz yumulmustur, yalan mi? Olay geliyorum diye diye gelmistir, bagira bagira gelmistir, simdi kimse masa basinda halledemedigi, halletmeye menfaat ugruna yanasmadigi bu vahset icin timsah gozyaslari dokmesin!
One minute! One minute!
Amac siyaset degil, insanlik mi? Hangi insan, hangi toplum, hangi millet sadece cani oyle istedi diye, degisiklik olsun diye milyarlarca liralik silah ve askerinin cani pahasina bir baska toplumun ustune saldirir? Adam oldurur? (Erdogan haric, o 17 Aralik'in ustunu kapatip kendini kurtarmak icin dahi Suriye'ye savas komplosuna 25 askeri bir kalemde silebilen turunun tek ornegi) Konu siyasidir, siyasetle ilgilidir. Yillarca yanlis surdurulen siyasi politikalarin urunudur. Yillarca siyasi ve ticari menfaatler karsiliginda olan biten kiyima goz yumulmustur, yalan mi? Olay geliyorum diye diye gelmistir, bagira bagira gelmistir, simdi kimse masa basinda halledemedigi, halletmeye menfaat ugruna yanasmadigi bu vahset icin timsah gozyaslari dokmesin!
One minute! One minute!
teprik ederim filistini de erdoğanın üstüne attın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?