aslında eskiden iştahlıyım der yediğim halde kilo alamıyorum deyip işin içinden çıkardım:) ama şimdi yani midemi büyütmeyi başardıkça eskiden yemek yemeyi mecburi bir eylem olarak benimsediğimi farkettim ...şimdi yaptığımsa 1 tabak mı yiyordum eskiden şimdi 1,5 tabak yiyorum ve bunu kademeli olarak arttırdım yemeye oturmadan önce kendime diyorum şu kadar yiyeceğim ve gerçekten de kendimle yaptığım anlaşmaya da uyuyorum:) 3 kilo fiziğimde çok güzel değişim yaptı bizimkilerin değimiyle meğerse fiziğim çok güzelmiş....bi de yanaklarım çok güzel doldu ve artık bunu fark edince ben de bol keseden gülüyorum e ne de olsa bu mutluluğu hak ettim....lütfen siz de umutsuzluğa düşmeyin inanalım ve başaralım
ayşe2008 gerçekten tebrik ederim canım
kilo alan arkadaşlar size nasıl imreniyorum bi bilseniz...
21 yaşındayım ve sanırım ömrümün sonuna kadar kilo alamıycam ben.mümkün değil inanamıyorum bu kolların bacaklarn kalınlaşabilceğine.canım hiç bişey istemiyo hiiç
kendimi bildim bileli ben kilo almak istiyorum ve hala çok çok zayıfım
öyleyse yapman gereken ilk şey bu olumsuz cümleleri unutmak....yemek yemek bugünden itibaren çok zevkli bir hal almalı sende....şimdiden inan sen kilo almaya başladın bile :) sabah ilk işin ballı sütle güne başlamak olsun sonrasında haşlanmış yumurtanın muhakkak olduğu bir kahvaltı ve 1 saat sonra 1 tabak yoğurt yiyeceğiz tamam mı canım....?
öyleyse yapman gereken ilk şey bu olumsuz cümleleri unutmak....yemek yemek bugünden itibaren çok zevkli bir hal almalı sende....şimdiden inan sen kilo almaya başladın bile :) sabah ilk işin ballı sütle güne başlamak olsun sonrasında haşlanmış yumurtanın muhakkak olduğu bir kahvaltı ve 1 saat sonra 1 tabak yoğurt yiyeceğiz tamam mı canım....?
Canımm öncelikle seni çok çok tebrik ediyorumm bende her seferinde gaza gelip daha sonra kilo alamadığımı görünce pes edip bırakanlardanım ama hiç uzun süreli devamlılığım olmadı işte sabırsızlık bir iki hafta deniyorum bakıyorum olmayınca hemen diyet falan unutuyorum ama yine sizin yazmış olduğunuz yorumları görünce ve aynı zmanda işede yaradığını görünce yine gaza geldim inş. bende bu akşm itibariyle uygulamaya başlıyorum bende çünkü kendimi bildim bileli hiç kilo alamayanlardanım herşey aslında kafada bitiyo ne kadr kararlı olursak o kadr bu işi kolay başarabiliriz buna inanıyorum ve seninde sayende inş. bunu başaracağım cnm bu yaptıkların haricinde yani yumurta ballı süt ve yoğurt haricinde ekstra yaptığın birşey oldu mu olduysa onlarıda paylaşır mısın şimdiden sana çok çok teşekkür ederim eğer başarırsamda bu senin sayende olucak o zmn bol bol da dua edicem sana inş. bide cnm son bi isteğim olucak belki bi arkadaş yanımda olursa bunu daha kolay başarabilirm bu konuda bana destek olur musun ?
merhaba obichamte.ben de sana katılabilirim eğer kabul edersen...kilo almayı çok istiyorum birbirimize destek olabiliriz:13:
benden daha uygun bi destekçi bulamazdın sanırım.boy yaş kilo ölçülerimiz hatta almak istediğimiz kilolar da aynı canım
haklısın ilk önce küçük hedefler koyarak başlayalım.hedefimize ulaştıkça bu bizi daha da hırslandırır.
ya benim bi eksiğim var biliyo musun.baskül almam lazım.şöyle uygun fiyata bi yerde bulursam ilk işim o olucak ki daha sağlıklı sonuçlar alabiliym.
olur canm vakit buldukça yazalım buraya.sen de anlarsın beni bu durumdan o kadar skıldım ki artık yaza farklı girmek istiyorum.yaz mevsimi kabus benim için:18:
ben de çok umutlandım.bundan sonra kader ortağımsın
evet o konumu okuduysan neler hissettiğimi daha iyi anlamışsındır.ben diyet yapınca sürekli yemekten başka bişey düşünmemem gerekiyor hatta evden bile çıkmamam gerekiyor eğer aksini yaparsam hoop aldığım grcıklar da uçuyo...ve tabi ki sıkılıp bırakıyorum.beslenme o kadar önemli ki insanın psiklojisini çok etkiliyo.ben senelerdir böyle olduğum için zayıflığa takık durumdayım.ben de 45 in üstünü görmedim hiç.
5 kiloyu canlandıramıyorum ben ne getirir nasıl değiştirir beni hayal bile edemiyorum hayatımda hiç 5 kilo birden almadığım için...tamam ben en kısa zamanda baskül edinicem
keşke msj gönderebilseydin canım.öyle daha güzel olurdu. yeni üye olmuşsun sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?