15.haftada suyum geldi ve herşey bitti.

Canım benim de ağrım oluyodu sancı şeklinde,
bende 6 ayıma iki hafta varken erken doğum yaptım, bebeğimi kaybettim.
Doğumdan 10 gün sonra gittim baktırmaya, parça filan kalmış mı diye
temiz dediler. Sende git bir kadın doğuma kontrol ettir ne olur ne olmaz diye..

slm kızlar hepinizin acısı o kadar tanıdık ki sizde kendimi gördüm bende 14 haftalık bebeğimi suyum gelmesinden dolayı kaybettim 47 gün oldu hala adet olmadım dün kontrole gittim kist oluşmuş doktor adet söktürücü verdi adetin 3.günü gel kist gitmezse doğum kontrol hapı verecek bende onu kullanmak istemiyorum ne yapacam bilmiyorum

Canim sogan kuru uygula ben de senin gibi su gelmesinden kaynakli hem de 2 kere 14 haftalik iki bebegimi kaybettim. ilk kaybimdan sonra hic bir sebep bulunamadi... bu yuzden ikinciyi de kaybettim ikinci den sonra teshis kondu... rahim agzi yetmezligi...Ikinci kaybimdan sonra 5 cm kist olusmus yumurtaligimda.. sogan kuru uyguladim bi dahaki kontrole gecmisti. Bu arada sende de ray olabilir...

soğan kürünü nasıl uyguladın canım bildiğin kadarıyla adetten sonra başlanıyor ben adette olamıyorum sen kürtajdan kaç gün sonra adet oluyordun bende de hiçbir sebep bulunamadı bebeğim sağlıklıydı o kadar üzülüyorum ki ama elimden hiçbir şey gelmiyor bide doktor korunma vermiş miydi sana çok soru sordum ama cevaplarsan çok sevinirim

B 3 haftalikken dusuk yapmama ragmen hic unutmuyorum. Simdi olsaydı doguma yaklasmisitm belki dogmusti bile ki sen nasil unutacaksin 15 haftalikmis.
ALLAH sabir versin.
Hepimize...

Aynı sekilde cnm benim de iki bebegim de cok saglikliydi... test sonuclari hersey yolundaydi. sen beni dinle rahim yetmezligi uzerinde dur.benim gibi ikinciyi de kaybetme. Adetim 40 45 gun sonra geldi ikisinde de.. ben kendim birincisinden sonra 12 ay bekledim simdi de kaybim uzerinden 6 ay gecti 3 aydir tekrar hamile kalamadim bu ay umutluyum. Cok zor biliyorum ltf uzerinde dur dediklerimin ray olabilir sende de cunku anlattiklarin benim yasadiklarima çok benziyor. bu arada sogan kurunu Adetten sonra uyguladim cnm...

ilgin için çok teşekkür ederim canım tekrar hamile kalırsam muhakkak rahim ağzımın ölçülmesini istiycem allah korusun ikincisini kaldıramam tabi ne olacağı bilinmez ama çok zor günler geçirdim allahım bidaha hiçbirimize aynı acıları yaşatmasın canım bugün 49gün oldu tarlusal kullanmama rağmen hala tık yok yapışıklıktan korkuyorum dün soğan kürünede başladım şuan istediğim tek şey adet olup şu kisttende kurtulmak sonra belki korunmam

Canim bu arada rahim agzi yetmezliginin 2 turu var biri kisalilarak gelisiyor biri de rahim agzinin yumusakligi kaynakli... bizim gibi erken hafta kayiplarda kisalik degil yumusakliktan oluyor. Ben surekli olcum yaptirdim hep 35 mm cikiyordu... suyum geldiginde bile 32 mm idi o zaman dr dedi ki rahim agzinizda kisalma yok ama yapisi cok yumusak ve bunu ultrasonda anlamak imkansizmiş. Simdiki aklim olsa kisalma olçumu beklemeden önlem amaçli serklaji yaptirirdim. Bilgin olsun...

tamam canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim kürtajdan sonra bile hiçbiri benim rahim ağzımı ölçmedi bidaha gittiğimde ben söyleyecem artık bide dünya kadar para veriyoruz hep özele gittim ben hamile olmak gerekmiyor değil mi ölçmeleri için ölçerken acı çekiyor musun bide dikiş attıklarında anestezi veriliyor mu nasıl yapıyorlar

Cnm hamile degilken buji ile olcum yapilabiliyor ama bazı doktorlar bu yontemi kullanmiyor. Hamileyken ultrasonda bakiliyor ama dedigim gibi rahim agzi uzunlugu erken haftalarda zaten kisalmiyor...benim dr um vizitesi 500 tl idi ama fayda etmedi... 3 tane dr a gidiyordum ikisi perinatolog idi beni ray e karsi bir tek uyaran uzman dr oldu... bu isler biraz da sans isi ikinciyi kaybetmeyelim diye çuvalla para döktuk ama nafile... dikis atarken anesteziyle uyutuyorlar cnm 12. Haftada atilmasi lazim... baska care yok...

Suyu fazla olan var mıydı ?Benim de 22.haftamda ikiz bebeklerim vefat etti.rahim agzi yetmezliği falan yoktu ama şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca merak ettim.

Merhaba cok uzun zaman olmus ama bende 1 ay once bebegimi suyun gelmesi ile kaybettim tekrar cocugunuz oldu mu merak ettim bir daha ayni seyi yasamaktan cok korkuyorum

8 yıl olmuş belki görürsünüz bilmiyorum ama okurken ağladım abla..Rabbim inşallah sana hayırlı bir evlat vermiştir.Okurken ağladım kendi bebeğim deil ama içim parcalandı of gece gece...

AĞLAYA AĞLAYA OKUDUM .
AĞLAYA AĞLAYA OKUDUM SUAN 14+5 HAMİLEYİM ÇOK UZULDUM. ÇOK SENE GEÇMİŞ İNŞALLAH BEBEĞİNİZ OLMUŞTUR. ALLAH SİZİN DE TÜM AYNI SEYLERİ YASAYANLARINDA YARDIMCISI OLSUN. İNŞALLAH BİZLERDE HAYIRLA SAGLIKLA KUCAĞIMIZA ALIRIZ.

Lürfen cevap verin sonrasında cocugunu oldu mu

Başın sağolsun canım burada senin gibi o kadar çok anne var ki hepsinin mutluluğu yarım kalmış ; o annelerden biri de benim ... Oglun inşallah gercek dünyanda sana şefaatçi olsun rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…