arkadaşlar yok ya inanmayın 15 günde 3-4 cm uzarmı hiçç akıl var mantık varr lütfen
ne güzel canım uzadığına sevindim canımRoJ€k-t€;11600669 .!.:dulavrat otu yağı hariç hepsini koydum ve ek olarak hindistan cevizi yağı koydum bi kapak.. çok canlı oldukları kesin ama uzadığını ben anlamadım sadece görenler ne çabuk uzamış dedileeer ve bilmiyolar benim bişeyler karıştırdığımıdevam edicemm eğer gerçekten uzama daha çok farkedilirse yazarım mutlaka hırsla devam edin diye
teşekkürler canım seninde saçların uzuyor senin formülde çok güzel İNŞALLAH herkes istediği gibi saçlara sahip olur canımhem uzamasa insanlar da boş yere yapmaz ki bunu zaten...anlayamıyorum madem inanmıyosn niye girip de akıl var mantık var inanmayın felan yazıyosn ki???!!!! inanmıyosan inanmazsın ve yapmazsın ilgilenmezsin;olur biter bu kadar basit..
süpermis canim neler yapmistin ben tam olarak anlamadim acarmisin biraz iki kere yaptin ve uzadi diyenler oldu ha süper bu sacinda boya varmi boyaya bi etki edermi
RoJ€k-t€;11570884 .!.:inanmıyorum yaa daha 2 kere yaptım herkes senin saçların ne çabuk uzuyo dedii:1shok::1shok: o kadar farkedildi mi yanii yokk artıkk..delikafaduldendelikafadulden
insanlara faydalı olabilmek çok çok güzel çok...
kızlar kullananlar nasıl sonuç alıoo paylaşırmısınız bizimle
ben kullandım canım sonuç mükemmel bende uzadı ama malesef bu aralar yapmaya vakit olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?