• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 günlük azim ve sonuç 3 kilo:)

ayse2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
77
16
88
kızlar hep hayal ederdim ben de kilo alacağım ve size nasıl başarabildiğimi anlatacağım diye...hayaldi ama şimdi gerçek oldu...evet bayanlar 15 gün önce kilo almayı aklıma koydum ve şimdi bu yazıyı size kilo almış yüzümdeki gülümsemeyle yazıyorum...hemen nasıl aldığımı aktarayım :öncelikle azim ve tabiki çok sıkı ve kalorili beslenmek ...ben sırrımı aslında ballı süt ,gün içinde ve gece yatmadan önce çikolata ,her mutfağa gittiğimde bir kaşık pekmeze borçluyum...inanın bayanlar bunlar bile müthiş etkili tabi yemek yemeyi de unutmamak gerekiyor ha son birşey var her öğün sonrası normalde sevmediğim halde 1 tabak yoğurt yedim sonuç mükemmel oldu...bunun yanı sıra bi de psikolojik boyut var belki size komik gelecek ama aynanın önüne her geçişimde kendimi istediğim kilo da gördüm arkadaşlarıma biliyor musunuz ben kilo aldım falan diyordum bayağı bir inandım yani....ben başardıysam siz de başarabilirsiniz kilo alıp istediğin fiziğe kavuşmak harika bir şey:) sorusu olanlar varsa mutlulukla cevaplarım çünkü kilo almak isteyen herkesin bu mutluluğu yaşamasını istiyorum

öncelikle seni çok kıskandığımı söyleyip tebrik ediyorum azminden dolayı:)
söylediklerin mantıklı gayet de doğal.biraz hırs gerekiyor sanırım bizlere de...
normalde çok yiyen birimiydin öğünlerinde nasıl beslendin merak ettim
birde 3 kilo ne kadar farketti.hayatımda hiç 3 kilo birden almadığım için bilemiyorum:(

ayy canım super habermıs gaza geldım yıne hem de 15 gunde valla ben bır ıkı haftadır yedıgımın ıkı katı kadar tuketıodum baktım hala aynı kılodayım moralım bozuldu bır ayda 2lt pekmez bıtırdım tatlıyıda sevmem suyumu hazırlayıp kasık kasık tuketıorum bır de her gece sut ıcıyorum ama bu tempoyu bır gun kacırdın mı ıstah gene kapanıo bende azımle bı 15 gun dedıklerını uygulayayım barı

aslında eskiden iştahlıyım der yediğim halde kilo alamıyorum deyip işin içinden çıkardım:) ama şimdi yani midemi büyütmeyi başardıkça eskiden yemek yemeyi mecburi bir eylem olarak benimsediğimi farkettim ...şimdi yaptığımsa 1 tabak mı yiyordum eskiden şimdi 1,5 tabak yiyorum ve bunu kademeli olarak arttırdım yemeye oturmadan önce kendime diyorum şu kadar yiyeceğim ve gerçekten de kendimle yaptığım anlaşmaya da uyuyorum:) 3 kilo fiziğimde çok güzel değişim yaptı bizimkilerin değimiyle meğerse fiziğim çok güzelmiş....bi de yanaklarım çok güzel doldu ve artık bunu fark edince ben de bol keseden gülüyorum e ne de olsa bu mutluluğu hak ettim....lütfen siz de umutsuzluğa düşmeyin inanalım ve başaralım

aslında eskiden iştahlıyım der yediğim halde kilo alamıyorum deyip işin içinden çıkardım:) ama şimdi yani midemi büyütmeyi başardıkça eskiden yemek yemeyi mecburi bir eylem olarak benimsediğimi farkettim ...şimdi yaptığımsa 1 tabak mı yiyordum eskiden şimdi 1,5 tabak yiyorum ve bunu kademeli olarak arttırdım yemeye oturmadan önce kendime diyorum şu kadar yiyeceğim ve gerçekten de kendimle yaptığım anlaşmaya da uyuyorum:) 3 kilo fiziğimde çok güzel değişim yaptı bizimkilerin değimiyle meğerse fiziğim çok güzelmiş....bi de yanaklarım çok güzel doldu ve artık bunu fark edince ben de bol keseden gülüyorum e ne de olsa bu mutluluğu hak ettim....lütfen siz de umutsuzluğa düşmeyin inanalım ve başaralım

