Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm öncelikle seni çok çok tebrik ediyorumm bende her seferinde gaza gelip daha sonra kilo alamadığımı görünce pes edip bırakanlardanım ama hiç uzun süreli devamlılığım olmadı işte sabırsızlık bir iki hafta deniyorum bakıyorum olmayınca hemen diyet falan unutuyorum ama yine sizin yazmış olduğunuz yorumları görünce ve aynı zmanda işede yaradığını görünce yine gaza geldim inş. bende bu akşm itibariyle uygulamaya başlıyorum bende çünkü kendimi bildim bileli hiç kilo alamayanlardanım herşey aslında kafada bitiyo ne kadr kararlı olursak o kadr bu işi kolay başarabiliriz buna inanıyorum ve seninde sayende inş. bunu başaracağım cnm bu yaptıkların haricinde yani yumurta ballı süt ve yoğurt haricinde ekstra yaptığın birşey oldu mu olduysa onlarıda paylaşır mısın şimdiden sana çok çok teşekkür ederim eğer başarırsamda bu senin sayende olucak o zmn bol bol da dua edicem sana inş. bide cnm son bi isteğim olucak belki bi arkadaş yanımda olursa bunu daha kolay başarabilirm bu konuda bana destek olur musun ?
tabiki destek olurum tatlım ya herhalde bu konuda sizi benden iyi anlayan olamaz .....evet yarından itibaren başlıyoruz aynı yolla aynı kiloları alalım ve çok tombiş tatlı bayanlar olalım:) bu arada bi de iyi bi haberim ben 1 kilo daha almışım eskiden 1.60 boy 47kilom vardı şimdi çok şükür ki kilom 51 oldu ....valla yazarken bile ağzım kulaklarımda ben sizin yanınızdayım çok iyi başaracağız tamam mı?
tabiki canım çok da güzel olur benim için en azından birbirimizi böyle gaza getirebiliriz bende bu akşam itibariyle başlıyorum inş. aynı diyet programında gidelim istersen böylelikle daha güzel sonuç alabiliriz istersen haftalık da kilo alımlarımızı yazarız uygun olursak da her akşam genel bi analiz yaparız ne dersin? bu arada yaşım 21 bnmde 43 kilo boy 168 hedef bi 10 kilo ama şimdi azdan başlıyayım 15 günde bizde konu sahibi arkadaşımız gibi 3kilo alsak yeterli olur şimdilik ...
Ah ben de seninle ayni boy ve kilodayim . 55 olsam ne guzel olacak. Umarim ulasir herkes istedigi kiloya
canım ben de senin gibi kilo alma işinde çok başarılı olacağımıza inanıyorum bu azimle başarmamak imkansız.....ben size kilo alma sürecinde uzak durduğum şeyleri de anlatayım da daha faydalı olurum belki.....öncelikle kola içmiyorum artık çok sevdiğim halde bırakmak zorunda kaldım sonuçta bana zararlı oluyordu ,sonra yemekte su içmeyi çok aza indirdim inanır mısınız ben ki yemekte en az 1lt su tüketirdim ama bu da beni hemen doyururdu bu uygulamadan sonra daha fazla yemek yer oldum :)eğer midem çok şişmişse 1 soda içiyorum çok iyi oluyor tabi mideniz şişmişse için canlar....sizle son uygulamamı da paylaşayım tüm yaptıklarıma ilaveten kaymak bal tüketiyorum artık sık sık güzel de oluyor yani tavsiye üzeri başladım size de tavsiye ederim.....gelsin kilolar:)
canım kilom 51 şu anda yani bayağı gelişme yaşadım:)
Ben de kilolara kavuşmak için dün akşamdan itibaran çalışmalara başladım :)... Gece yemek yedikten sonra bir bardak sütün içine yumurta kırdım, içine biraz pekmez, biraz da bal koydum... Sakın mideniz bulanmasın!! İnanın bana tadı kötü değil. Sabahta aynı şeyi yaptım. Kaltığımda onu içtim ve ardından kahvaltı yaptım. Ben hiçbir yemekten sonra doymazdım. Ama bunu içtikten sonra kendimi çok doymuş hissediyorum. İşe yarayacağını ümit ediyorum. Yapanlara yaramış. Size de tavsiye ederim. Bence denemeye değer. 10 gün uygulayacağım bunu..İnşallah işe yarar. :)