• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 günde 8 kilo diyetim :)

Obsesifimsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
205
24
38
34
İstanbul
Merhaba kızlar!

Her pazartesi diyete başlayıp daha akşamına bozmaktan çok sıkıldım.
O yüzden bu sefer diyetime pazar başladım :)

Ben oldukça sabırsız biriyim.
Daha önce "İsveç Diyeti"yle bir haftada 6-7 kilo vermiştim ama iştahımın fazla açık olduğu şu günlerde bu diyete birebir uyamayacağımı biliyorum.
O yüzden İsveç Diyeti'nide kendime göre düzenleyip değiştirdim :)

Şuanki kilom 63, hedef kilom 55..
İlk hafta 4 - ikinci hafta 4 olmak üzere, haziran sonuna kadar vermek istiyorum fazlalıklarımı..

Gelelim bugün neler yaptığıma;

Sabah uyanınca bir bardak ılık su içtim.
Bu saate kadar toplam 1 litre su içtim.(Bu arada su içmekten nefret ederim!)
Kahvaltıda 1 fincan şekersiz türk kahvesi içtim.(sadece 3 kalori :) ve tok tutuyor!)
Bir saat sonra 1 fincan yeşil çay içtim.
Öğle yemeğinde 1 tabak yağsız&tuzsuz(haşlanmış) makarna yedim.
Lezzetlendirmek için de iki üç kaşık yoğurda nane ekleyerek makarnama karıştırdım. Tahminimden güzel oldu! :)

Birazdan da spora gideceğim..
Yaptıklarımı gün içinde buraya yazacağım..
Benim gibi yaza incecik girmek isteyen herkese başarılarrr! :16::16::16:

Evet, diyete birebir uymuştum.. Kilom da çok fazla olduğu için sporla birlikte bir haftada verebilmiştim o kadar kiloyu.. İsveç diyeti en fazla bir hafta yapılması gereken bir diyet zaten, fazlası metabolizmayı bozabiliyor.. :50:

100 kilo üstü bir kilodaydın sanırım İsveç diyetini yaptığında :26:

Dün geceki kaçamaklarım için kendime çok kızdım.

Sabah uyandım ılık limonlu su içtim. Kahvaltı etmeden kendimi spor salonuna attım iki saat spor yaptım.

Öğle yemeği olarak 5 tane ızgara köfte ve salata yedim.
Gün boyunca 2 litre su içtim(dün 3 litre içmiştim)
Akşam yemeğini biraz geç yedim, yogurtlu haşlanmış makarna ve közde biber..

Az önce ise midem kıyılır gibi oldu, bir muz 3-5 çilek azıcıkta badem yedim.
Yarın öğünlerimi daha da azaltıcam, suyu ve sporu fazlalastırıcam..

Bu arada cuma akşamı mini elbise giyicem, hala çok geç değil, 4 günde toparlayabildiğim kadar toparlamalıyım! Çalış kızım! :14:

Dün gece sabaha karşı açlıktan uyuyamayınca kibrit kutusundan hallice peynir, 10 zeytin, yarım domates yemiştim. Sabah bunun için de kendime kızıp kahvaltı etmedim. Limonlu ılık suyumu içtim. Sonra şekersiz türk kahvemi içtim. Hemen spora attım kendimi, 1,5 saat spor yaptım.

Gelince öğle yemeği olarak bir kase süt + kflakes yedim. Az önce ise akşam yemeği olarak 250 gram ızgara tavuk, közlenmiş yoğurtlu kırmızı biber ve salata yedim. Sanırım bu gece acıkmayacağım :16:

Farkettim ki benim için önemli olan akşam yemeğiymiş, o yüzden en çok yediğim öğünü akşam yemeği olarak tercih ediyorum artık.
Bu arada şuana kadar 2 bucuk litrede su içtim..
Henüz tartılmadım, perşembe tartılmayı planlıyorum. Eğer 60'a inmiş olursam çok mutlu olucam :16::16::16:

Veeee bu sabah itibariyle kilom 59.8 :16::16::16:

İşte ilk hedefim tamam, 6'lı sayılardan kurtuldum. Ve 3 günde tam 3 kilo verdim! Hem de dün gece annemin zoruyla kurufasülye+pilav yememe rağmen :27:

Cuma akşamına kadar sürem var demiştim, incelebildiğim kadar incelmem lazım..

