Saç Uzatma Yöntemleri 15 güne 3-4 sm uzatıyor %100

canım nerden aldın hangı semtten bu maddelerı kadıköyun altını ustune getrdım yoook ((

ben şu an azerbeycandayım canım burada ecazanelerde satılıyor rusyanın aldıklarımın hepsi badem yağı hariç .
kapsülde olur canım bence . arkadaş dulavrat otunu buıamamış ve koymamış ama onda uzama olmuş sende istersen oyle yap canım .
dulavrat otu yağının yapılışı var internette ama 6 hafta lazım birde güneş malesef .

ya kapsul ıle yagının ıcerıgı cok farklı. yagı saf olur kapsulun ıcınde dıger ındredıentler oluo koruyucular felan malesef. onlarla bı etkılesm yapar dıe korkuorum
ama ynede bı hocalrıma sorum barı :)
tesekkur ederım

ben dul avrat otu aldım kaynattım suyunu koydum suan bakalım neler olacak bıde vıtamın a nın kapsulu vardı erırmı dıye bakıyorum hadı hayırlısı sacımda röfle var benımkı bellı olur hemen yazacagım sıksık arkadaslar

canım ne yaptın.o kapsul erır mı kesıp ıcını al

Yok canım bugun ısırgan otluyu yapacagım salı gunu keserek yapacagım yazarım yapınca :) ama daha ılk haftam hemen sonuc beklemıyorum olursada yazarım sacıma daha1 hafta once rofle yaptırdım bellı olur zaten hemen

tarife gore yaparsan 2 haftada fark edilir caim bence dulavrat otunu yagini kendinmi yapiyon ??? yoksa buldunmu

kapsülü delersen içinden yağı çıkar sıkar akıtırsın.Birde ben dulavratotu yağını bulamadım zehirli otlar arasına giriyor dedi aktar ne otu var ne de yağı diğerleri var ama acaba eksik olunca olurmu

harıka ya bugun aynanın karsısında saclarımı duzlestırıyordum dıplerım sıyah olmus kendı sacım rofle yaptırmıstım cok dıkkat cekmıyor ama bırkac tel koardım 1 hafta once yapmıstım ama sonuc mukemmel bana gore bu yazıyı yazan arkadasım harıkasın cok tsk ederm ya yarın bıdaha yapıcam haftada 2 defa ayrı ayrı 2 uygulama yapıyorum ama ınanamadım kac tel sacımı yoldum yaa zemuszemus

teşekkür ederim canım .
:1hug:senin adina çok sevindim canım eminim deneyen cok kişi faydasını görecekdir.

dulavratotu yağını bulamıyorum =( onu bulamadığım için diğerlerine de bakmadım ama sanırım dulavratotu yağı yok türkiyede sanırım =((

bu saç uzatanların içinde ki maddelerin ortak özelliğine dikkat ettiniz mi ? hepsi bağırsak sistemi ile alakalı :) sinameki dul avrat otu ne alakaysa

hortlatayım bakalımbu konuyu.

dulavrat otu ile ilgili ben de benzer bir şeyler duydum ve kk'da bir araştırayım dedim,karşıma bu konu geldi. bu uygulamayı yapan arkadaşlar devam ediyor mu acaba? ya da şu anda uygulayanlar var mı?

e vitamini evigen kullanilabilir de hiç a vitamini bilmiyorum ben. turkiyede ne adla satiliyo. dul avrat otu yagida nette gultabsan diye bi marka gordum orda var diyoda site açilmiyo :S ben kendi formulumle birlestiriyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…