15 haftalık hamileyim hiç karnım yok dümdüz ??

db97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
86
18
3
27
Merhaba anneler günaydın yeni üye oldum bu siteye merak ettiğim birseyi sizinle paylaşmak istedim ayın 7'sinde 4 aylık oluç şuan 15+2 haftalik hamileyim ama sanki hiç hamile değilmişim gibi yemekten sonra biraz şişer sabah kalkıyorum dümdüz ister istemez moralim bozuluyor bu hafta erken karnın büyümesi için ama hani ne bilim biraz ciksa diyorum benim gibi olup sonradan nasıl büyüdü basindan gecenler anlatirsa sevinirim

henüz erken beni görenler hamile sanmıyordu hatta 20 kusurlu haftalarda bile inandıramıyordum eşimin zorlaması ile doktora gittik hatta karnım çıkmadı bebek iyi ki diye doktor çok gülmüştü iç karnı büyük demek demişti.Simdi 8 aylık hamileyim yine küçük bir top var sanki karnım da tamamen vücut yapısı ile alakalı

İlk gebelikse rahim kasların sıkı olduğu için karın hemen çıkmaz veya rahmin içe dönük olabilir yapısal olarak iç karnın geniş olabilir esas karın 5 veya 6. Ayda çıkar gayet normal

Benimde öyle hemen çıkmadı biraz daha bekle 5 .Ay da iyi çıkar.iç karın geniş oluyormuş . bı de şu var karın erkenden çıkarsa daha büyük olması falan filan diyorlar da öyle bir şey yok. Bu bebeğin büyük olduğu anlaminda değil küçük karın olup iri bebek olanda var.Sıkıntı yapma bebeğin sağlıklı olması önemli .

sizinde mi ilk gebeliginiz de benim gibiydiniz bu ayın 7'sinde kontrolüm var hem 4 aylık olucam hemde doktorum cinsiyetini söyleyeceğini söyledi hani az bi göbek olsa sanki hiç buyumicekmis gibi hissediyorum

Anladığım kadarıyla normalde de zayıf birisiniz. Bu haftalarda göbeğiniz olmaz zaten 20 haftadan sonra yavaş yavaş göbek çıkmaya başlar. Sağlıkla kucağınıza alın

ALLAH RAZI OLSUN insallah. 163 boyum 65 ile hamile kaldim suan 68 kiloyum boyum biraz oldugu icin zayif gorunuyorum galiba akşam yemek yiyorum şişiyor sabah kalkıyorum ınanırmısın dümdüz sanki 1 aylık hamileyim gibi buyumicekmis gibi hissediyorum
Anladığım kadarıyla normalde de zayıf birisiniz. Bu haftalarda göbeğiniz olmaz zaten 20 haftadan sonra yavaş yavaş göbek çıkmaya başlar. Sağlıkla kucağınıza alın

Büyür korkmayıniç karnınız geniştir, benim iç karnim geniş degildi mesela ikiz gibi bir karnım vardi gören ikiz mi diyordu tamamen yapısal bir durum bence

sizinde mi ilk gebeliginiz de benim gibiydiniz bu ayın 7'sinde kontrolüm var hem 4 aylık olucam hemde doktorum cinsiyetini söyleyeceğini söyledi hani az bi göbek olsa sanki hiç buyumicekmis gibi hissediyorum
Benimde İlk gebelik bebek hareketlerini net hissedince güçlendiğini falan anlıyorsun icinde dört döner bebek büyüdükçe hareketleri kuvvetleniyor . Ha bi de şu var sanki bebeğim büyümüyor sanıp karnına aldanma gidince bakınca her şey normal olduğunu görürsün

Büyür korkmayıniç karnınız geniştir, benim iç karnim geniş degildi mesela ikiz gibi bir karnım vardi gören ikiz mi diyordu tamamen yapısal bir durum bence
Doğrudur işte az bi tırnak ucu kadar çıkıntı var o da bebek değildir kilo diye düşünüyorum böyle olunca buyumicekmis gibi hissediyorum

Doğrudur dediğin gibi. Ben doktora bile sormayı düşünüyorum ki herşey normal iyi giderse cinsiyetinize söylerse çünkü bu konuda bilgisizim ilk gebeliğim 4 aylık göbek olmazmi derim insan az çıksada sevinirim

Bebiş oğlan gibi hissettim bakalım doğru çıkacak mı beni haberdar et Kız bebek karnı büyük olur derler yarım dünya gibi olmuştum gercekten ☺erkek bebek daha ufak ve sivri bir karın olur top gibi
Doğrudur işte az bi tırnak ucu kadar çıkıntı var o da bebek değildir kilo diye düşünüyorum böyle olunca buyumicekmis gibi hissediyorum

Gönder usgsini ben soylim sana cinsiyetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…