15 haftalık bebeğimi kaybettim.

yarnur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
25
2
32
Arkadaşlar bilginize ihtiyacım var serkilajli olmama rağmen enfeksiyon nedeniyle 15.haftada bebeğimi kaybettim iki kızım var ikinci kızımda erken doğmuştu 26 haftalık doktor sürekli yat diyordu ama anneme uzaktaydım çocuklara bakmak için kalkıyordum istiharete dikkat edemedim yoğun kanama ile gitti oğlum şimdi çıkmıyor aklımdan. Hiç böyle bır sona hazır değildim . Rabbime karşı boynum kıldan ince nihayetinde ama çok zormuş insan başına gelmeyince anlamıyor.Doğdan öyle gözüm korktu ki anlatamam size

Öncelik ile basın saolsun bende ilk gebeligimde 16 haftalık kaybetmiştim yavrumu seni çok iyi anlıyorum. Bu gebeligimde serklaj olmana rağmen niye böyle bişey oldu canım crp kaç çıktı ki enfeksiyon sebebiyle dediler birde planlı serklaj miydi yoksa acil mu

İç yangını çok kötü belkide ders çıkarmak gerekiyor başıma gelenlerden kafamda bir sürü soru

Serklajdan önce kan tahlilinde bakildimi peki tahlillerine senin başına gelen gerçekten benimde kafamda soru işaretleri olusturdu 13. Haftada serklaj olup 15 haftada enfeksiyondan kaybetmek gerçekten çok acı verici çok üzüldüm ama sebebi enfeksiyon mu gercekten hangi ilde yasiyorsun

Konyadayim ve çok bilindik bı profesörde takipliydim bende şaşkınım olanlara ama kanama o kadar sancı yaptı ki durduramadım evladımı ama hamileliğim süresince hep akıntım vardı çok kafama takıyordum lökosit dedegerimde çok yüksekti

Konyadayim ve çok bilindik bı profesörde takipliydim bende şaşkınım olanlara ama kanama o kadar sancı yaptı ki durduramadım evladımı ama hamileliğim süresince hep akıntım vardı çok kafama takıyordum lökosit dedegerimde çok yüksekti
Sanırım zaten hemen antibiyotik vermişti serkilajdan sora idrar enfeksiyonu çikinca uromisn diye toz ilaç icmistm sabahına tuvalette kanama başladi nerden bilecektim o kanamalarin bebeğimi gotureceğini şimdi yan ağla dön ağla

Sanırım zaten hemen antibiyotik vermişti serkilajdan sora idrar enfeksiyonu çikinca uromisn diye toz ilaç icmistm sabahına tuvalette kanama başladi nerden bilecektim o kanamalarin bebeğimi gotureceğini şimdi yan ağla dön ağla
Canim benim ilk hamileligimde seninki gibiydi çok akintim vardı ama benim ilk kaybim rahim ağzı yetmezliginden olmuş hiç kimse fark etmemiş 😢😢 şimdi ikinci hamilelikte fark edilip serklaj işlemi yapıldı mecburen her ay kan ve idrar veriyorum enfeksiyon için ikili test yada nift testi yaptırdın mi peki İstanbul'daki doktorlar genelde bu testler temiz çıkmadan serklaj yapmıyorlar

İkili testte hiç bir sorun yoktu serkilaj sadece önlem hatta bence enfeksiyonu artıran bir risk ama ben idrar ve kan vermiyordum doktora en demedi ki zaman bile olmadı dikisten iki hafta sonra düşük yaptm bir daha da doğurabilir miyim inan gücüm yok Rabbim sizi sonuna ulaştırsın evladınız dan ayrı düşmeyin

Canım yaşını bilmiyorum ama kendini toplamaya bak bende senin gibiydim kürtajdan sonra 3 at bekledim ve ilk ay yine hamile kaldım, bu arada 4 senedir denememize rağmen hamile kalamiyordum şimdi çok daha dikkatli hareket ediyorum Allah'ım sanada yine bir evlat vericektir sen dua et ve kendini suçlama ama bence doktorunu değiştir

Canım yaşını bilmiyorum ama kendini toplamaya bak bende senin gibiydim kürtajdan sonra 3 at bekledim ve ilk ay yine hamile kaldım, bu arada 4 senedir denememize rağmen hamile kalamiyordum şimdi çok daha dikkatli hareket ediyorum Allah'ım sanada yine bir evlat vericektir sen dua et ve kendini suçlama ama bence doktorunu değiştir
Kürtaj olmadım bilmem ki nasip belki olur bir daha iki çiçeğimi veren Allah belki yine nasip eder😍

X