15 Günde 12.000 İhlas-ı Şerif Hatmi

Kızlar 64 kişi olduk
Maşallah
1 kişi daha olsun listeyi kapatacağım
Canım epey kalabalık olmuşuz maşallah haftada bir mi okusak yaklaşık 15 günde 185 tane yapıyor desek çok çok kolay okunur arkadaşlarım kızacak belki ama günlük bile okunabilir

Canım epey kalabalık olmuşuz maşallah haftada bir mi okusak yaklaşık 15 günde 185 tane yapıyor desek çok çok kolay okunur arkadaşlarım kızacak belki ama günlük bile okunabilir
3 aylar da girdi ya zorlanmadan, yorulmadan olsun dedik çiçeğim o yüzden 15 günde 1 olsun dedik

Kardesim sen ayarla ve kisi bası ne düsüyorsa burdan yaz bende katılırım 100 tane bisey değil ben 100 tane alıyorum

Bende katılırım 100 tane alırım simdilik kisi bası dağıtın eksik olursa birazdaha alırım benide yazın

Ben 100 tane okudum allah kabul etsin insallah benimde oğluma dua edin lütfen 1 buçuk yasında baş edemediğimiz bi kabızlık sorunumuz var duanıza ihtiyacım var hatim dualarınızdada benim oğlumada dua edermisiniz oğlum özgüre sifa niyetine dua ederseniz çok sevinirim 100 tane ihlas okudum siz yine bakın eksik kalırsa tekrardan yine okurum

Selam kızlar
Hamd olsun 65 kişi olduk

3 aylara erdik ve Recep ayını dolu dolu geçirmek istedik ve "12.000 ihlas hatmine" niyet ettik

Kızlar herkes bilir ama ben yine de hatırlatmak istedim..

İhlas süresini okurken abdestli ve tesbih çekerken her boncukta ihlas süresine besleme çekmeyi unutmayalım.
Okuma mühleti "15" gündür.
Niyetimiz: Peygamber efendimize 12.000 ihlas hatmini hediye ediyoruz.
Her kişinin içinde saklı bir duası ya da niyeti vardır.. Peygamber efendimize bağışlarken isterseniz niyetiniz veya duanız varsa bağışlayabilirsiniz.
Okuduktan sonra bildirim yapmayı unutmayalım.
Lna16 veya Tiniminimavihanim beni etiket yapabilirsiniz.
Kişi başı ihlas "184" adettir.

184×65=11.960 oluyor eksik kalan (40) sayıyı ben kendim tamamlayacağım.
15 günde 12.000 ihlas hatmi diğer 15 günde yine 12.000 ihlas hatmi yapacağız.. Recep ayı içinde 2 kez ihlas hatmi yapmış olacağız Allah'ın izniyle inşallah
Rabbim niyetlerimizi, ibadetlerimizi kabul etsin inşallah
Şimdiden Allah razı olsun, hakkınızı helal edin kızlar

Okuma başlama zamanı: 24.01.2023

Okuma bitiş tarihi: 07.02.2023

İhlas Süresi

12.000 İhlas Hatmi

penyez83
Z Zerre
Nevreste
Lna16
RedGirl
Ipek -
ezgiisel
rapisa
Tiniminimavihanim
@Ada-anne
QueenGenepil
Oydar
kavs-i kuzah
Teach_Mavi
Aktif Lora
Meral01
N Neselikalpler
Hali
tatlicincap
Sadelikherseydir
mesirmacunu
slnn12345
Kunfeyekunnn
PiXiEE
Madammor
PiXiEE - annesi
Hemsirecik
Tubismavis
Aijoo
Cookiie
E eczpinar00
paeneperfectus
E Esragull
H hazal94
kaplumbik
H Huzurkokanmevsimler
nursevdi
Childdevelopment
M Meva59
-loyalty
B Bukre11
Arianaa
Bluepinkkk
Leris
memurhanim
K Kitapkontesi
C Canangul133
Life light
M MaviFeslegen
dreamy07
Ssevincli
Amazing family
C Cittaslow
Onikiagustos
kevsersoylu
burcusami
Z Zeynoyi
coconatt
@Mucizevi bekliyorum
agustos72
bir mucizee
Z zuleyha
Nillatte
HALLEYS
istbl

Bende katılırım 100 tane alırım simdilik kisi bası dağıtın eksik olursa birazdaha alırım benide yazın
Ekledim sizi
Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda
Dua ederiz Allah'ın izniyle
Listeyi paylaştım oradan adet sayısına bakabilirsiniz..
Şimdiden Benden dua isteyende oğluma dua eden den de allah razı olsun rabbim hepimizin duasını kabul etsin insaallah
Amin inşallah, Rabbim sizden de razı olsun

Ekledim sizi

Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda
Dua ederiz Allah'ın izniyle
Listeyi paylaştım oradan adet sayısına bakabilirsiniz..

Amin inşallah, Rabbim sizden de razı olsun
Amin tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…