• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 günde 8 kilo diyetim :)

geç olsun güç olmasın diyip yılmadan yine yeniden başlamak inanmak lazım :)

ben de bayadır ugrayamadım buraya ama haziran sonunda hedefıme ulasmıs 56 kilo olmustum.. ancak yasadıgım kotu bı olay yuzunden resmen depresyona gırdım ve bır haftada tam 4 kilo aldım! dun aksam tartıda kendımı gorunce o kadar emegım bosa gıttı dıye aglayacagıma yenıden basarabılecegıme ınanmayı sectım :) bakalım ne kadar surede bır degısım gorucem :) sonuclarımı daa yedıklerımı dee buraya yazacagım.. sevgıler :))

yaşadığınız çok kötü etkilemiş sizi 4 kilo vermek zor almak kolay
evet sonuçta olan hep emeklerimize ve kendi bünyemize yazık ediyoruz
ama yinede fark etmeniz güzel

Merhaba kızlar!

Her pazartesi diyete başlayıp daha akşamına bozmaktan çok sıkıldım.
O yüzden bu sefer diyetime pazar başladım :)

Ben oldukça sabırsız biriyim.
Daha önce "İsveç Diyeti"yle bir haftada 6-7 kilo vermiştim ama iştahımın fazla açık olduğu şu günlerde bu diyete birebir uyamayacağımı biliyorum.
O yüzden İsveç Diyeti'nide kendime göre düzenleyip değiştirdim :)

Şuanki kilom 63, hedef kilom 55..
İlk hafta 4 - ikinci hafta 4 olmak üzere, haziran sonuna kadar vermek istiyorum fazlalıklarımı..

Gelelim bugün neler yaptığıma;

Sabah uyanınca bir bardak ılık su içtim.
Bu saate kadar toplam 1 litre su içtim.(Bu arada su içmekten nefret ederim!)
Kahvaltıda 1 fincan şekersiz türk kahvesi içtim.(sadece 3 kalori :) ve tok tutuyor!)
Bir saat sonra 1 fincan yeşil çay içtim.
Öğle yemeğinde 1 tabak yağsız&tuzsuz(haşlanmış) makarna yedim.
Lezzetlendirmek için de iki üç kaşık yoğurda nane ekleyerek makarnama karıştırdım. Tahminimden güzel oldu! :)

Birazdan da spora gideceğim..
Yaptıklarımı gün içinde buraya yazacağım..
Benim gibi yaza incecik girmek isteyen herkese başarılarrr! :16::16::16:
ben 52 kiloyum fakat hedefim 45-46 şuanda tartılabileceğim yer yok bende ufak çağlı uygulamaya çalışıyorum yaz diyetimi
senin yaptıklarından daha lezzetli ama seninkinden daha az kilo verdiriyo haftada 2,5 kg
sormal istediğim 1-2 gününü yazmışsın o uzun günlerde neler yediğini yazarsan veya önerirsen yol göstermiş olursun
birde spor yapıyorum demşsin spor ne yapıyorsun?:8::8:

Kahvaltıda 1 fincan şekersiz türk kahvesi içtim.(sadece 3 kalori :) ve tok tutuyor!)

KAHVALTISIZ GUNE BASLAMAK NE KADAR SAGLILI KI :50: AC KARNINA KAHVE AYRICA ZARARLI

Yaptıklarımı gün içinde buraya yazacağım..
Benim gibi yaza incecik girmek isteyen herkese başarılarrr! :16::16::16:[/SIZE][/B][/QUOTE]

Tek yapmamız gereken hayatımızdan 5-10 gün kahvaltıyı çıkarmak sanırım. Tebrik ederim canım, eğer kilo verememişsem ben de bu sisteme geçicem.

Son düzenleme:
yaşadığınız çok kötü etkilemiş sizi 4 kilo vermek zor almak kolay
evet sonuçta olan hep emeklerimize ve kendi bünyemize yazık ediyoruz
ama yinede fark etmeniz güzel

karar verip isteyince ve inanınca başarılmıycak şey yokmuş.. kısa bi süredir de olsa kurtuldum depresyonumdan! ilk baştaki diyet moduma dönemedim daha ama sadece dikkat ederek 59'a düştüm yeniden birkaç günde :) sıkı programa ve spora da başlarsam yaz bitmeden kendimi toparlıycam diye umuyorum.. yorumlarınız mesajlarınız için çok teşekkürler :)

ben 52 kiloyum fakat hedefim 45-46 şuanda tartılabileceğim yer yok bende ufak çağlı uygulamaya çalışıyorum yaz diyetimi
senin yaptıklarından daha lezzetli ama seninkinden daha az kilo verdiriyo haftada 2,5 kg
sormal istediğim 1-2 gününü yazmışsın o uzun günlerde neler yediğini yazarsan veya önerirsen yol göstermiş olursun
birde spor yapıyorum demşsin spor ne yapıyorsun?:8::8:

bu kilo verme ve spor işlerine girmek için önce kendimizi tanımalıyız.. mesela ben kahvaltının eksikliğini hissetmeyen ve uyanınca yemek yiyemeyen biriyim, ama akşam deli gibi yemek yemek istiyorm. yediklerimi de buna göre planlıyorum. mesela kahvaltı etmiyorum, gün içinde olabilicek minimum derecede yiyip hakkımı akşam kullanıyorum, tabii abartmadan :) şeker tuz ve yağlı şeylerden otomatik olarak uzak durunca cokta ac kalmadan zayıflanabılıyor haftada en az 3-4 kilo gidiyor zaten :) öğün olarak yiyebiliceğin şeyler; haşlanmış makarna yogurt vs. ile olabilir.. meyveli yogurtlar var aktivianın kahvaltılık yogurtları var cornflakesli :) kflakes+süt olabilir.. yada benım en sevdıklerımden ve delı gıbı tok tutan bebe bisküvisiyle süt olabilir :) biber yada köfte ızgaralayabılırsın, bol bol corba ve salata yıyıp ıcebılırsın :) gazlı sekerlı ıceceklerden uzak dur, her gun bi tane türk kahvesı yesil cay ve ılık lımonlu su ıc, bool bool su ıc.. bak degısımı goruceksın :)))) spor konusunda ıse kendını zorlama her gun bır saat hızlı tempoda ve hafıf egimde yürüsen yeter :) basarılar sevgiler :16::16:

KAHVALTISIZ GUNE BASLAMAK NE KADAR SAGLILI KI :50: AC KARNINA KAHVE AYRICA ZARARLI

belli bi süre için kahvaltı etmemek bünyeye zararlı degil :) ayrıca kahvaltı edılcekse bıle once turk kahvesı ıcılmelı, metabolızmayı hızlandırıyor ve oldukca yararlı :)

Tek yapmamız gereken hayatımızdan 5-10 gün kahvaltıyı çıkarmak sanırım. Tebrik ederim canım, eğer kilo verememişsem ben de bu sisteme geçicem.

cok tesekkur ederım kahvaltıyı cıkarmadan da cok rahat zayıflayabılırsın ekmek kullanmayıp sekersız cay tukettıkten sonra kahvaltının da bı zararı yok :) ben gune sıvıyla baslamayı sevdıgımden boyle bı progam uyguladım :) uygularsan sonuclarını yazarsan sevınırım :)

Back