15 haftalık hamişler bakarmısınız

chatlak_4180

serap
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
535
6
96
44
Kocaeli
canlarım bebeğinizin hareketlerini hissediyomusunuz artık yavaş yavaş gaz gurultusu ve kelebek kıpırtısı gibi hissedebilirmişiz..kızlar ben hissediyorum içimde kelebek geziyo sanki kıpır kıpır gıdıklıyo beni sizdede benim gibi hareketleri hisseden var mı ...Allahım çok güzel duygu yaa Allah herkese nasip etsin sizlerdede varsa paylasırmısınız....:emir_bebek: Allah bebeklerimizi korusun herkese nasip etsin inş bu mübarek günde dualarımız kabul olsun...Allah isteyenlerede tez zamanda müjdeli haberler nasip etsin.....çok mutluyum Allah bozmasın hep böyle gitsin inş:CüvCüv:

canım bende 14+6 günlük hamileyim ama hiç bişi hissetmiyorum. Belki hissederim diye elim karnımda dolaşıyorum bütün gün. Eminim çok güzel bişidir, bende yakında hissderim heralde bebişimin hareketleini. Bu arada cinsiyeti ne bebeğinin öğrenebildin mi?

ben 14 haftalık hamileyim ve geçen akşam farkettim bebeğin hareketi olduğunu karın gurultusu gibi olanmış meğer.

ben 15+3 ken hissetmeye başladım şu an 18 haftalık oldum eminin yakında daha çok hissedeceksin benimki tekmelemeye bile başladı hafif hafif :))

canım bende 14+6 günlük hamileyim ama hiç bişi hissetmiyorum. Belki hissederim diye elim karnımda dolaşıyorum bütün gün. Eminim çok güzel bişidir, bende yakında hissderim heralde bebişimin hareketleini. Bu arada cinsiyeti ne bebeğinin öğrenebildin mi?

valla canım doktor kemik yapısı erkeğe benziyo dedi ama erkek demiyorum bir dahaki sefere daha net belli olur dedi ..17 eylülde gidicem ozaman belli olcak inş büyük ihtimalle erkek gibi ama bellide olmaz görücez bakalım...hissedersin canım sende seninki nazlı demekki bu aralar hissedersin içine böcek kaçmış gibi oluyo sende en kısa zamanda tadarsın inş...hihoyyyt

ben 15+3 ken hissetmeye başladım şu an 18 haftalık oldum eminin yakında daha çok hissedeceksin benimki tekmelemeye bile başladı hafif hafif :))

çok güzel canım yaa her dönemi ayrı güzel tekmelerinide hissederim inş senin gibi Allah saglık versin iyi olsunlar hersey sıraylaa ayrı bir heyecan veriyor....a.s

16 haftalık olucaz yarın bende bişi hissetmiyorum acaba bende mi bir gariplik var

16 haftalık olucaz yarın bende bişi hissetmiyorum acaba bende mi bir gariplik var

yok canım niye garip olsun herkesin aynı olmuyoki geç hissediceksin demekki bende dün başladı daha önce yoktu şimdi durmuyo masallah Allah bozmasın ara ara kıpır kıpır gıdıklıyo sen cinsiyetini ögrendin mi canım kız mı erkek mi kızlar daha geç hareket edermiş öyle diyolar ama ne kadar dogru bilmiyorum....hissedersin canım gariplik falan yok sakın kafana takma böyle seyleri.....a.s.

yok canım niye garip olsun herkesin aynı olmuyoki geç hissediceksin demekki bende dün başladı daha önce yoktu şimdi durmuyo masallah Allah bozmasın ara ara kıpır kıpır gıdıklıyo sen cinsiyetini ögrendin mi canım kız mı erkek mi kızlar daha geç hareket edermiş öyle diyolar ama ne kadar dogru bilmiyorum....hissedersin canım gariplik falan yok sakın kafana takma böyle seyleri.....a.s.

canım şimdi aradım doktorumu 1 aylık yurtdışı seminerine gitmiş bütün hayallerim yıkıldı :kızgın: düşünüyorum başka bir doktora gitsem garip olurmu cinsiyetini öğrenmek için yada beklemek mi doğru olur eşim bekleme taraftarı değil 1 ay geçermi diyor kaldım arada.sağlıklı olarak görsem onu en azından içim rahatlıycak

bende 16+5 hamileyim bende birşey hissedemiyourm henüzz
yalnız bazen sağ sola yatarken batma oluyor sanki birşeyler kopuyormuş gibi krap giriyor kısa süreli siizinde oluyor mu arkadaşalrrrr ?????????

bende 16+5 hamileyim bende birşey hissedemiyourm henüzz
yalnız bazen sağ sola yatarken batma oluyor sanki birşeyler kopuyormuş gibi krap giriyor kısa süreli siizinde oluyor mu arkadaşalrrrr ?????????

