Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
15 ekim çarşamba ameliyat oluyorum..:)
- Konu Sahibi edamtte
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
evet canım sen hasan fındık a olucaktın ameliyatı dimi bende ona muayene oldum ama fatih beyde karar kıldım inş güzel olur burdan paylaşalım birbirimizle yaşadıklarımızı çok heycanlıyım.bugüb dışardaydım anca girebildim ee malum hazırlıklarrrr..:) senin bitmiştir şimdiy yanına neler alcan sütyen sen mi alıyosun yoksa hastaneden mi veriyolar ben sormadım canımedamtee aramızda bır gun var herşey cok güzel olsun cnm
canım çok saol bende çok merak ediyorum bakalım nasıl olucak aklımda bi ton soru işareti heycan ve korku var umarım hepsi yersizdir gerçi ben doktoruma çok güveniyorum ama yinede düşünmeden olmuyorCok az kalmis allah yardimcin olsun insallah agrisiz sizisiz bir ameliatin olur ve mutlu olursun seni takipe aliyorum iyilesme surecini ve ameliatini cok merak ediyorum simdiden hayirli olsun cicislerin :)
- 20 Ağustos 2014
- 639
- 368
- 158
evet canım sen hasan fındık a olucaktın ameliyatı dimi bende ona muayene oldum ama fatih beyde karar kıldım inş güzel olur burdan paylaşalım birbirimizle yaşadıklarımızı çok heycanlıyım.bugüb dışardaydım anca girebildim ee malum hazırlıklarrrr..:) senin bitmiştir şimdiy yanına neler alcan sütyen sen mi alıyosun yoksa hastaneden mi veriyolar ben sormadım canım
ben ve herşey hazır canım bi amelıyatt kaldı :) yanıma pijama takımı onden dugmelı, yedek iç çamaşır ,ıslak mendıl, kitap, pet ve tampon, her ıhtımale karşı cunkı hasta olma rıskım var ..şal alırım.. belkı işe yarar :) üşürsem fılan :)corap ,terlık , bıde ben sutyenımı takmadan gıdıcem ılk defa sutyensız sıkıcam sokağa :) amelıyat sonrası sütyenı onlar verıyor fazla nazlıya takılmıştı aynı doktor bizimki. evet paylaşmaya devam moral oluyor destek olunuyor ınsan mutlu oluyor :)
ayyyy canım hadi hayırlısı çok merak ediyorum yaaa kaç beden istiyorsunnnn :)ben ve herşey hazır canım bi amelıyatt kaldı :) yanıma pijama takımı onden dugmelı, yedek iç çamaşır ,ıslak mendıl, kitap, pet ve tampon, her ıhtımale karşı cunkı hasta olma rıskım var ..şal alırım.. belkı işe yarar :) üşürsem fılan :)corap ,terlık , bıde ben sutyenımı takmadan gıdıcem ılk defa sutyensız sıkıcam sokağa :) amelıyat sonrası sütyenı onlar verıyor fazla nazlıya takılmıştı aynı doktor bizimki. evet paylaşmaya devam moral oluyor destek olunuyor ınsan mutlu oluyor :)
- 20 Ağustos 2014
- 639
- 368
- 158
dolu dolu bir c istiyorum 350 cc hep aklımda görcegım artık :)ayyyy canım hadi hayırlısı çok merak ediyorum yaaa kaç beden istiyorsunnnn :)
- 20 Ağustos 2014
- 639
- 368
- 158
aramızda bı gun olması cok güzel bırlıkte yaşayacağız süreçlerimizi cok merak ediyorum nasıl olacak yaaa :))dolu dolu bir c istiyorum 350 cc hep aklımda görcegım artık :)
ameliyat şekli nasıl olcak kas altı mı doku altımı damlamı yuvarlakmı yüksek profil mi...?inş istediğin gibi olur canım verdiğimiz paraya ve çektiğimiz eziyete fazlasıyla değer umarımdolu dolu bir c istiyorum 350 cc hep aklımda görcegım artık :)
aynen canım yaa ben ameliyat olmadan önce fotolarımı çekicem bide sonrasında aradaki varmı unutmamayımaramızda bı gun olması cok güzel bırlıkte yaşayacağız süreçlerimizi cok merak ediyorum nasıl olacak yaaa :))