çok haklısın canım. harfiyen katılıyorum sana. ben de aynı şekilde kilo aldım. ama dikkat et, tekrar az yemeye başlama.. o zaman gidiyor kilocuklar. :(

inşallah hiç gitmezler. :)
tebrikler.

ayşe2008 gerçekten tebrik ederim canım
kilo alan arkadaşlar size nasıl imreniyorum bi bilseniz...
21 yaşındayım ve sanırım ömrümün sonuna kadar kilo alamıycam ben.mümkün değil inanamıyorum bu kolların bacaklarn kalınlaşabilceğine.canım hiç bişey istemiyo hiiç
kendimi bildim bileli ben kilo almak istiyorum ve hala çok çok zayıfım:43::14:

ayşe2008 gerçekten tebrik ederim canım
kilo alan arkadaşlar size nasıl imreniyorum bi bilseniz...
21 yaşındayım ve sanırım ömrümün sonuna kadar kilo alamıycam ben.mümkün değil inanamıyorum bu kolların bacaklarn kalınlaşabilceğine.canım hiç bişey istemiyo hiiç
kendimi bildim bileli ben kilo almak istiyorum ve hala çok çok zayıfım:43::14:

canım inan ben de hiç inanamıyordum kilo alacağıma ama inanmak demek ki herşeymiş...canım azmet ve değişimi kendi gözünle gör ...Dün kuzenimin düğününe gittim ve beni gören herkes kilo almışsın çok güzel olmuşsun falan deyip durdu...bu sözleri duymak o kadar güzel ki.....şimdi sıra sende canım bence bunu çok güzel başarabiliriz beraber ....var mısın?

bende ne oluyo biliyomusun okul başlıyo dersler,sınavlar,stres derkeen hoop aldığım 100 gr fazlasıyla gidiyo.bu da beni tamamen umutsuzluga düşürüyo.hayır anlamıyorum normal insanlar gibi neden kilomda sabit kalamıyorum.ayrıca ben snin gibi iştahlıyım da diyemiyorum.ben yemiyorum malesef.artık üşengeçlik mi desem,yemek yemeyi unutuyorum mu desem aklıma en son gelen şeylerden biri!varım canım tabi ki.inan senin gibi gelip böyle şeyler yazmayı ne çok isterim...

öyleyse yapman gereken ilk şey bu olumsuz cümleleri unutmak....yemek yemek bugünden itibaren çok zevkli bir hal almalı sende....şimdiden inan sen kilo almaya başladın bile :) sabah ilk işin ballı sütle güne başlamak olsun sonrasında haşlanmış yumurtanın muhakkak olduğu bir kahvaltı ve 1 saat sonra 1 tabak yoğurt yiyeceğiz tamam mı canım....?

öyleyse yapman gereken ilk şey bu olumsuz cümleleri unutmak....yemek yemek bugünden itibaren çok zevkli bir hal almalı sende....şimdiden inan sen kilo almaya başladın bile :) sabah ilk işin ballı sütle güne başlamak olsun sonrasında haşlanmış yumurtanın muhakkak olduğu bir kahvaltı ve 1 saat sonra 1 tabak yoğurt yiyeceğiz tamam mı canım....?

Canımm öncelikle seni çok çok tebrik ediyorumm bende her seferinde gaza gelip daha sonra kilo alamadığımı görünce pes edip bırakanlardanım ama hiç uzun süreli devamlılığım olmadı işte sabırsızlık bir iki hafta deniyorum bakıyorum olmayınca hemen diyet falan unutuyorum ama yine sizin yazmış olduğunuz yorumları görünce ve aynı zmanda işede yaradığını görünce yine gaza geldim inş. bende bu akşm itibariyle uygulamaya başlıyorum bende çünkü kendimi bildim bileli hiç kilo alamayanlardanım herşey aslında kafada bitiyo ne kadr kararlı olursak o kadr bu işi kolay başarabiliriz buna inanıyorum ve seninde sayende inş. bunu başaracağım cnm bu yaptıkların haricinde yani yumurta ballı süt ve yoğurt haricinde ekstra yaptığın birşey oldu mu olduysa onlarıda paylaşır mısın şimdiden sana çok çok teşekkür ederim eğer başarırsamda bu senin sayende olucak o zmn bol bol da dua edicem sana inş. bide cnm son bi isteğim olucak belki bi arkadaş yanımda olursa bunu daha kolay başarabilirm bu konuda bana destek olur musun ? :34:

ben bu msjını şimdi gördüm.evet başladım artık bugün tam istediğim gibi olmadı ama bundan sonra daha çok dikkat edicem.senin yaptıklarını tümüyle yapmaya çalışıcam canım

