• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri 15 güne 3-4 sm uzatıyor %100

hem uzamasa insanlar da boş yere yapmaz ki bunu zaten...anlayamıyorum madem inanmıyosn niye girip de akıl var mantık var inanmayın felan yazıyosn ki???!!!! inanmıyosan inanmazsın ve yapmazsın ilgilenmezsin;olur biter bu kadar basit..

dulavrat otu yağı hariç hepsini koydum ve ek olarak hindistan cevizi yağı koydum bi kapak.. çok canlı oldukları kesin ama uzadığını ben anlamadım sadece görenler ne çabuk uzamış dedileeer ve bilmiyolar benim bişeyler karıştırdığımı :D:D devam edicemm eğer gerçekten uzama daha çok farkedilirse yazarım mutlaka hırsla devam edin diye :D

merhaba ben 2 haftadir yapamıyorum. en kısa zamanda yine yapacağım vakit olmuyor yapmaya ama 2 hafta yaptım gören herkes çok uzadı diyorlar kendimde fark ettim burayada yazdım canım 2 hafta olmasına 1 uygulama kalmışdı 3 sm uzamışdı kesin

RoJ€k-t€;11600669 .!.:
dulavrat otu yağı hariç hepsini koydum ve ek olarak hindistan cevizi yağı koydum bi kapak.. çok canlı oldukları kesin ama uzadığını ben anlamadım sadece görenler ne çabuk uzamış dedileeer ve bilmiyolar benim bişeyler karıştırdığımı :D:D devam edicemm eğer gerçekten uzama daha çok farkedilirse yazarım mutlaka hırsla devam edin diye :D
ne güzel canım uzadığına sevindim canım
uzama fark edilirse yazarsan sevinirim :dance:

hem uzamasa insanlar da boş yere yapmaz ki bunu zaten...anlayamıyorum madem inanmıyosn niye girip de akıl var mantık var inanmayın felan yazıyosn ki???!!!! inanmıyosan inanmazsın ve yapmazsın ilgilenmezsin;olur biter bu kadar basit..
teşekkürler canım seninde saçların uzuyor senin formülde çok güzel İNŞALLAH herkes istediği gibi saçlara sahip olur canım

süpermis canim neler yapmistin ben tam olarak anlamadim acarmisin biraz iki kere yaptin ve uzadi diyenler oldu ha süper bu sacinda boya varmi boyaya bi etki edermi

canım bendede öyle oldu saçımı kestirmiştim kırıklar yüzünden 2 hafta sonra arkadaşlarım söledi sen saçların uzamışmı yoksa azmı kestirdin bende çok sevindim :))

bişi değil tatlım...inanmayan gelip de yazmasın yani gıcık oluyorum...

birsey degil canim sen dene 2 haftaya faydasını göreceksin kesin

Son düzenleme:
RoJ€k-t€;11570884 .!.:
inanmıyorum yaa daha 2 kere yaptım herkes senin saçların ne çabuk uzuyo dedii:1shok::1shok: o kadar farkedildi mi yanii yokk artıkk..delikafaduldendelikafadulden

zemuszemus ooohh gözun aydın...tam olarak ne yaptın özelden msj atarmısın lutfen ?? bde turkıyede nerden buldun bu a e yaglarını

hadi kızlar uzayanlar yani gözünüz aydın :)))

yeni yeni tarifler oluyo deneniyo felan ;uygulayıp paylaşmak çok güzel bişey bi sürü insan da faydalanıyor çünkü..konuyu açan arkadaşımıza da teşekkürler emeği için...ben başka tarif yapıyorum malum ama emeği için teşekkür ediyorum...
a.s.

bu vitaminleri türkiyedeki isimlerini yazarmısınız daha dün gezdim soruyorum yag biçiminde değil hap biçimde var dediler
yapan arkadaşlardan rice ediyorumisimleri paylaşırmısınız?

ben kullandım canım sonuç mükemmel bende uzadı ama malesef bu aralar yapmaya vakit olmuyor

canım
10 tane eczaney sordum A E yagı dıe bısı yok dıolar kapsul var onları ıcıne dök dıolar.sen nerden aldın ? sehır ecz ısmı ?? bırde dulavrtotu yagını da bulamadım :(
onu nerden aldın canm

Back