Bu sabah yine limonlu suyumu içtim, şekersiz kahvemi de tabii.. ve isveç diyetinin de 3. gününde olan ince bir dilim kızarmış ekmek yedim(tam buğday ekmeği, kesinlikle beyaz yemiyorum)

Bir saat kadar sonra 1 yeşil elma yedim. Az önce ise öğle yemeğim olarak süt+kflakes yedim. Bu arada bol bol su içmeyi de ihmal etmiyorum :)

Bir iki saat içinde spora gidip, bugün biraz daha azimli çalışmayı planlıyorum!

Benim bu mücadelemi paylaşmasanızda, benim gibi olan herkese başarılar :16::51:

Son düzenleme:
15 günde 8 kilo süper okuduklarıma görede iyi gidiyo ben 3 ayda 4 kilo verebildim ancak ( ama diyet yapmadım hiç :(

Veeee bu sabah itibariyle kilom 59.8 :16::16::16:

İşte ilk hedefim tamam, 6'lı sayılardan kurtuldum. Ve 3 günde tam 3 kilo verdim! Hem de dün gece annemin zoruyla kurufasülye+pilav yememe rağmen :27:

Cuma akşamına kadar sürem var demiştim, incelebildiğim kadar incelmem lazım..

Bu sabah yine limonlu suyumu içtim, şekersiz kahvemi de tabii.. ve isveç diyetinin de 3. gününde olan ince bir dilim kızarmış ekmek yedim(tam buğday ekmeği, kesinlikle beyaz yemiyorum)

Bir saat kadar sonra 1 yeşil elma yedim. Az önce ise öğle yemeğim olarak süt+kflakes yedim. Bu arada bol bol su içmeyi de ihmal etmiyorum :)

Bir iki saat içinde spora gidip, bugün biraz daha azimli çalışmayı planlıyorum!

Benim bu mücadelemi paylaşmasanızda, benim gibi olan herkese başarılar :16::51:

Maşallah 3 günde 3 kilo yazdıklarını okuyunca ilk isveç devamındada sabit kiloda kalmak için güzel bir diyet uygulayacağım :) bende 62 kiloyum hedefimde 50 inşallah başarıcaz :)

Maşallah 3 günde 3 kilo yazdıklarını okuyunca ilk isveç devamındada sabit kiloda kalmak için güzel bir diyet uygulayacağım :) bende 62 kiloyum hedefimde 50 inşallah başarıcaz :)

Birbirimize destek olursak başaramayacağımız şey yok :16:

Evet şimdi birazcık moral olsun diye bu diyetle 55-56'yı görmek, daha sonrada daha relax bir diyet ve düzenli sporla 50'ye inmek istiyorum bende bu yaz :)
Sen başladın mı canım diyete? :)

Birbirimize destek olursak başaramayacağımız şey yok :16:

Evet şimdi birazcık moral olsun diye bu diyetle 55-56'yı görmek, daha sonrada daha relax bir diyet ve düzenli sporla 50'ye inmek istiyorum bende bu yaz :)
Sen başladın mı canım diyete? :)

Evet başlamadan önce 65 tim tabi ben kısa sürede veremedim o 3 kiloyu :)
Ama pazartesi yaz spor okuluna gidicem orada eritirim diye düşünüyorum :)

Arada kaçamaklar yapmasam gayet iyi gidecek ama iştahımın bu aralar iyice açılacağı tuttu :(
Diyetsizayda 3-4 kilo gayet iyi :)

ah şu iştah bende bu hafta sonu fena şekilde iştahıma yenildim ve inanılmaz yedim tartıdada sonucunu gördüm çok işmanım ama neye yarar :(

ah şu iştah bende bu hafta sonu fena şekilde iştahıma yenildim ve inanılmaz yedim tartıdada sonucunu gördüm çok işmanım ama neye yarar :(

geç olsun güç olmasın diyip yılmadan yine yeniden başlamak inanmak lazım :)

ben de bayadır ugrayamadım buraya ama haziran sonunda hedefıme ulasmıs 56 kilo olmustum.. ancak yasadıgım kotu bı olay yuzunden resmen depresyona gırdım ve bır haftada tam 4 kilo aldım! dun aksam tartıda kendımı gorunce o kadar emegım bosa gıttı dıye aglayacagıma yenıden basarabılecegıme ınanmayı sectım :) bakalım ne kadar surede bır degısım gorucem :) sonuclarımı daa yedıklerımı dee buraya yazacagım.. sevgıler :))

Back