15 günlük azim ve sonuç 3 kilo:)

cnm merhaba sana bişey sorcam spor yaparken nasıl besleniodun ?? Sonucta sporda kalori yakıosun baya yardımcı olursan sewinirim cünkü bende spor yapıorum 1-2 aydır (

cnmm öncelikle ksr bkma siteyi uzun süreden beri ziyaret edememiştim yeni gördüm msjınıda ... öncelikle cnm spora başladığında kilo almak istediğini hocanada söyelrsen daha etkili bi program ve beslenme şekli sunabılir sana bilmiyorum tabi söylemiş de olabilirsin bana sporcuların kullandığı bi toz vardı süt ile karıştırıp içilen onu önermişti ondan kullanıyordum bilirsin belki onun yanında amino asit hapları bunlar normal günlük hayatta almamız ggereken protein karbonhidrat takviyesi gibi kullanılıyor yine sporcuların kullandığı bnde bi yan etki olmadı ztn bitkisel kiloda almıştım cnm blki daha uzun süreli devam ettirseydim epey faydasını görürdüm ama bıraktım ayrıcam kas da yapıyosun ztn onlarda geniş gösteriyor seni kol ve bacaklardan , kısaca cnm çok faydasını gördüm bn sporun kesinlikle tavsiye ederim ki gidiyormuşsunda ztn sende nasıl bi değişiklik oldu mu ?

Ben 2 aya yakın gittim aksine kilo werdim bıraktım.Cünkü ben 2 sene öncesine kadar 58 kilo falandım boyum 178 bu arada. bi rahatsızlık yüzünden 37-38 kilolara düstüm. Doktorumda sporun dogustan zayıf olanlara daha iyi geldiğini,benim spor yapmamın gerek olmadıgını cünkü vücudumun önceden bi formu warmıs ona göre ayarlarmıs.Bende bıraktım sporu diyetisyene basladım 3 hafta falan oldu 3-4 kilo aldım :) hemde kas olarak.. dewam ediorum hala yemeye icmeye

cnmm kilo almana çok sevindim inşallah darısı benim ve benim gibi almak isteyenlerin başına... çok denedim herşeyi denedim ama hep yarı yolda pes ettim ve haliyle kilo alamadım ben hızlı kilo almak istiyorum bu konuda sabırsızlığım oluyo çok istediğim birşey çünkü ama biliyorum çabuk alamıycağımı zaten çabuk alırsam çabuk veririm önemli olan yavaş almak ve o kiloyu vücutta tutabilmek . spor sende ters tepki yapmış iyi olmuş o zaman bıraktığın, şuan kaç kilosun cnm ve nasıl bi diyet uyguluyorsun bunu bizimlede paylaşırsan çok seviniriz ( tabi her kişinin vücut yapısı farklıdır sende olumlu olmuştur ama bizde işe yaramayabilir sadece ben bilmek istedim). ben hiç diyetisyene gitmedim hep kendi kafama göre hareket ettim belki yanlışım burda başlıyor diyetisyen kontrolüyle ilersem belki daha güzel sonuçlar alabilirim. inş. sende hedefindeki kiloya ulaşırsın canım

Walla kahwaltıda 3-4 dilim ekmek, yumurta ( haslanmıs olur omlet olur nasıl istersen menemen de olur) , peynir,reçel,salatalık domates,cay ws. yiorum 2 saat sora bi ara öğünüm war burda kurabiye olur kek olur sütlü tatlı olur gofret olur birinden birini yiorum öğle yemeğinde iste 4-5 dilim ekmek we et olcak mesela bi kıymalı pide olur kumpir olur hamburger menü olur pizza olur dısardaysan eger. ewdeysen makarna yanına et salata weya patates et salata weya mantı falan işte sonra 2 saat sonra yine bi ara öğünüm war burdada yas pasta (tiramisu,cheesecake yada muzlu frambuazl falan yada künefe :) bu tip seler yiorum ) Aksam yemeğinde sebzeli bi yemek yiorum 1 tabak yanında ekmek yesillik falan oluyor istersen et de ilawe edebilirsin.. aksam yemeginden 1 saat sonrada yine kuruyemiş,bisküvi,tatlı türü seylerden birini atıstırıorum ama hep yiyemiorum bu öğünün arada yiorum.son öğün olarak da 2-3 porsiyon meywe yiorum:)

ohh ohh maşallah cnm ben aynı bu şekil yesem bir ayda heralde kesin alırım benim sorunum yemek yemekle alakalı bu konuda üşengeçliğim tutuyor çok hazır bulduğum zaman yemekleri hemen oturur yerim yada biri beni böyle aşırı şekilde gaza getirirse yaparım yoksa aklıma glmez yemek yemek karnım açıktığında bile akşam yada öğle vaktini beklerim ara öğünlerim yoktur çok aklıma gelirse yerim aslında yine dediğim gibi yemeye başlarsamda güzel yerim bide benim diğer problemim diyete başlarsam bunu uzun süre devam ettiremiyorum hani demiştim ya bi an önce işe yarısın istiyorum ee haliyle kısa sürede alamayınca umutsuzluğa kapılıveriyorum hemen bunları ama aşmam gerek artık çok istiyorum bebekliğim hariç kendim bildiğim bileli böyleyim desem yeridir ... burda yazıları okuyunca yalnız iyice gaza geliyorum şmdi kalkıp birşeyler atıştırcam :) sanada teşekkürler cnm paylaştığın için yine devam edelim böyle kilo almamızı sağlayan yiyecekleri yazalım daha iyi olur belki .

Walla ben bu diyeti uyguladıgım ilk günler karın agrısından we bulantıdan uyuyamadım düsün ama zorladım kendimi gaza getirdim we midem genişledi yani normalleştim istahım arttı :) ben hep kıyafet konusunda sanssızım ne giysem yakısmıyor o yuzden alacagım kotları falan düsünüyorum öyle gaza getiriyorum:) ah ah o 2 sene ewwelki halime bi gelsem bir an önce nese pes etmek yok umutsuzluk yok ::) en önemli şey inanmak we gercekten istemek gerisi geliyor:)

Dediğin gibi cnm herşey inanmakla başlar zten inş. bizede nasip olur ne diyeyim bide bnm gastirit problemim var oda beni zorluyor yaz aylarında özellikle yediklerimi daha çok hafifleştirmem gerekiyor aslında gece yemek daha çok etkili bu kilo konusunda ama oda beni rahtsız ediyor bu sebepten dolayı ama başka çaremiz yok katlancaz artık :)

ins cnm ins yawas yawas alısıo miden merak etme:)

Benim de gastritim var ve sofrada az yemek de bunun yüzünden mide asitle doluyor ve sen tokluk hissedip birşey yiyemiyorsun halbuki halen açsın.
ha bir de Bi konu görmüştüm diyet listesi vardı
1 yumurta 2 3 köfte kadar et

1 buyuk su bardagı
süt yada yogurt 2 karper peynır

2 tabk sebze yemeği
1 tabak salata 2 adet meyve

bunların yanında badem

cevız yer fıstıgı v.s
1 dilim kek

sıvılarıda yemekten önce yada sonra
30 dakıka sonra içmek gerekıomus

yazıyordu . yahu o badem vs. ' leri yemeye başlayınca öyle yerlerimde sivilce çıkıyor ki lanet olsun diyorum :)
en son dudak üstü bölgemde ikisi sağ taraf ikisi sol tarafta çıktı Kaşlarımın ortasında çıkıyo filan . püff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…