15 haftalık hamileyim hiç karnım yok dümdüz ??

db97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
86
18
3
27
Merhaba anneler günaydın yeni üye oldum bu siteye merak ettiğim birseyi sizinle paylaşmak istedim ayın 7'sinde 4 aylık oluç şuan 15+2 haftalik hamileyim ama sanki hiç hamile değilmişim gibi yemekten sonra biraz şişer sabah kalkıyorum dümdüz ister istemez moralim bozuluyor bu hafta erken karnın büyümesi için ama hani ne bilim biraz ciksa diyorum benim gibi olup sonradan nasıl büyüdü basindan gecenler anlatirsa sevinirim

Etrafımdakiler annemde dahil kız bebek hissediyorlar bi önceki kontrolüm 20 gün önceydi ultrason kağıdında sırtı bana dönüktü biraz kaçtı doktor üç kere kalbini dinletmek zorunda kaldi

Etrafımdakiler annemde dahil kız bebek hissediyorlar bi önceki kontrolüm 20 gün önceydi ultrason kağıdında sırtı bana dönüktü biraz kaçtı doktor üç kere kalbini dinletmek zorunda kaldi
12 haftalikken biz cinsiyetini kız olarak öğrendik bir yanlışlık vardır diye 20 haftaya kadar her kontrolde hala kız dimi diye sordum doktoruma bana organını göstermekte çareyi buldu en son inanmıyorum diye açıkladı

12+4 haftalık iken kontrole gitmiştim doktora ultrason kağıdı bu şekilde canım ama erken galiba çünkü hem doktor söylemesi hemde sırtını dönmüş baksana şuan 15+2 haftaligim bidahaki kontrolde cinsiyetini söylicem dedi

Aynen sırtını dönmüş ben de tahmin edemedim sağlıkla gelsin minnoş

Benim de çıkmamıştı hatta hep eski kıyafetlerimi giydim 4 aydan sonra biraz büyümeye başladı
Doğumda bile küçüktü ebeler demisti küçük diye

O kadar erkenki karninizin belli olmasi icin.
Ben hatirliyorum 20. Haftada doktoruma bir sorun mu var neden ben hamile degil gibiyim bebek mi buyumuyor.diye sordugumu.
Doktorum cok normal demisti bazen boyle oluyor.
Her iki hamileligimde de karnim cok gec cikti.
Hatta calistigim yere bir kadin dogum uzmani gelmisti sanirim bebek 20 haftalik dediginde ben 32. Hafta calisir raporu almistim.
Yok dedim 32 haftalik o zaman bebek maksimum 2.5 dogar dedi oglum 3.900 dogdu.
Ve toplamda 7 kilo almistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…