• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 günlük azim ve sonuç 3 kilo:)

tebrikler canım.. muzlu süt de kilo aldırıyo ( evde kendin yapıcan) içine de bal koy, ben biraz da vanilya koyuyorum çok lezzetli oluyo

Seni azminden dolayı kutluyorum.Gerçekten hayran kaldım.Çok özendim. :nazar: Bıktım artık.Ben de kilo almak istiyorum. 45 kiloyum. 5 kilo alsam yeter. Artık doktora gidip vitamin hapı almayı düşünüyorum. İnşallah işe yarar.

Canımm öncelikle seni çok çok tebrik ediyorumm bende her seferinde gaza gelip daha sonra kilo alamadığımı görünce pes edip bırakanlardanım ama hiç uzun süreli devamlılığım olmadı işte sabırsızlık bir iki hafta deniyorum bakıyorum olmayınca hemen diyet falan unutuyorum ama yine sizin yazmış olduğunuz yorumları görünce ve aynı zmanda işede yaradığını görünce yine gaza geldim inş. bende bu akşm itibariyle uygulamaya başlıyorum bende çünkü kendimi bildim bileli hiç kilo alamayanlardanım herşey aslında kafada bitiyo ne kadr kararlı olursak o kadr bu işi kolay başarabiliriz buna inanıyorum ve seninde sayende inş. bunu başaracağım cnm bu yaptıkların haricinde yani yumurta ballı süt ve yoğurt haricinde ekstra yaptığın birşey oldu mu olduysa onlarıda paylaşır mısın şimdiden sana çok çok teşekkür ederim eğer başarırsamda bu senin sayende olucak o zmn bol bol da dua edicem sana inş. bide cnm son bi isteğim olucak belki bi arkadaş yanımda olursa bunu daha kolay başarabilirm bu konuda bana destek olur musun ? :34:

tabiki destek olurum tatlım ya herhalde bu konuda sizi benden iyi anlayan olamaz .....evet yarından itibaren başlıyoruz aynı yolla aynı kiloları alalım ve çok tombiş tatlı bayanlar olalım:) bu arada bi de iyi bi haberim ben 1 kilo daha almışım eskiden 1.60 boy 47kilom vardı şimdi çok şükür ki kilom 51 oldu ....valla yazarken bile ağzım kulaklarımda ben sizin yanınızdayım çok iyi başaracağız tamam mı?

tabiki destek olurum tatlım ya herhalde bu konuda sizi benden iyi anlayan olamaz .....evet yarından itibaren başlıyoruz aynı yolla aynı kiloları alalım ve çok tombiş tatlı bayanlar olalım:) bu arada bi de iyi bi haberim ben 1 kilo daha almışım eskiden 1.60 boy 47kilom vardı şimdi çok şükür ki kilom 51 oldu ....valla yazarken bile ağzım kulaklarımda ben sizin yanınızdayım çok iyi başaracağız tamam mı?

çook sağolasın canım benim ayrıca çok çok da tebrik ederim :nazar: ne güzel darısı tüm kilo almak isteyenlerin başına senin adına bende çok sevindim çünkü gerçketen bu konuyu yaşayan bilir yaşamayan anlamaz ... bende senin sayende inş. alıcam öyle böyle gaza gelmedim yani azmetcem ve alıcam inş. dün akşam sana söyledikten sonra başladım artık sonuçları sizlerlede paylaşırım nolur birbirimize dua edelim ve hepimiz en kısa zamnda mutlu olalım inş. :16:

Ben umudu kestim artık. İş hayatına başlayınca kilo almayı umuyorum. İşsizlik stresimi artırıyor iyice. Ama şu ballı sütle yoğurdu bi denicem.

tabiki canım çok da güzel olur benim için en azından birbirimizi böyle gaza getirebiliriz bende bu akşam itibariyle başlıyorum inş. aynı diyet programında gidelim istersen böylelikle daha güzel sonuç alabiliriz istersen haftalık da kilo alımlarımızı yazarız uygun olursak da her akşam genel bi analiz yaparız ne dersin? bu arada yaşım 21 bnmde 43 kilo boy 168 :( hedef bi 10 kilo ama şimdi azdan başlıyayım 15 günde bizde konu sahibi arkadaşımız gibi 3kilo alsak yeterli olur şimdilik ...

