Sanırım zaten hemen antibiyotik vermişti serkilajdan sora idrar enfeksiyonu çikinca uromisn diye toz ilaç icmistm sabahına tuvalette kanama başladi nerden bilecektim o kanamalarin bebeğimi gotureceğini şimdi yan ağla dön ağlaKonyadayim ve çok bilindik bı profesörde takipliydim bende şaşkınım olanlara ama kanama o kadar sancı yaptı ki durduramadım evladımı ama hamileliğim süresince hep akıntım vardı çok kafama takıyordum lökosit dedegerimde çok yüksekti
Canim benim ilk hamileligimde seninki gibiydi çok akintim vardı ama benim ilk kaybim rahim ağzı yetmezliginden olmuş hiç kimse fark etmemişKonyadayim ve çok bilindik bı profesörde takipliydim bende şaşkınım olanlara ama kanama o kadar sancı yaptı ki durduramadım evladımı ama hamileliğim süresince hep akıntım vardı çok kafama takıyordum lökosit dedegerimde çok yüksekti
Sanırım zaten hemen antibiyotik vermişti serkilajdan sora idrar enfeksiyonu çikinca uromisn diye toz ilaç icmistm sabahına tuvalette kanama başladi nerden bilecektim o kanamalarin bebeğimi gotureceğini şimdi yan ağla dön ağla
Kürtaj olmadım bilmem ki nasip belki olur bir daha iki çiçeğimi veren Allah belki yine nasip ederCanım yaşını bilmiyorum ama kendini toplamaya bak bende senin gibiydim kürtajdan sonra 3 at bekledim ve ilk ay yine hamile kaldım, bu arada 4 senedir denememize rağmen hamile kalamiyordum şimdi çok daha dikkatli hareket ediyorum Allah'ım sanada yine bir evlat vericektir sen dua et ve kendini suçlama ama bence doktorunu değiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?