- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.013
Çiçeğim yeni değil 3 gün önce açtığım ihlas hatmi listesiLna16 bitanem yeni listemi bu onceki listemi
Hatırlatma etiketi yapıyorum 2 günde 1 birtanem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çiçeğim yeni değil 3 gün önce açtığım ihlas hatmi listesiLna16 bitanem yeni listemi bu onceki listemi
Tamam balimmmm son okuma tarihi 06.02 2023 olunca eksik okumami yaptım diye düşündüm kuzumÇiçeğim yeni değil 3 gün önce açtığım ihlas hatmi listesi
Hatırlatma etiketi yapıyorum 2 günde 1 birtanem
Ay kuzum benim hatam dur hemen düzenliyorum..Tamam balimmmm son okuma tarihi 06.02 2023 olunca eksik okumami yaptım diye düşündüm kuzum
Özür dilerim kuzum, hakkını helal et senide telaşa verdimTamam balimmmm son okuma tarihi 06.02 2023 olunca eksik okumami yaptım diye düşündüm kuzum
Olabilir balım bu aralar hepimizin kafası dalgın maalesef kuzumAy kuzum benim hatam dur hemen düzenliyorum
Kafa kalmadı kaç gündür
Olurmu bitanem ne özürü helal hoş olsun balım olur insanlık halı son yasadiklarimizdan sonra normal dalgın olman öpüyorum seni kocaman kocamanÖzür dilerim kuzum, hakkını helal et senide telaşa verdim
Sorma kuzum yerde miyiz gökte mı belli değilOlabilir balım bu aralar hepimizin kafası dalgın maalesef kuzum
Seviliyorsunnn kuzummmOlurmu bitanem ne özürü helal hoş olsun balım olur insanlık halı son yasadiklarimizdan sonra normal dalgın olman öpüyorum seni kocaman kocaman
Sende seviliyorsun hemde kocamann linosummmSeviliyorsunnn kuzummm
Bende seni kocaman öpüyorum Meralcim ve kocaman sarıldım
Bugün inşAllah okuyup bildirimi yapacağımmm LinoşummmKızlar nasılsınız ? Umarım hepiniz inşallah iyisinizdir dua kardeşlerim
Dua kardeşlerim bu bir hatırlatma etiketidir
Son Okuma Tarihi: 06.03.2023
Selam ve dua ile
12.000 İhlas Hatmi
@Aktif Lora
@rana20
@kavs-i kuzah
@RedGirl - annesi
@burcusami
@Ssevincli
Z Zerre
@paeneperfectus
@loyalty16
@slnn12345
@Mavi_Eftelya
@dreamy07
@Ipek -
agustos72
@Nillatte
@leylalin-_-7
@leylalin-_-7 - annesi
@bir mucizee
@Kitapkontesi
Tiniminimavihanim
@Bluepinkkk
@Bluepinkkk - annesi
Meral01
@Zeynoyi
@Yilmazozge669
@MaviKuplik
@Teach_Mavi
@sweetgirlcandy
@Buluts34
H Hayaldebaris
@Levaiz
@Gunduzguzell1
@Careszm
@-Cookie
I Ilyusa
@mandalina01
@coconatt
@Nefes0858
@azerikizi91
@Lost_princess
@UcanSupurge
ALLAH kabul etsin canım birşey olmaz fazla okunsun. ben fazla okunanları not alıyorum belki okuyamayan olur.Okudum Allah kabul etsin. Benim aklımda 180 kalmış 180 okudum. Şimdi farkettim 150 miş Lna16
150 adetti canım olsun fazla fazla olmuş Allah razı olsun160 adet kisi basi dimi canni
Tamam birtanemBugün inşAllah okuyup bildirimi yapacağımmm Linoşummm
Okudum. Allah kabul etsin
Amin inşallah kızlar, Allah razı olsunOkudum Allah kabul etsin. Benim aklımda 180 kalmış 180 okudum. Şimdi farkettim 150 miş Lna16
Rabbim kabul etsin inşallah, ağzına yüreğine sağlık dua arkadaşımOkudum.