Canımm öncelikle seni çok çok tebrik ediyorumm bende her seferinde gaza gelip daha sonra kilo alamadığımı görünce pes edip bırakanlardanım ama hiç uzun süreli devamlılığım olmadı işte sabırsızlık bir iki hafta deniyorum bakıyorum olmayınca hemen diyet falan unutuyorum ama yine sizin yazmış olduğunuz yorumları görünce ve aynı zmanda işede yaradığını görünce yine gaza geldim inş. bende bu akşm itibariyle uygulamaya başlıyorum bende çünkü kendimi bildim bileli hiç kilo alamayanlardanım herşey aslında kafada bitiyo ne kadr kararlı olursak o kadr bu işi kolay başarabiliriz buna inanıyorum ve seninde sayende inş. bunu başaracağım cnm bu yaptıkların haricinde yani yumurta ballı süt ve yoğurt haricinde ekstra yaptığın birşey oldu mu olduysa onlarıda paylaşır mısın şimdiden sana çok çok teşekkür ederim eğer başarırsamda bu senin sayende olucak o zmn bol bol da dua edicem sana inş. bide cnm son bi isteğim olucak belki bi arkadaş yanımda olursa bunu daha kolay başarabilirm bu konuda bana destek olur musun ? :34:

merhaba obichamte.ben de sana katılabilirim eğer kabul edersen...kilo almayı çok istiyorum birbirimize destek olabiliriz:13:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba obichamte.ben de sana katılabilirim eğer kabul edersen...kilo almayı çok istiyorum birbirimize destek olabiliriz:13:

tabiki canım çok da güzel olur benim için en azından birbirimizi böyle gaza getirebiliriz bende bu akşam itibariyle başlıyorum inş. aynı diyet programında gidelim istersen böylelikle daha güzel sonuç alabiliriz istersen haftalık da kilo alımlarımızı yazarız uygun olursak da her akşam genel bi analiz yaparız ne dersin? bu arada yaşım 21 bnmde 43 kilo boy 168 :( hedef bi 10 kilo ama şimdi azdan başlıyayım 15 günde bizde konu sahibi arkadaşımız gibi 3kilo alsak yeterli olur şimdilik ...

benden daha uygun bi destekçi bulamazdın sanırım.boy yaş kilo ölçülerimiz hatta almak istediğimiz kilolar da aynı canım:1:
haklısın ilk önce küçük hedefler koyarak başlayalım.hedefimize ulaştıkça bu bizi daha da hırslandırır.
ya benim bi eksiğim var biliyo musun.baskül almam lazım.şöyle uygun fiyata bi yerde bulursam ilk işim o olucak ki daha sağlıklı sonuçlar alabiliym.
olur canm vakit buldukça yazalım buraya.sen de anlarsın beni bu durumdan o kadar skıldım ki artık yaza farklı girmek istiyorum.yaz mevsimi kabus benim için:18:

benden daha uygun bi destekçi bulamazdın sanırım.boy yaş kilo ölçülerimiz hatta almak istediğimiz kilolar da aynı canım:1:
haklısın ilk önce küçük hedefler koyarak başlayalım.hedefimize ulaştıkça bu bizi daha da hırslandırır.
ya benim bi eksiğim var biliyo musun.baskül almam lazım.şöyle uygun fiyata bi yerde bulursam ilk işim o olucak ki daha sağlıklı sonuçlar alabiliym.
olur canm vakit buldukça yazalım buraya.sen de anlarsın beni bu durumdan o kadar skıldım ki artık yaza farklı girmek istiyorum.yaz mevsimi kabus benim için:18:

