Anladım sizin ne zaman bi anda çıkmıştı kaçıncı haftadaydinizEvet çok erken. Kişiden kişiye de değişir. Belki iç karnınız geniş. Benim de bi anda çıktı karnım şaşırmıştım hatta
20 den sonraydı sanırımAnladım sizin ne zaman bi anda çıkmıştı kaçıncı haftadaydiniz
İlk gebelikse rahim kasların sıkı olduğu için karın hemen çıkmaz veya rahmin içe dönük olabilir yapısal olarak iç karnın geniş olabilir esas karın 5 veya 6. Ayda çıkar gayet normalMerhaba anneler günaydın yeni üye oldum bu siteye merak ettiğim birseyi sizinle paylaşmak istedim ayın 7'sinde 4 aylık oluç şuan 15+2 haftalik hamileyim ama sanki hiç hamile değilmişim gibi yemekten sonra biraz şişer sabah kalkıyorum dümdüz ister istemez moralim bozuluyor bu hafta erken karnın büyümesi için ama hani ne bilim biraz ciksa diyorum benim gibi olup sonradan nasıl büyüdü basindan gecenler anlatirsa sevinirim
Anladım sizinde mi ilk gebeliğinizde benim gibimiydinizİlk gebelikse rahim kasların sıkı olduğu için karın hemen çıkmaz veya rahmin içe dönük olabilir yapısal olarak iç karnın geniş olabilir esas karın 5 veya 6. Ayda çıkar gayet normal
Evet sonradan çıktı hatta 8 aylıkken hamile misiniz diyip biri metroda öyle yer vermişti yapısal bir durumAnladım sizinde mi ilk gebeliğinizde benim gibimiydiniz
Benimde öyle hemen çıkmadı biraz daha bekle 5 .Ay da iyi çıkar.iç karın geniş oluyormuş . bı de şu var karın erkenden çıkarsa daha büyük olması falan filan diyorlar da öyle bir şey yok. Bu bebeğin büyük olduğu anlaminda değil küçük karın olup iri bebek olanda var.Sıkıntı yapma bebeğin sağlıklı olması önemli .Merhaba anneler günaydın yeni üye oldum bu siteye merak ettiğim birseyi sizinle paylaşmak istedim ayın 7'sinde 4 aylık oluç şuan 15+2 haftalik hamileyim ama sanki hiç hamile değilmişim gibi yemekten sonra biraz şişer sabah kalkıyorum dümdüz ister istemez moralim bozuluyor bu hafta erken karnın büyümesi için ama hani ne bilim biraz ciksa diyorum benim gibi olup sonradan nasıl büyüdü basindan gecenler anlatirsa sevinirim
Benimde öyle hemen çıkmadı biraz daha bekle 5 .Ay da iyi çıkar.iç karın geniş oluyormuş . bı de şu var karın erkenden çıkarsa daha büyük olması falan filan diyorlar da öyle bir şey yok. Bu bebeğin büyük olduğu anlaminda değil küçük karın olup iri bebek olanda var.Sıkıntı yapma bebeğin sağlıklı olması önemli .
Anladığım kadarıyla normalde de zayıf birisiniz. Bu haftalarda göbeğiniz olmaz zaten 20 haftadan sonra yavaş yavaş göbek çıkmaya başlar. Sağlıkla kucağınıza alın
Büyür korkmayınALLAH RAZI OLSUN insallah. 163 boyum 65 ile hamile kaldim suan 68 kiloyum boyum biraz oldugu icin zayif gorunuyorum galiba akşam yemek yiyorum şişiyor sabah kalkıyorum ınanırmısın dümdüz sanki 1 aylık hamileyim gibi buyumicekmis gibi hissediyorum
Benimde İlk gebelik bebek hareketlerini net hissedince güçlendiğini falan anlıyorsun icinde dört dönersizinde mi ilk gebeliginiz de benim gibiydiniz bu ayın 7'sinde kontrolüm var hem 4 aylık olucam hemde doktorum cinsiyetini söyleyeceğini söyledi hani az bi göbek olsa sanki hiç buyumicekmis gibi hissediyorum
Doğrudur işte az bi tırnak ucu kadar çıkıntı var o da bebek değildir kilo diye düşünüyorum böyle olunca buyumicekmis gibi hissediyorumBüyür korkmayıniç karnınız geniştir, benim iç karnim geniş degildi mesela ikiz gibi bir karnım vardi gören ikiz mi diyordu tamamen yapısal bir durum bence
Doğrudur dediğin gibi. Ben doktora bile sormayı düşünüyorum ki herşey normal iyi giderse cinsiyetinize söylerse çünkü bu konuda bilgisizim ilk gebeliğim 4 aylık göbek olmazmi derim insan az çıksada sevinirimBenimde İlk gebelik bebek hareketlerini net hissedince güçlendiğini falan anlıyorsun icinde dört dönerbebek büyüdükçe hareketleri kuvvetleniyor . Ha bi de şu var sanki bebeğim büyümüyor sanıp karnına aldanma gidince bakınca her şey normal olduğunu görürsün
Doğrudur işte az bi tırnak ucu kadar çıkıntı var o da bebek değildir kilo diye düşünüyorum böyle olunca buyumicekmis gibi hissediyorum
Gönder usgsini ben soylim sana cinsiyetinisizinde mi ilk gebeliginiz de benim gibiydiniz bu ayın 7'sinde kontrolüm var hem 4 aylık olucam hemde doktorum cinsiyetini söyleyeceğini söyledi hani az bi göbek olsa sanki hiç buyumicekmis gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?