İnş. canım herkesin isteği gerçekleşir bende tüm azmimle devam ediyorum..Sanada o zaman hoşgeldin aramıza diyelim :) Bende bi ara yapıyordum senin yaptığını canım süt yumurta bal olayını gerçekten tadı hiç kötü değil denemekte fayda var.. zaten ben kendimi bildim bileli hep birşeyler deniyorum güzel olsun kötü olsun yapıyorum midem o kadr alıştı ki herşeye çok şükür birşey olmuyo buda bana avantaj oluyo. yenilmesi gerekenleri rahatlıkla yiyebiliyorum.. bazı arkadşlardan biliyorum kimi süt içerken bile çeşitli yolları deniyo sevmediği için Allah bizde öyle problem yoksenin yaş,boy,kilo kaç canım ve hedefin ne kadar?
inşallah tatlım işe yarar ve sen de kilo alanlar kervanına katılırsın
inşallah canım.. Çok teşekkür ederim :) Peki sende faydası oldu mu canım, ben çok merak ediyorum nasıl olacağını.. İşe yarar mı gerçekten? Ama bugün hep toktum ve kendimi de iyi hissediyorum. Acaba onu içtiğim için mi :) Yaşım 18, boyum 1,57 ve kilom 45.Ben 50 kilonun üzerinde olmak istiyorum.52 olsam iyi olacak.
İnş. tatlım istediğin kiloya tez zamnda ulaşırsın zaten senin anladığım kadaryla çok da zayıf da bir halin yok. İStedğin o 5kg da hemn ulaşırsın zaten merak etme :) valla canım düzenli bi şeklde devam ettirseydim kesin işe yarardı eminim benim sorunumda o zaten herşeyi en kısa zmanda olsun istiyorum olmadığını görüncede heves falan kalmıyor. dolayısıyla o bende bu yüzden işe yaramamıştı. Ama sen mutlaka uzun süreli devam ettir işe yarar bıldırcın yumurtası kırıyordun yanlış hatrlamıyorsam onun çok faydalı olduğunu biliyorum normal yumurtadan bile daha vitaminli oluyormuş .
en iyi sonuç yine sporda kızlar
e bayanlar nerdesin kaybolduk hepimiz ya....yoksa artık kilo almak istemiyor musunuz:)?
Seni azminden dolayı kutluyorum.Gerçekten hayran kaldım.Çok özendim.Bıktım artık.Ben de kilo almak istiyorum. 45 kiloyum. 5 kilo alsam yeter. Artık doktora gidip vitamin hapı almayı düşünüyorum. İnşallah işe yarar.
Buradayız canımm vazgeçer miyiz bu yola baş koydum bi kere dönmek yok aynı şekilde ben yememe devam ediyorum. ama henüz tartılmaya korkuyorum bi değişiklik yoktur çünkü biliyorum olmadığını görüp hemn karamsarlığa bağlarım onuda biliyorum ama uzun zmanlı devam edicem buna en azından yaza istediğim şekilde gireyim ... Bide berilberi arkadaşımız spor demiş gerçekten oda doğru ben 2 sene önce spora yazıldım body yaklaşık 3 ay gittim ve gerçekten olumlu yönde değişimi hissettim ve hem aynı zmanda ben okulada gidiyordm okul çıkışı hftada 3 gün spordaydım ona tempoya rağmen kilo almıştım tabi yannda ek takviyeler sporcuların kullandığı tozlar falan ama işe yaramıştı hem sağlıklı kilo almıştm hemde az biraz kaslarım olmuştu onlarda dolgun gösteriyodu.sporu bende tavsiye ederim imkanı olanlar onuda denesinler
canlarım benim şuan o kadar mutluyum ki anlatamam.. kilo almak benim için bi mucizeydi olmaz diordum ama oldu azmin sonucunda kazandım bu defa.. ben 1.68 boyunda ve 44 kilodaydım. 15 gün öncede kilo almayı kafama taktım burda yazılan bebe bisküvisi süt ve bal karışımını uygulamaya başladım.. bunun yanı sıra sipraktin die bi ilaç kullandım ve birde balık yağı..ben ki 21 yıldır 47 kiloyu görmemişken bu defa gördüm rüyada gibiyim sanki 3 buçuk kilo neyi değiştirir demeyin valla yüzüm toparlandı :)) bi tabak makarna bana çok gelirken şimdi 2 ye çıktım.. bu arada çerez çok tükettim aldıkça aldım çikotayıda unutmamak lazım darsı sizin başınıza inşallah.. biraz azimli olursanız eminim alırsınız
canlarım benim şuan o kadar mutluyum ki anlatamam.. kilo almak benim için bi mucizeydi olmaz diordum ama oldu azmin sonucunda kazandım bu defa.. ben 1.68 boyunda ve 44 kilodaydım. 15 gün öncede kilo almayı kafama taktım burda yazılan bebe bisküvisi süt ve bal karışımını uygulamaya başladım.. bunun yanı sıra sipraktin die bi ilaç kullandım ve birde balık yağı..ben ki 21 yıldır 47 kiloyu görmemişken bu defa gördüm rüyada gibiyim sanki 3 buçuk kilo neyi değiştirir demeyin valla yüzüm toparlandı :)) bi tabak makarna bana çok gelirken şimdi 2 ye çıktım.. bu arada çerez çok tükettim aldıkça aldım çikotayıda unutmamak lazım darsı sizin başınıza inşallah.. biraz azimli olursanız eminim alırsınız
bunları ben de uygulamaya başladım bugün.senin gibi yazıcam buraya inşallah :))
ben seven seans pulse die bi balık yağını kullandım canım birde spraktin ilacını sabah ve akşam yemekten 15 dk sonra ikisini ard arda aldım bi zararını görmedim aksine iştahım açıldı canım hem zaten o balık yağını diyetisyenim al demişti bende gönül rahatlığıyla kullandım :)canim kullandığın balık yağının markasını nasıl kullandığını yazarmisin yada marka demiyeyimde yani bi şekilde yardımcı olsan.hem ikisini aynı anda kullanmanin herhangi bi zararı yoktur umarım
herşey sende başlar sende biter canım kilo almaya inanırsan alırsın bak valla ben her sabah aynaya bakarken bugün biraz daha kilo almışım die başladım güne sonra aldım kiloları sende alacaksın canım emin ol sadece sabır lazımtebrik ederim canım ben de almaya çalışıyorum ama tama tersine kilo veriyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?