evet canım bende senin açtığın bir topikteki yazıları okuyordum bende farkettim herşeyimiz aynıymış abartısız hemde bu kilo alma konusundaki çaba ve sonra bi kaç zaman içersinde sıkılıp bırakma:) ama bu sfer öyle olmıycak inş. cnm bende gerçekten çok sıkıldım şöyle hiç bi 5 kilo aldığımı hiç görmedim hatta onuda geç doğru düzgün 45 üzerine çıktığımı hatırlamıyorum bi ara muhallebi çok yerdim sabh akşam yeme boyutlarınıda aşmıştm artık nerdeyse 2yemek tabağı kadr yerdim ve o zmn almıştım ama sonra bırakınca stresti iştahsızlıktı derken eski kiloma düştüm artık hayalleri bile beni mutlu ediyo şöyle bi en az 5 kilo aldığımı düşünüyorum ne kdr mutlu olcağımı düşünemiyorum bile ama azmetcem seninlede birlkte inş. alıcaz cnm sen en kısa sürede bi tartı edin daha iyi olur hem kilo aldığımızı görünce morallimiz yerine gelir daha güzel devam ederiz canım iyiki denk geldik sennle içimden bi ses bu sefer olucak diyo yaşımız kilomuz boyumuz herşeyimizin aynı olmasıda bi yöncen iyi bizim için daha iyi değrlendirirz hem:16:

ben de çok umutlandım.bundan sonra kader ortağımsın:1:
evet o konumu okuduysan neler hissettiğimi daha iyi anlamışsındır.ben diyet yapınca sürekli yemekten başka bişey düşünmemem gerekiyor hatta evden bile çıkmamam gerekiyor eğer aksini yaparsam hoop aldığım grcıklar da uçuyo...ve tabi ki sıkılıp bırakıyorum.beslenme o kadar önemli ki insanın psiklojisini çok etkiliyo.ben senelerdir böyle olduğum için zayıflığa takık durumdayım.ben de 45 in üstünü görmedim hiç.
5 kiloyu canlandıramıyorum ben ne getirir nasıl değiştirir beni hayal bile edemiyorum hayatımda hiç 5 kilo birden almadığım için...:1:tamam ben en kısa zamanda baskül edinicem
keşke msj gönderebilseydin canım.öyle daha güzel olurdu. yeni üye olmuşsun sanırım

ben de çok umutlandım.bundan sonra kader ortağımsın:1:
evet o konumu okuduysan neler hissettiğimi daha iyi anlamışsındır.ben diyet yapınca sürekli yemekten başka bişey düşünmemem gerekiyor hatta evden bile çıkmamam gerekiyor eğer aksini yaparsam hoop aldığım grcıklar da uçuyo...ve tabi ki sıkılıp bırakıyorum.beslenme o kadar önemli ki insanın psiklojisini çok etkiliyo.ben senelerdir böyle olduğum için zayıflığa takık durumdayım.ben de 45 in üstünü görmedim hiç.
5 kiloyu canlandıramıyorum ben ne getirir nasıl değiştirir beni hayal bile edemiyorum hayatımda hiç 5 kilo birden almadığım için...:1:tamam ben en kısa zamanda baskül edinicem
keşke msj gönderebilseydin canım.öyle daha güzel olurdu. yeni üye olmuşsun sanırım

tamm anlaştık kader ortağım:1: bende cnm kendimi bildim bileli aynı haldeyim herşeyi denedim ama işte hep pes ettim hiç bi zamn sonuna kadr götüremedim işi götürsem belki olucaktı dediğim gibi bnde hiç görmedm 5kiloyu birden görsem nelr olucak en azından tahmin ediyorum kaldı ki ben 100gr bile aldığımda havalara uçuyorum o kadr çaresizim yani cnm yazın yaşadığın tüm sıkıntıları aynen bende yaşıyorum ve bu gerçekten çok zor bi durum yaşamayan anlamıyo çünkü anlamadığı içinde sana farklı bişeymiş gibi bakıyolar ama cidden cnm hırs ettim öyle böyle değil bu sene bunu çözücem inş. ben bide ballı sütü çok duymuştum sabah akşam içmek bayağı faydalıymış onuda denycem ..... evet cnm yeni üyeyim ben mesaj durumu olsaydı çok iyi olurdu nasıl olcak peki burdan mı haberleşcez?

evet cnm aldım mesajını doğru diyosun böyle olmuyor ahh işte olaydı mesaj hakkım zor olmazdı tabi böyle birbirimize ulaşmak eğer bu yola başlıycaksam artk her akşma girmeye çalışırım bi aksiliğim olmadığı sürece ama yinede birbirimize daha iyi iletişim kurmak için sen bana mail adres falan versn ordan mı konuşsak benim msj hakkım açılmasına daha çok var sonuçta ? napsak

Back