Ah ben de seninle ayni boy ve kilodayim . 55 olsam ne guzel olacak. Umarim ulasir herkes istedigi kiloya

hadi kızlar bugün neler yedik neler yaptık kilo almak için paylaşalım....önce ben aktarayım bugün geç uyandım kahvaltı yapmadım ama uyanır uyanmaz ballı süt içtim ve 20 dakika sonra pilav haşlama ve de 1 tabak yoğurt yedim sonra meyve suyu,havuçlu tarçınlı kek ,1tabak pilav ,1,5 porsiyon kebap yanında salata ve 1 ekmek ,3 yemek kaşığı pekmez yedim....şimdilik bunları yedim ama daha gecenin bitmesine çok var:)

yaaaaaa bende bende istiyoruumm:/
ballı sütü denemiştim gerçekten işe yarıyo..ama ben sütü sevmedğm içn dayanamayıp bırakıyorum:/ yani tam toparlak olurken yne süzülüyorum:/ bence en önemli faktörlerden biride destek.burdan birbirmize destek olalım:)başka bilgileri olan varsa paylaşsın arkadaşlar,birimiz hepimiz,hepimiz birmiz içn:)))toparlak olma umuduyla:)

ben de paylaşmak istiyoruum:)
sabah 4dilim ekmek+patates kızarması
bi tane portakal
2 kaşık pekmez
çikolata+bi paket bisküvi
kola+açma
30 kadar fındık
akşama sadece çorba içtim ama 3dilim ekmekle beraber
sonra yarım ekmek arası yoğurt:) ayse2008 canım ben yoğurdu tek yiyemiyorum ya malesef bu sayede ekmek de götürmüş oldum:)
şimdi de bi tane albeni yedim
çalışmalarım devam edicek bugün daha bitmedi:))

Ah ben de seninle ayni boy ve kilodayim . 55 olsam ne guzel olacak. Umarim ulasir herkes istedigi kiloya

:( inş. canım aşıcaz bu kiloyuda ben inanıyorum buna artık. Benimde hedefim en az bi 10 kilo üzeri olsa bile hiç şikayet etmem eminim o fazlalıklarımla bile çok mutlu olurum.

öncelikle herkesi bu azminden dolayı tebrik ederim. Bu yolda hızlı ve doğru bi şeklde ilerlememiz için en başta önemli olanda bu zaten. Ben ayse2008 arkadaşımız sayesinde bu yola tekrar doğru ve kararlı bi şeklde başlamaya karar verdim. Çünkü ben kendimi bildim bileli hep kilo alamaya çalışır haldeyim. uyguladıklarım belki doğruydu ama her seferinde yarıda bıraktım olmadı diyip pes ettm ama nedense bu sefer içimde çok güzel hisler var bu defa olucak diye çok da kararlıyım htta kendimi bundan önce hiç bu kadr istekli görmedim de diyebilirim sanırım. Tekrar söylüyorum herşeyi ayse2008 bu arkadaşımıza borçluyum kiloda alırsam ( ki buna inanıyorum alıcam inş.) bol bol dua edicem ona.... Neyse şimdi gelelim gün içersinde yaptıklarıma sabh uyandığımda ballı süt içiyorum daha sonra üzerinden bi kaç saat geçtikten sonra kahvaltıda yarım ekmekten belki biraz eksik ekmeğin içine boş yer kalmıyacak şekilde pekmez sürüyorum :) 2 tane haşlanmış yumurta yiyorum( haşlanmış dilim dilim kesilmiş üzerine bir miktar zeytinyağ biraz pul biber kekik nane ve tuz katılınca gayet güzel oluyo yumartayı sevmeyenler böyle deniyebilir ) yine aynı zamnda bi kaç kaşık bal yiyorum. gün arasında ballı şerbet içiyorum abur cubur işte o an evde ne varsa kek vs. ben sabah kahvaltısını geç yaptığım için öğle yemeğini yapamıyorum doğal olarak akşam yine yemekte de fazla yiyemiyorum normali kadr ama akşam yemeğinden sonra tatlı yada kek varsa bi kaç dilim yerim yatarkende yarım ekmek içne pekmez bir bardak ballı süt ve yumurta yiyip yatıyorum :) yumurta miktarları çok gibi gözükebilir ama boyutları ufak olduğu için sorun olmuyo bide dr. çok duydum yumurta zararsız tüketilebilir diye o yzden rahatlıkla yiyebiliyorum umarım en kısa süre içersnde de işe yarar... daha doğrusu hepimizin yaptıkları işe yarar ( yarıycak da ) :34:

