Sivilceli Ciltler 15 günde sivilcelerden kurtuldum

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

secile

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
6
0
öncelikle herkese merhaba demek istiyorum sırf bu konuyu açabilmek için üye oldum sivilce ve izlerinden çoğu kişi muzdarip eğer yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.

bnm 20 yaşından sonra çıkan sivilcelerim vardı, önce şişlik halinde çıkıyor, ağrı veriyor, sonrada olgunlaşıp patlıyor, yüzümde kızarık kızarıp izler bırakıyordu. ergenlik dönemimde bile pürüzsüz bir cildim olduğu için bu duruma bir anlam verememiştim, çünkü yüzümü temiz tutmaya da oldukça önem veririm ne kadar yağlı olsa da. bu durum artık beni içten içe rahatsız etmeye başlamıştı denemediğim şey kalmadı, sivilcelerden ziyade, izleri rahatsız ediyordu. sonra bi arkadaşımdan duyduğum bi şeyi uygulamaya karar verdim, doktora da gitmeyi istemiyordum ilaçlara cildim ne tepki gösterecek bilmiyodum çünkü daha kötü olabilir diye korktum açıkçası.

arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir limona 20-25 tane karanfil saplayıp 6 saat boyunca beklettim. 6 saat dolduktan sonrada karanfilleri çıkartıp ortadan ikiye ayırdım. bu limonun suyuyla yüzümü sildim, 15 gün boyunca yatmadan önce bu işleme devam ettim. sabahları da dove un peeling sabunuyla yüzümü yıkadım. inanın şu an yüzümde tek bi tane sivilce yok izler de gayet belirgin bir şekilde azaldı. sonuca ben bile inanamadım hem çok basit hem de oldukça etkili bi yöntem. cildim zaten yağlı olduğu için kurutma etkisini görmedim limonun.cildi kuru olanlar için bilemiycem nası olur ama denemekte fayda var. biraz yüzünüz yanıyo kuruyana kadar ama sonuca değer gerçekten. şu an o arkadaşıma dua ediyorum. umarım sizde de işe yarar.

benim de cildim yağlı ve sivilcelerim var böyle iltihaplı oluyor ve3 izleri de var çok şey denedim ama malasef sonuç hep olumsuz özlelikle de rgl dönemim yaklaştığında çok çıkıyor..
bunu deneicem umarım işe yarar

anlattıkalrınla bnm sıkıntılarım örtüşüyor özellıklede ergenlıkte bıle sıvılcesız ken sonradan bu duurm cok sıkıyo bılıyorum bakalım denıcem inşlhh ii gelir
ben ilaç tedavılerınıde kullandım banamısın demedii kımseye tavsıye etmıyorumm özlelıklede bır ilaç varkı acayıp yan etkileri var reoctan dıe bişi sakın kullanmayınnn

limona nasil sapladiginizi anlamadim; benim su anki kuru cildim icin uygun olmayabilir ama not almak icin soruyorum; sizin icin de sevindim :)

Limonu sıkıp suyuna bildiğimiz karanfili atıp 3 saat bekleticez sonra karanfili bıçakla kesşip yüzümüzemi sürücez yani yoksa o limonun suyunumumu sürüze z anlayamadım ben ...benimde 2 yıldır yanak bölgemde var sivilce kırmızı iz bıraktı ve şimdide çenemde çıkıyo ve anlımd siğil gibi minik minik onlarda etkili olurmu acaba canım ya..

bende merak edıyorum bu sorunun cvbını

bunu bugün denemeye başladım benimde boynumda fena sivilce var.. ilkini sürdüm yüzüme...15 gün sonra müjde verecem umarım

arkadaslar bende sıvılce problemı ve siyh nokta derdım vardı.yaklasık 1 aydr alweyna nar cekırdegı kremı kullanıyorum harıka etkı gosterdı cok memnun kaldı. ayrıca baska bı nemlendırıcı kullanmamada gerek kalmadı cunku nemlendırıcı ozellıgıde harıka. ben tavsiye ediyorum

ergenlik döneminde bile hiç sivilcem yoktu ama şimdi çıkıyor bi anlam veremiyorum sinir oluyorummmmm sivilcelere

merak ettim güzel bi sonuç alabildin mi?

kızlar benim sivilce iltihaplarım artık birer yağ keseciği halinie dönüşmüş.. bu yüzden müjde vermedim canlarım ben ilaçlı tedavi yada içine iğneli tedavisi seçeneklerini değerendiriyorum şimdi.. siz siz olun sivilceleinizle oynamayın sonra benim gibi yanar da yanarsınız

geç yazdım kusura bakmayın ..

canım devam et sen iyi sonuç alabilirsin benim dediğim gibi sivilcelerim artık yağ keseciği olmuş belkide ondan fayda etmedi bana..

umarım sen iyi sonuç alırsın

2 gün kullandım bugun 3 günüm ama yüzüm gerildi kaldı ya kuruyo böle bi degişik oldu iiye gittiğinin belirtisimi sizceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…