3 gündür senin yaşadıklarnı yaşıyorum acaba bir problem varmı diye düşündüm ama çevremdekilerin çok normal olduğunu söyleyince rahatladım

canım şimdi aradım doktorumu 1 aylık yurtdışı seminerine gitmiş bütün hayallerim yıkıldı :kızgın: düşünüyorum başka bir doktora gitsem garip olurmu cinsiyetini öğrenmek için yada beklemek mi doğru olur eşim bekleme taraftarı değil 1 ay geçermi diyor kaldım arada.sağlıklı olarak görsem onu en azından içim rahatlıycak

canım benim endişe etme,o duyguyu çok iyi biliyorum bende çok hassasım o konuda içeriye müdahale yapamadıgımız için acaba saglıklımı insanın içine kurt düşüyo valla eşim bile diyo yeter bu kadar endişe etme sana artık ultrason makinesi alıcam diyo,valla canım bu benim hamileligimden beri üçüncü doktorum şimdi bir dahaki kontrolum 17 eylül nasıl sabredicem bilmiyorum..Allah bebeklerimizi korusun bişey yoktur canım kimisi 18 haftalıga kadar cinsiyetini ögrenemiyo bende çok merak ediyorum erkek gibi dedi ama belli degilmiş canım doktordan memnunsan devam et ama tereddütün varsa değiştir.valla artık bol bol dua ediyorum hepimiz için Allah bebeklerimizi korusun a.s

canım benim endişe etme,o duyguyu çok iyi biliyorum bende çok hassasım o konuda içeriye müdahale yapamadıgımız için acaba saglıklımı insanın içine kurt düşüyo valla eşim bile diyo yeter bu kadar endişe etme sana artık ultrason makinesi alıcam diyo,valla canım bu benim hamileligimden beri üçüncü doktorum şimdi bir dahaki kontrolum 17 eylül nasıl sabredicem bilmiyorum..Allah bebeklerimizi korusun bişey yoktur canım kimisi 18 haftalıga kadar cinsiyetini ögrenemiyo bende çok merak ediyorum erkek gibi dedi ama belli degilmiş canım doktordan memnunsan devam et ama tereddütün varsa değiştir.valla artık bol bol dua ediyorum hepimiz için Allah bebeklerimizi korusun a.s

Rüyamda görüyorum hep eşim eve ultrason getiriyor yeter artık al bak her gün kurtul diye sabah kalktığımda anlattım yakında yapıcam zaten diyor eskiden daha evhamlıydım şimdi biraz atlattım burda yazılan ölüm haberlerini okumamaya çalışıyorum olumlu süşünüyorum her kontrole gittiğimizde masaya yattığımda tek sorum oluyor yaşıyormu kalbi atıyormu.Doktormuzdan çok memnunuz da işte tek sorun 1 ay yok olması ben bekleme taraftarıyım eşim gidip başka hastaneden öğrenelim diyor banada garip geliyor bu haftada gidip bbaşka yere cinsiyetini öğrencektimde demek doktor şaşırır biraz

Son düzenleyen: Moderatör:
Rüyamda görüyorum hep eşim eve ultrason getiriyor yeter artık al bak her gün kurtul diye sabah kalktığımda anlattım yakında yapıcam zaten diyor eskiden daha evhamlıydım şimdi biraz atlattım burda yazılan ölüm haberlerini okumamaya çalışıyorum olumlu süşünüyorum.Doktormuzdan çok memnunuz da işte tek sorun 1 ay yok olması ben bekleme taraftarıyım eşim gidip başka hastaneden öğrenelim diyor banada garip geliyor bu haftada gidip bbaşka yere cinsiyetini öğrencektimde demek doktor şaşırır biraz

ay canım yaaa sende aynı benim gibisin valla iyi bari bendende var çok iyi anlıyorum seni canım sabret bence baska doktora gitsen hastası degilsin tersler falan morelini bozar cinsiyet ögrenmeyemi geldin diye bide canını sıkmasın anlıyorum bir ay fazla ama eger için rahatlıycaksa saglıklı oldugunu görmek için git canım için rahatlar o duyguyu çok iyi biliyorum...bende kötü haberleri okumuyorum çünkü geceleri kuruyorum sonra dert yapıyorum benimdemi öyle bişey mi oldu şimdi direk kötü haber olunca geçiyorum canım kurma kafanda kötü bişey olsa belirtisi olur deyip rahatlatıyorum kendimi bol bol dua et canım bu mübarek ayda bakalım neyin olucak valla bende merak ediyorum artık saglıklı olsun canım yaaa gerisi boş ne olursaa dimi ama...yerimseniben

bende 16 haftralık hamileyim aynılarının bende hissediyorum önceden atıyodu bu aralar daha çok hareketlendi değişik bir duygu cenabı hak herkese nasip etsin bu duyguyu

bebişlerimiz aynıymış bende hiç hissetmiyorum. ama hareketlerini hissedebilmeyi çok istiyorum. benim oğluşum olacak Allah nasip ederse teyzesi.:anneadayı::KK36:

Back
X