- 20 Aralık 2020
- 17.068
- 75.561
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn inşallah tinnoşummmm, kuzum benim Allah razı olsun
Aminnn inşallah, Rabbim senden de razı olsun dua arkadaşım150 Adet İhlas Suresi'ni okudum Allah hepimizin dualarını kabul etsin, vesile olandan Allah razı olsun
Annem de eokudu Lna16Kızlar nasılsınız ? Umarım hepiniz inşallah iyisinizdir dua kardeşlerim
Dua kardeşlerim bu bir hatırlatma etiketidir
Son Okuma Tarihi: 06.03.2023
Selam ve dua ile
12.000 İhlas Hatmi
Aktif Lora
R rana20
kavs-i kuzah
RedGirl - annesi
burcusami
Ssevincli
Z Zerre
paeneperfectus
-loyalty
slnn12345
Mavi_Eftelya
dreamy07
Ipek -
agustos72
Nillatte
B Bukre11
B Bukre11 - annesi
bir mucizee
K Kitapkontesi
Tiniminimavihanim
Bluepinkkk
Bluepinkkk - annesi
Meral01
Z Zeynoyi
Kunfeyekunnn
debriyajgazfren
Teach_Mavi
sweetgirlcandy
B Buluts34
H Hayaldebaris
Levaiz
G Gunduzguzell1
N Neselikalpler
Cookiie
I Ilyusa
mandalina01
coconatt
Nefes0858
azerikizi91
L Lost_princess
@UcanSupurge
Tamam çiçeğim Allah kabul etsin anneciğinin ağzına yüreğine sağlıkAnnem de eokudu Lna16
Okudum ben bilginize..Okudum, Allah kabul etsin inşallah
Amin inşallah kızlar, sizden de Allah razı olsun
Ağzınıza yüreğinize sağlık
çok geçmiş olsun canım. RABBİM Ya Şafi ismi ile tez vakitte kalıcı şifa versin aminnn daha zamanı var 5 marta kadar olur da 150 ihlas okuyamazsan yazarsın bizler okuruz senin yerineAGIR bir şekilde vertigo geçiriyorum şu an. Insaallah tez zamanda ayaklanır okumaya başlarım canım. Dualarınızı bekliyorum
Okuduğunuzu biliyorum cuma mesajı var dikkat etmediniz sanırım ..Okudum ben bilginize..
Amin inşallah, Allah razı olsun swettimmmLna16 canım okudum Allah kabul etsin
Rabbim ya şafi ismiyle şifa versin inşallahAGIR bir şekilde vertigo geçiriyorum şu an. Insaallah tez zamanda ayaklanır okumaya başlarım canım. Dualarınızı bekliyorum
Allah (c.c.) razı olsunçok geçmiş olsun canım. RABBİM Ya Şafi ismi ile tez vakitte kalıcı şifa versin aminnn daha zamanı var 5 marta kadar olur da 150 ihlas okuyamazsan yazarsın bizler okuruz senin yerine
Amin . Allah ( c.c.) razı olsunRabbim ya şafi ismiyle şifa versin inşallah
Amin inşaallah, Allah razı olsun dua kardeşimBen de okudum Allah kabul etsin
Amin inşallah, Allah razı olsun dua kardeşimLna16 okumamı tamamladım. Hepimizin duaları hayırlısıyla kabul olsun inşallah