• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 günlük burnuma bakar mısınız aklıma takılan şeyler var(fotoğraflı 📸)

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
509
86
298
İstanbul
Arkadaşlar ameliyat olalı 15 gün oldu bandajı çıkardığımda burnum aşırı şişti şimdi o günden daha iyi ama hala şiş tabi. Benim aklıma takılan nokta burnum önden eskisi gibi duruyor. Eskiden çok yüksek kemerim vardı ama burnum önden böyle görünüyordu hafif eğriydi. Şimdi burun toparlanacak ucı küçülecek deniliyor ama ne bileyim böyle kalacak gibi geliyor görüntü eski burnumun biraz şiş hali gibi tabi yandan çok farkı var yandan çok beğendim. Bı görüntü düzelir mi? Bir de kaş aramda sağ sol farklı gibi bazen ödemş artıyo bazen azalıyo ama elimi bastırınca bir tarafın kemik açısı ile diğer tarafın kemik açısı farklı gibi . Sizce önden görüntü düzelir mi?

Gayet düz Bi burun olmuş neyini begenmediniz. Ufak tefek kusurlar olur sonuçta kul yapısı

Fena durmuyor kafanıza neler takıldı
Ucu burnun yarısından ucuna doğru çok kaba gibi geliyor bana bir de burun kökümde de bir yamukluk var gibi ama fotoda belli olmamış
Gayet düz Bi burun olmuş neyini begenmediniz. Ufak tefek kusurlar olur sonuçta kul yapısı
Önden hala ödemli duruyor.Ki daha sadece 15.gün.Ödemi inince daha zarif görüneceğini düşünüyorum.
Önden fazla düzelmez ucu falan değişmez ödem bariz var şu an ama mucize beklemeyin

Ucu çok değişmez ama onu söyleyim. Bi tık ödemi iner bu şekle yakın olur yani yine. Büyük Bi şekil değişikliği beklemeyin

Burun ucu düşük geldi bana, siz özellikle mi öyle istediniz, zamanla zaten düşüyor biraz kalkık yapmakta fayda var

Burun ucu düşük geldi bana, siz özellikle mi öyle istediniz, zamanla zaten düşüyor biraz kalkık yapmakta fayda var
Ben kesinlikle kalkık olmasın toparlayalım biraz sadece dedim doktor benim dediğim gibi yaptı aslımda ben ama pişman oldum sonradan biraz kalkık istemediğime. Ameliyat öncesi hiç yakışmayacak gibi geliyordu

Çok kuculmez canım çok çok hafif Bi inme olur. Kikirdagi basıyorlar uc çok düşmesin diye oda böyle sis bir görüntüye sebep oluyor

Sağ burun yanak birleşiminiz çok şiş o yüzden size öyle geliyor muhtemelen. Önden zarifleşir ama şekil olarak çok değişmez.

Keşke biraz kalkiklik olsaydı bide zamanla daha dusucek

Back
X