- 20 Ağustos 2014
- 639
- 368
- 158
ameliyat şekli nasıl olcak kas altı mı doku altımı damlamı yuvarlakmı yüksek profil mi...?inş istediğin gibi olur canım verdiğimiz paraya ve çektiğimiz eziyete fazlasıyla değer umarım
hahabı bi benım sayfa bı senın sayfa cok iyiyizz :)kas altı high profıl yuvarlak canım damla hıc bır zaman duşunmedım cunkı benım üstler boş dolu dolu olsun ıstıyorum :)
aynen aynen :):)hahabı bi benım sayfa bı senın sayfa cok iyiyizz :)kas altı high profıl yuvarlak canım damla hıc bır zaman duşunmedım cunkı benım üstler boş dolu dolu olsun ıstıyorum :)
amin canım ama bildiğim kadarıyla kas altı koyunca biraz daha küçük görünüyor doku altına koyunca daha büyük onu aklında bulndur hatta istersen sor doktoruna bide ilk zamanlar ödemli olduğu için büyük sonra inince küçülüyormuş ben çok küçülmsinden korktuğum için d istiyorum bide büyük istiyorum zaten..senin ölçülerin ne canım :)herşey gönlümüzce olsun inş cok memnun kalır ve sonrakı surecı sorunsuz atlatırız in küçük oldu dıye üzülmeyız işte bu dıyıp cıglık atalımmm :)
- 20 Ağustos 2014
- 639
- 368
- 158
amin canım ama bildiğim kadarıyla kas altı koyunca biraz daha küçük görünüyor doku altına koyunca daha büyük onu aklında bulndur hatta istersen sor doktoruna bide ilk zamanlar ödemli olduğu için büyük sonra inince küçülüyormuş ben çok küçülmsinden korktuğum için d istiyorum bide büyük istiyorum zaten..senin ölçülerin ne canım :)
ben hasan beye yuvarlaklığı barız bellı olmasın bı kaç resımde gormuştum dedım o da bana kas altı olacağı ıcın oyle bır goruntu olmaz asla dedı. sılıkon olucak uzerıne bıde kas olacak dahada buyuk olacak dedı kasıda hesap et oyle soylemıştı .. bende burada hep senın dedıgın gıbı okumuştum ama doktorun dedıgı daha doğru düşüncek olursan :) senın nasıl olacak kas ustu mu ? 80 a takıyorum..78 gıbı sırt 83 gibi memeden
benimde kas altı ve memenin altından kesi yapıcakmış ama ben aklımdan koltuk altı girse daha iyi olmazmı diye düşünüyorum iz açısından ?ben hasan beye yuvarlaklığı barız bellı olmasın bı kaç resımde gormuştum dedım o da bana kas altı olacağı ıcın oyle bır goruntu olmaz asla dedı. sılıkon olucak uzerıne bıde kas olacak dahada buyuk olacak dedı kasıda hesap et oyle soylemıştı .. bende burada hep senın dedıgın gıbı okumuştum ama doktorun dedıgı daha doğru düşüncek olursan :) senın nasıl olacak kas ustu mu ? 80 a takıyorum..78 gıbı sırt 83 gibi memeden
- 20 Ağustos 2014
- 639
- 368
- 158
benimde kas altı ve memenin altından kesi yapıcakmış ama ben aklımdan koltuk altı girse daha iyi olmazmı diye düşünüyorum iz açısından ?
koltuk altından sıvı sılıkon koyuluyormuş bıde cok buyuk sılıkon koyulmuyormuş yanı istedıgın buyuklukte olmaz koltuk altından ayrıca daha bellı olur ızler bıde düşünsene kaldıgını cıldıne de bağlı ..allah korusun. kollarını kaldırdığında ne bılım güneşlenirken zor olmazmı. ben meme ucu kesısını ıstedım.
canım sen evlimisin peki doğum falan yaptın mı?koltuk altından sıvı sılıkon koyuluyormuş bıde cok buyuk sılıkon koyulmuyormuş yanı istedıgın buyuklukte olmaz koltuk altından ayrıca daha bellı olur ızler bıde düşünsene kaldıgını cıldıne de bağlı ..allah korusun. kollarını kaldırdığında ne bılım güneşlenirken zor olmazmı. ben meme ucu kesısını ıstedım.