Ekledim sizitabiki isterim
O yazan yazı bana ait yorumlama yaptığında bana illa ki çıkaryanlız bu yazıyı başka bir arkadaş yazmış, nasıl ben yazmışım gibi görünüyor ki,:)
Eklerim tabi arkadaşımCanım bende katılmak istiyorum nasip olursa bu ay tüp bebek tedavime başlayacağım.Bildiğimiz ihlas suresi değil mi?
Canım şuan arkadaşım kişileri güncelleyecek. Bize etiket bildirimi ve kaç tane okuyacağınız bildirimi gelirKızlar kaç kişiyiz liste nerde ne zaman basliyor
Ben dua listesinde görmüştüm o yüzden etiket etmiştim eğer sıkıntı olduysa çıkartabilirim siziBen nasıl eklendim vallahi anlamadım bu sayfaya yorum yaptığımı hiç hatırlamıyorum
Şuan 56 kişi olduk ..Kızlar kaç kişiyiz liste nerde ne zaman basliyor
Ayda iki defa mı okuyacağız canımŞuan 56 kişi olduk ..
Bu akşam kapatıcam listeyi etiketleme yapıcam..
Yarın nasipse başlarız
Evet ablacımAyda iki defa mı okuyacağız canım
Kalabalık olduk daha fazlada okuyabilirizEvet ablacım
Recep ayı dolu dolu geçsin dedim
Valla abla penyez abla da öyle dedi bizim için sıkıntı yok ama burada ki arkadaşlar kısa süreli çokcası istemiyor ablamKalabalık olduk daha fazlada okuyabiliriz
Selam kızlar
Yarın 3 aylar başlıyor ve Recep ayına gireceğiz
Bu ayda "12.000 İhlas Şerif Hatmi" çok sevap..
Bende düşündüm 12 kişi olursak 1 kişi için 1.000 ihlas 15 günde çok rahat okunabilir..
Bende sizlerle birlikte okumak istedim..
1 ay içinde 2 hatim yapmış oluruz..
Dolu dolu bir ay geçirmiş oluruz
Kişi sayısına göre sayı adetleri netleşir başlarız inşallah
Şimdiden Allah razı olsun
Yok kuzum günlük 2 kişiye değil 15 günde 1 bildirim olacakGünlük iki kisiye mi okuyacağız ayyy çok olmaz dimi
Hoşbuldum kuzuummmLna16 canım günde 1000ihlas mı okunacak bir kişi için?
Bu arada tekrar hoşgeldino sıralar forumda değildim galiba bende kafam allak bullaktı yazdım mı hatırlamıyorum ama tekrar başın sağolsun. İmtihan dünyası taş olsa çatlar ama insanoğlu herşeye katlanıp alışıyor Allah imtihanımızı kolaylaştırsın
Tamam canım nasıl isterseniz ben uyarımValla abla penyez abla da öyle dedi bizim için sıkıntı yok ama burada ki arkadaşlar kısa süreli çokcası istemiyor ablam
Haftada 1 olabilir kalabalık ya liste dedik ama..
Hani 15 günde 1 olsun kimsenin kafası karışmasın dedim
Durumlar böyle ablacığım
Amin canım benimHoşbuldum kuzuummm
Doğrudur kuzum bende uzun zamandır yeni geldim 20 gün falan anca oluyordur ..
Ahhhh kuzum Allah razı olsun
Herşey insanlar için, ölüme ne gelir elden
Emir büyük yerden çiçeğim
Yazmışsın canım gördüm..
Aminnnnn inşallah kuzum
Rabbim tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin, mekanları cennet olsun inşallah
Bizi cennetinde buluştursun Rabbim sevdiklerimizle
Elden gelen duan
Aaa 15 günde bir kişiye mi okunacak öyleyse bende katılırım Lna'mYok kuzum günlük 2 kişiye değil 15 günde 1 bildirim olacak
Kişiye özel olmayacak galiba canımAaa 15 günde bir kişiye mi okunacak öyleyse bende katılırım Lna'm