vayyyy hevukumda gelmiş hoşgelmişşş kızlarr 5 kişi daha kazım grubumuzu tamamlamaya hadiii
Geldim canım ama yanlızca 10 kişimiyiz
Ben yatıcam uykusuzum çok gece uyumadım ama yatamıyorum
Bankaya gitmek için kendimi motive etmeye çalışıyorum
Keşke kapıda ödeme olsa ne süper olurdu
Ama geri çevrilmiş çogu kez üzüldüm..
Ben şimdi önce bi kocişe uğrıyım şirketten ödetirim belki
Onlarda yardım etsin hepsini üyemi yapsam kk ye patlama olur valla ama erkek hepsi
Kızlar ben birazdan Bankaya gidicem çok uzak ama bayagı yürümem lazım İban numarasını almak için girdim..
Ya benim bankayla filan hiç işim olmuyo hesabım filanda yok İban dan ödüycem yinede değilmi kızlar.??
tamam canım o zaman sizden kimler isimlerini yazarsan ben listemizi yapıp grubumuzu tamamlayalım...
ama iki koldan çalışmaya devam edelim inşallah 2. sandalyeyi de alırız...
grubumuzun adı ne olacak şimdi peki
evet oylamaya açıyorum arkadaşlar...
hangi isimle katılalım derseniz o isim altında toplaşırız...
- Aşk dolu 15 cesur yürek grubu
- Dostluk grubu
alternatif isimlerinizi de bekliyorum bunlar benim aklıma ilk etapta gelenler...
wallaaa canımm ben ilk sıradakini beğendimmm
bizden
1. xxxmutluxxx
2. evreka35 ( yani ben)
3. melike
4. guldhelinn olacak
bir tanede arkadaş bugün yapacaktı oda gelirse eğer 15 kişi oluyoruz dimiii
merhaba kızlarr
tubacım biz grubu birleştirmeye karar verdik arkadaşlarla konuştuksonuçta yardım için yapılan birşey hep birlikte belki dahada faydamız olurrr
tamam canım o zaman sizden kimler isimlerini yazarsan ben listemizi yapıp grubumuzu tamamlayalım...
ama iki koldan çalışmaya devam edelim inşallah 2. sandalyeyi de alırız...
grubumuzun adı ne olacak şimdi peki
evet oylamaya açıyorum arkadaşlar...
hangi isimle katılalım derseniz o isim altında toplaşırız...
- Aşk dolu 15 cesur yürek grubu
- Dostluk grubu
alternatif isimlerinizi de bekliyorum bunlar benim aklıma ilk etapta gelenler...
tamam canım benim şimdi oğlumu almaya gitmem gerek dönüşte hemen listemizi yapıp beğenilen başlıkla grubumuzu toplayıp kazene bildiririz...
yaşasınnn çok az kaldı çookkk...
aaa çok güzel birinci grup tamamlanmış olur işte bir grubun nesi var iki grubun sesi var
haklısın kepelek iki koldan çalışmak daha güzel hem birlikte daha iyi olur
cesur yürek hoşuma gidiyor benim dostlukda güzel ama cesur yürek dahamı iyi geliyor kulağa
aynen öyle canımm bizde geçen gün konuşmuştuk birleştirsekmi filan diyeee bugünde tuba diyincee hep birlikte konuştuk tamam dedilkkk
birleştirmek son karar mı arkadaşlar
bide grup ismi belli oldu ise yeni konu açalım
Devam edelim tam 15 olunca da tekerlekli sandalye kazanılmış olur
canımm sende ecede mutluda tamam dedi tubada teklifi sundu diğer arkadaşlarda onaylıyorsa bizlik bir durum yokIsimde hep birlikte karar verelim
selam millet. Böyle iyi olmuş ya . Hem daha organize bi şekilde sesizimi duyruruz hemde bi sandalye için sayıyı toparlamış oluruz. :13:
tamam isime de karar verelim o zaman hemen yeni konu açalımOradan devam edelim
bence ask dolu 15 cesur yürek grubu güzell
tamam isime de karar verelim o zaman hemen yeni konu açalımOradan devam edelim