canım ben de senin gibi kilo alma işinde çok başarılı olacağımıza inanıyorum bu azimle başarmamak imkansız.....ben size kilo alma sürecinde uzak durduğum şeyleri de anlatayım da daha faydalı olurum belki.....öncelikle kola içmiyorum artık çok sevdiğim halde bırakmak zorunda kaldım sonuçta bana zararlı oluyordu ,sonra yemekte su içmeyi çok aza indirdim inanır mısınız ben ki yemekte en az 1lt su tüketirdim ama bu da beni hemen doyururdu bu uygulamadan sonra daha fazla yemek yer oldum :)eğer midem çok şişmişse 1 soda içiyorum çok iyi oluyor tabi mideniz şişmişse için canlar....sizle son uygulamamı da paylaşayım tüm yaptıklarıma ilaveten kaymak bal tüketiyorum artık sık sık güzel de oluyor yani tavsiye üzeri başladım size de tavsiye ederim.....gelsin kilolar:)

canım ben de senin gibi kilo alma işinde çok başarılı olacağımıza inanıyorum bu azimle başarmamak imkansız.....ben size kilo alma sürecinde uzak durduğum şeyleri de anlatayım da daha faydalı olurum belki.....öncelikle kola içmiyorum artık çok sevdiğim halde bırakmak zorunda kaldım sonuçta bana zararlı oluyordu ,sonra yemekte su içmeyi çok aza indirdim inanır mısınız ben ki yemekte en az 1lt su tüketirdim ama bu da beni hemen doyururdu bu uygulamadan sonra daha fazla yemek yer oldum :)eğer midem çok şişmişse 1 soda içiyorum çok iyi oluyor tabi mideniz şişmişse için canlar....sizle son uygulamamı da paylaşayım tüm yaptıklarıma ilaveten kaymak bal tüketiyorum artık sık sık güzel de oluyor yani tavsiye üzeri başladım size de tavsiye ederim.....gelsin kilolar:)

evet canım bende çok inanıyorum buna olucak da biliyorum kısmetse... senin kilonda oldu mu bi değişiklik şu sıra peki canım evet bnde o dediklerinden uzak duruyorum canım kolayı severim ama sağlık açısından çok zararlı olduğunu bilidğim için içmiyorum uzun süredir hem zaten yediklerinin hemen midede yok olmasına sebep oluyo , suyuda zaten yemekte içmem yemek sonrası sadece içerim onunda iyi olduğunu söylüyolar daha çok mide genişlmesi yaparmış çnkü yemekten sonra doyuyoruz yer kalmıyo ama su içince de iyice şişiyoz mide genişlemesi olurmuş öyle duymuştum. dediğin gibi bal ve kaymak da çok iyi bi yardımcı olur bu kilo alma konusunda bide ben kara üzüm çekirdeğini pekmez ile karıştırıp yenincede kilo alımına sebep oluyomuş en kısa zamnda alınca onuda denicem inş. bakalım .... inş. inş. canımm gelsin bol bol kilocuklar :34:

Ben de kilolara kavuşmak için dün akşamdan itibaran çalışmalara başladım :)... Gece yemek yedikten sonra bir bardak sütün içine yumurta kırdım, içine biraz pekmez, biraz da bal koydum... Sakın mideniz bulanmasın!! İnanın bana tadı kötü değil. Sabahta aynı şeyi yaptım. Kaltığımda onu içtim ve ardından kahvaltı yaptım. Ben hiçbir yemekten sonra doymazdım. Ama bunu içtikten sonra kendimi çok doymuş hissediyorum. İşe yarayacağını ümit ediyorum. Yapanlara yaramış. Size de tavsiye ederim. Bence denemeye değer. 10 gün uygulayacağım bunu..İnşallah işe yarar. :)

Ben de kilolara kavuşmak için dün akşamdan itibaran çalışmalara başladım :)... Gece yemek yedikten sonra bir bardak sütün içine yumurta kırdım, içine biraz pekmez, biraz da bal koydum... Sakın mideniz bulanmasın!! İnanın bana tadı kötü değil. Sabahta aynı şeyi yaptım. Kaltığımda onu içtim ve ardından kahvaltı yaptım. Ben hiçbir yemekten sonra doymazdım. Ama bunu içtikten sonra kendimi çok doymuş hissediyorum. İşe yarayacağını ümit ediyorum. Yapanlara yaramış. Size de tavsiye ederim. Bence denemeye değer. 10 gün uygulayacağım bunu..İnşallah işe yarar. :)

İnş. canım herkesin isteği gerçekleşir bende tüm azmimle devam ediyorum..Sanada o zaman hoşgeldin aramıza diyelim :) Bende bi ara yapıyordum senin yaptığını canım süt yumurta bal olayını gerçekten tadı hiç kötü değil denemekte fayda var.. zaten ben kendimi bildim bileli hep birşeyler deniyorum güzel olsun kötü olsun yapıyorum midem o kadr alıştı ki herşeye çok şükür birşey olmuyo buda bana avantaj oluyo. yenilmesi gerekenleri rahatlıkla yiyebiliyorum.. bazı arkadşlardan biliyorum kimi süt içerken bile çeşitli yolları deniyo sevmediği için Allah bizde öyle problem yok :34: senin yaş,boy,kilo kaç canım ve hedefin ne kadar?

sürekli burdaki yazıları takip ediyorum belki bu işe yarar diye herşeyi deniyorum ama bende kafaya koydum bu kez çok kararlıyım kilo alıcam..47,5 kilom boyumda 170.valla günüm çok hareketli geçiyor 1,5 yaşında oğlum var onun peşinde koşturmaktan çoğu zaman yemek yemek aklıma bile gelmiyodu.ama şu son bir haftadır sürekli yiyorum hiç öğün atlamıyorum kendimi zorluyorum sabahları erken kalkıyorum zaten erkenden kahvaltı yapıyorum sonra meyvemi yiyorum arada pekmez yiyorum öğle yemeğimide muhakkak yiyorum sonra kara üzüm yiyorum kurusundan..biraz demir eksikliğim de var ona da yarıo hem..ceviz badem ne bulursam bunlardan hergün kesin tüketiyorum yoğurt çok yemezdim onuda hergün yemeye başladım.yatmadan önce de ballı süt içiyorum bazen bebe bisküvisi de koyuyorum işte böle..tabi gün boyunca yemekten artık akşama kadar karnım şişio biraz rahatsız oluyorum ama kilo almak için değer..eğer yediklerinin yaramasını istiyorsan bigün bile aksatmamak gerekiyormuş bakalım bir ay sonunda sonuç ne olacak.. hamileyken çok güzeldim o günlerimi özlüyorum kilolu tombiş halimi:)..inş yine öle olabilirim arkadaşlar burda birbirimize destek olabiliriz bunu başarmak için..

Back