kızlar hep hayal ederdim ben de kilo alacağım ve size nasıl başarabildiğimi anlatacağım diye...hayaldi ama şimdi gerçek oldu...evet bayanlar 15 gün önce kilo almayı aklıma koydum ve şimdi bu yazıyı size kilo almış yüzümdeki gülümsemeyle yazıyorum...hemen nasıl aldığımı aktarayım :öncelikle azim ve tabiki çok sıkı ve kalorili beslenmek ...ben sırrımı aslında ballı süt ,gün içinde ve gece yatmadan önce çikolata ,her mutfağa gittiğimde bir kaşık pekmeze borçluyum...inanın bayanlar bunlar bile müthiş etkili tabi yemek yemeyi de unutmamak gerekiyor ha son birşey var her öğün sonrası normalde sevmediğim halde 1 tabak yoğurt yedim sonuç mükemmel oldu...bunun yanı sıra bi de psikolojik boyut var belki size komik gelecek ama aynanın önüne her geçişimde kendimi istediğim kilo da gördüm arkadaşlarıma biliyor musunuz ben kilo aldım falan diyordum bayağı bir inandım yani....ben başardıysam siz de başarabilirsiniz kilo alıp istediğin fiziğe kavuşmak harika bir şey:) sorusu olanlar varsa mutlulukla cevaplarım çünkü kilo almak isteyen herkesin bu mutluluğu yaşamasını istiyorum