15 İsraill askeri öldürüldü

En guzel cevabi vicdanlari birgun verecektr elbette.tabi bu katli nerdeyse mesru gibi gorenlerde vicdan kirintisi varsa

En guzel cevabi vicdanlari birgun verecektr elbette.tabi bu katli nerdeyse mesru gibi gorenlerde vicdan kirintisi varsa
canım benim habillerin yanın da her zaman kabiller,eb-u lehebler olacaktr....eeee ne güzel demiş üstad:cennet ucuz değil,cehennem lüzumsuz değil....

Durum her zaman yanlisti zaten. Filistin dun mu isgal edildi? Cocuklar dun mu oldurulmeye basladi? Yillardir isgal altinda... Biz yillardir ne yapiyoruz? Onlardan cesaret madalyalari kabul edip gazetelere poz veriyoruz, urettikleri silahlari almak icin antlasmalar yapiyoruz, arada bir de cikip "one minute" deyip "siz nasil adam olduruyorsunuz biz biliyoruz" diyoruz, ustunden yarim saat bile gecmeden, "Israil'e, Peres'e demedim, program moderatorune soyledim" deyip bolca da alkis aliyoruz bu ucuz kahramanliktan.. Televizyondaki program moderatoru olduruyor cocuklari Filistin'de, siz hala Israili mi sucluyorsunuz?

Korkma!
Bir kere BABA gözüyle bak!
Bir kere ANNE gözüyle bak!
bir de KARDEŞ gözüyle bak!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende üzülmedim...

Parçalanmış çocuk cesetlerinin resmini neden paylaşıyorsunuz?

Son düzenleme:
Kim verecek bu minik canların hesabını ?

Şu bebeği bu hale getirenlere nasıl üzülmem beklenebilir ? Resim kahretti beni , ailesi , aileler nasıl dayansın .
Eline kan bulaşan da , göz yuman da ödesin bedelini umarım .

Edit : bence de paylaşmayın lütfen...

Son düzenleme:
olen cocuklara ben de uzuluyorum ,bunu yapanlarin Allah cezasini versin.Ama dune kadar pkklilarin filistin kamplarinda egitildigini lutfen unutmayalim.Askerimizi ,cocuklarimizi olduren pkkli pisliklerin filistin kamplarinda egitildigini unutmayalim.

Bizim kitabımızda öldürmek kötü bakış açısıyla anlatılmıştır. Filistinlilerin hepsi müslüman ve allaha bağlılar ve o dediğiniz PİSLİK KOYUN KARDEŞLERİ allaha bile inanmıyor dinden haberleri yok.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biz bu insanlık dramının ne kadar lanet ve iğrenç birşey olduğunu VE BU SOYKIRIMIN NEREYE KADAR devam edeceğini merak ediyoruz BURADA AMAÇ SİYASET DEĞİL! İNSANLIKTIR

Uzuldum desem yalan olur.

menzil5453 rica etsem ilk fotografi kaldirmisiniz ?

Ölen herkese yazık. Sırf Müslüman diye üzülmekten yana hiç değilim. İnsan insandır kimse ölmesin. Yurtta sulh cihanda sulh

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ölen herkese yazık. Sırf Müslüman diye üzülmekten yana hiç değilim. İnsan insandır kimse ölmesin. Yurtta sulh cihanda sulh

Benim gozumde bunu yapanlar insan olamaz onun icinde sorun yok boyle dusunmemde.

arkadaşlar lütfen o tarz resimleri paylaşmayın. ben resmi sildim. zaten sitede bu resimlerin paylaşılması yasak.

Son düzenleme:
Sorun zaten insan olarak görmemek. İnsan olarak görmeyip zulmü mübah göstermek. Benden değilsen insan da değilsine varıyor. Halbuki herkes hata yapar. Emin ol hükümetinin yanında olmayan milyonlarca israilli de var. Nasıl bizde de varsa.

Amac siyaset degil, insanlik mi? Hangi insan, hangi toplum, hangi millet sadece cani oyle istedi diye, degisiklik olsun diye milyarlarca liralik silah ve askerinin cani pahasina bir baska toplumun ustune saldirir? Adam oldurur? (Erdogan haric, o 17 Aralik'in ustunu kapatip kendini kurtarmak icin dahi Suriye'ye savas komplosuna 25 askeri bir kalemde silebilen turunun tek ornegi) Konu siyasidir, siyasetle ilgilidir. Yillarca yanlis surdurulen siyasi politikalarin urunudur. Yillarca siyasi ve ticari menfaatler karsiliginda olan biten kiyima goz yumulmustur, yalan mi? Olay geliyorum diye diye gelmistir, bagira bagira gelmistir, simdi kimse masa basinda halledemedigi, halletmeye menfaat ugruna yanasmadigi bu vahset icin timsah gozyaslari dokmesin!

One minute! One minute!

teprik ederim filistini de erdoğanın üstüne attın.

Arkadaşım olaylara çok farklı boyutlardan bakıyoruz tayyeap olayına girersek işin içinden asla çıkamayız bunu sende biliyorsun oyumu verdim mi ben verdim tayibbe karşı kendime göre sorumluluğumu yaptım mı yaptım? Ben çocuklardan gençlerden bahsediyorum lütfen o ülkeyi böle böle satan adamı tartışmayalım burada çünkü işin içinden biz bile çıkamayız

teprik ederim filistini de erdoğanın üstüne attın.

Olur mu hic? Isleri cozmustu o ya, alkislamistiniz hepiniz? Hani Israil, hani Peres cok bozulmustu? Kahramanca "van munut! van munut!" dedigi gunler oyle demiyordunuz, simdi niye cark ediyorsunuz? guluyorum halinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…