Canım epey kalabalık olmuşuz maşallahKızlar 64 kişi olduk
Maşallah
1 kişi daha olsun listeyi kapatacağım
3 aylar da girdi ya zorlanmadan, yorulmadan olsun dedik çiçeğim o yüzden 15 günde 1 olsun dedikCanım epey kalabalık olmuşuz maşallahhaftada bir mi okusak yaklaşık 15 günde 185 tane yapıyor desek çok çok kolay okunur arkadaşlarım kızacak belki ama günlük bile okunabilir
Bekliyoruz65 kişiyi tamamladık hamd olsun listeyi artık paylaşayım
Canımm listeye ekleyelim mi seniiBende katılırım 100 tane alırım simdilik kisi bası dağıtın eksik olursa birazdaha alırım benide yazın
Hayır salişimmm 1 ay boyunca..3 ay boyunca mi
Malesef listeye de ekleyemedim
Ekledim siziBende katılırım 100 tane alırım simdilik kisi bası dağıtın eksik olursa birazdaha alırım benide yazın
Rabbim şifa versin inşallah tez zamandaBen 100 tane okudum allah kabul etsin insallah benimde oğluma dua edin lütfen 1 buçuk yasında baş edemediğimiz bi kabızlık sorunumuz var duanıza ihtiyacım var hatim dualarınızdada benim oğlumada dua edermisiniz oğlum özgüre sifa niyetine dua ederseniz çok sevinirim 100 tane ihlas okudum siz yine bakın eksik kalırsa tekrardan yine okurum
Amin inşallah, Rabbim sizden de razı olsunŞimdiden Benden dua isteyende oğluma dua eden den de allah razı olsun rabbim hepimizin duasını kabul etsin insaallah
Kapandı canımBen gelene kadar liste kapanmış sanırımRabbim dualarınizi kabul eylesin kizlar
Amin tesekkür ederimEkledim sizi
Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda
Dua ederiz Allah'ın izniyle
Listeyi paylaştım oradan adet sayısına bakabilirsiniz..
Amin inşallah, Rabbim sizden de razı olsun
Diğer aylar belki devam ederizHayır salişimmm 1 ay boyunca..
Ama listeyi kapattım
Diğer aylar belki devam ederiz
Emeğine sağlık