Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır 10. Gün olsaydı yüksek risk oluyormuş ama 7. Gün düşük ihtimal.Hesaplarım doğru ise nerdeyse yumurtlama döneminde geri çekilme ile korunmuşsunuz(?). Hayırlı olmuş olabilir.
Tam hesap yapmadım açıkçası şöyle 3 aşağı 5 yukarı gibi düşündüm.Hayır 10. Gün olsaydı yüksek risk oluyormuş ama 7. Gün düşük ihtimal.
Prezervatif kullanmamıza ragmen geri çekiliyordu eşim... Böyle rahat davranırsanız başınız çok ağrır8 gun once iliskiye girdik cekilme yoluyla korundu ama kesin bisey diyemem diyor dun kahverengi bi kan vardi bugunde kirmizi bi kan gelmisti daha 15 gun once adet oldum sebebi ne olabilir![]()
Nasil yaniTam hesap yapmadım açıkçası şöyle 3 aşağı 5 yukarı gibi düşündüm.
15 gun once adet olmustum normalde boyle olmaz dun leke vardu bu sabah kanamam var suanBirazdan "geri çekilme bir korunma yöntemi değil!" Diye linçleneceksiniz hazır olun.
Ara kanama olmuş olabilir mi?
Benim bazı aylar yumurtlama dönemlerinde ufak kanamalarım olur.
15 gun once adet olmustum dun sabah uyandigimda leke vardi bugunde uyandim kanamam var belki adet olmusumdur ama ilk defa oyle erkenHesaplarım doğru ise nerdeyse yumurtlama döneminde geri çekilme ile korunmuşsunuz(?). Hayırlı olmuş olabilir.
Ee haksızlar mı geri çekilme yöntemi korunma yöntemi olabılır mı yaBirazdan "geri çekilme bir korunma yöntemi değil!" Diye linçleneceksiniz hazır olun.
Ara kanama olmuş olabilir mi?
Benim bazı aylar yumurtlama dönemlerinde ufak kanamalarım olur.