Saç Uzatma Yöntemleri 15 güne 3-4 sm uzatıyor %100

bu arada cok yakın arkadaşımda kullanıyordu bunu onu şu an 4 uygulması yani 2 haftadır. oda diyor uzama var onun saçında boya olduğu için onda daha iyi fak ediliyor

ретинола ацетат
retinol asetat
yazılı üzerinde
galiba yağın içinde vitamin A var 3.44 %

eczanede sor vitamin a ampul varmı varsa onu al fark etmez .
prespektusu vardi ama attım ben ((

arkadaşlar bu dulavrat otu yağını türkiyeden alan var mı. nazlı arkadaşımız yurtdışında olduğu için temin edebilmiş. aktarlarda dulavratotu var ama yağını hiç duymadım...

bu maskeyi yapan varmı? ben aktadan dulavrat oyu yagı diye bişey yok dedi eczaneye girdim birkaçtane sadece vitamin a,e yağı varmı diye sordum öyle bişey yok dediler moralim bozuldu.bulan varsa vitaminlerin türkiyeden ismini yazarsa çok sevineceğim.teşekkürler

ben azerbeycandayım şuan ve bendekilerin hepsinde rusca yazılmış . bir tek tatlı badem yağı türkiyenin birde ben eczaneden aldım dediklerimin hepsini.

Son düzenleme:
Dul avrat otunu yağını kendimizde yapa biliriz arkadaşlar ıki avuç dolusu dulavrat otu kökü, ince ince kıyılarak bir kavanoza konulur. Üzerine sızma zeytinyağı dökülerek kavanozun ağzı sıkıca kapatılıp altı hafta bekletilir.
Bu süre sonunda karışım, kaynar Suda pişirildikten sonra tülbentten geçirilip sıkılarak dulavrat otu yağı elde edilir.
"saç diplerine masaj yapılarak sürüldüğünde saçlar gürleşir. Yağ yanıklarında kullanılması halinde yanıklara bir pamukla dikkatli şekilde ve yarayı zedelemeden sürülmesi gerekir."

ama yapılışı zor . belki türkiyede rus eczaneleri bula bilirsiniz bulursanız bunları kesin ala bilirsiniz . ve ya sifariş veremezmisiniz
bula bilirseniz çok iyi olacak çünki ben ne zamandır saçımı düzleştirmiyordum saçımı kestirenden. dün düzleştirdim bu kada uzandığını düşünmezdim. ben birde her gün masaj yapiyorum

Son düzenleme:
Efuli__ antalyada yaşıyor o ben bu karışımı yapdım demişti o nereden aldı ??
bu arada e vitamini ampulü ve ya a vitamini ampulüde ola bilir

Son düzenleme:
ben azerbeycandayım şuan ve bendekilerin hepsinde rusca yazılmış . bir tek tatlı badem yağı türkiyenin birde ben eczaneden aldım dediklerimin hepsini. azerbaycanda bunlar eczanede satılıyor.

bende avusturya sandim hani burda malzemeleri bulabilirmiyim diye yoktur cogu burda

ben bu yağlı tarifleri nedense tutmuyorum pek...hbir faydasını da görmedim...onlarca yağı karıştırdım yok olmuyor bir türlü

bu vitaminleri türkiyeden bulan varmı kullanan bir arkadaş ya da eczanede çalışan türkiyede adının ne olarak geçtiğini bilen bi yardım etsin RıCA EDıYORUM artıkyoruldum eczanelere girmek istemiyorum sorunca tuhaf tuhaf bakıyorlar ben uzaylı değilim diyesim geliyor içimden ,sadece saçı uzaması için çabalayan bir insan evladıyım .sempatiksalakcinni

inanmıyorum yaa daha 2 kere yaptım herkes senin saçların ne çabuk uzuyo dedii:1shok::1shok: o kadar farkedildi mi yanii yokk artıkk..delikafaduldendelikafadulden

RoJ€k-t€;11570884 .!.:
inanmıyorum yaa daha 2 kere yaptım herkes senin saçların ne çabuk uzuyo dedii:1shok::1shok: o kadar farkedildi mi yanii yokk artıkk..delikafaduldendelikafadulden

süpermis canim neler yapmistin ben tam olarak anlamadim acarmisin biraz iki kere yaptin ve uzadi diyenler oldu ha süper bu sacinda boya varmi boyaya bi etki edermi

Son düzenleme:
arkadaşlar yok ya inanmayın 15 günde 3-4 cm uzarmı hiçç akıl var mantık varr lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…