15 Cesur Yürek Aranıyor !!

eveeet 11. kişimiz de geldi kaldı 4 kişiiiii hevukcanım teşekkürler kuzucummm:KK54:
listemizi yeniliyorum hemen
:KK76:
  1. datlucadu
  2. mandalina01
  3. tubasultan
  4. perimeri
  5. ghs
  6. nissan
  7. paristebirgece
  8. cicim35
  9. ofeliya
  10. martagon
  11. hevuk

12 13 14 ve 15 inci arkadaşlarım sizleri bekliyoruz sabırsızlıkla
:KK8:

ödeme yada diğer konularla ilgili sorunuz olursa buradan yada özelden seve seve yardımcı olmaya çalışırım...

eveeet 11. kişimiz de geldi kaldı 4 kişiiiii hevukcanım teşekkürler kuzucummm:KK54:
  1. datlucadu
  2. mandalina01
  3. tubasultan
  4. perimeri
  5. ghs
  6. nissan
  7. paristebirgece
  8. cicim35
  9. ofeliya
  10. martagon
  11. hevuk

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

walla makaracım asıl ben seni alkışlıyorum
:KK9::KK9::KK9: 1 kalbi aldın 2. kalbe göz kırpmışsın hadi hayırlısı keşke şöyle 5 kalp falan olsa
:KK16::KK16:

Ayy İnşallah..:KK16:
Listem Güzel Vazgeçen Olmaz İse; 3 Tane Olacak..
Ama Olursa Tekte Kalırız.. :KK17:
Bakalım En Büyük KKEn Büyük KK

Kızlar benim kredi kartım yok,bankadan havale ile ödicem ama adres bilgilerini nasıl vericem, kime vericem :26:
Birde toplu paramı ödüycez 15 kişi yoksa listeyi öylesinemi yaptınız, herkes kendi işini kendimi halletcek?:KK9:
Çok sordum galiba..

Kızlar benim kredi kartım yok,bankadan havale ile ödicem ama adres bilgilerini nasıl vericem, kime vericem :26:
Birde toplu paramı ödüycez 15 kişi yoksa listeyi öylesinemi yaptınız, herkes kendi işini kendimi halletcek?:KK9:
Çok sordum galiba..

canım benim http://www.kadinlarkulubu.com/forms.php?do=form&fid=1 şimdi bu linkteki formu dolduruyorsun ödeme seçeneği olarakta havaleyi seçiyorsun orada adresini falan yazıyorsun zaten ek açıklama kısmına da nickini ve 15 cesur yürek grubu yazarsan iyi olur...

sonra
IBAN NO :
Burhan Eğerci TR 04 0006 7010 0000 0084 2187 24

bu ıban numarasına havale yada eft yapıp dekontunu da editör@kadinlarkulubu.org adresine mail at... havale yaparken açıklama kısmına nickini ve kk prokart ödemesi yazmayı unutma... arkadaşlar sanırım maaş almayı bekliyor sen ne zaman müsaitsen yapabilirsin canım...

ek yardım taleplerinizi seve seve kabul edip yardımcı olmaya devam ederim...
:KK54:

kızlar cok ozur dılerım malesef ben katılamıyıcam
özel sebeblerden dolayı
belke başka sefere

Pazartesi canım yatırcam parayı inşallah halledebilrim geri kalanı Tuğbam açıklaman çok hoş olmuş sağol..
Emaili annamadım nedenkine burdan yazsak olmazmı
Tamam Nick yazıcam bide kadınlar kulübü pro kart yazcam havalede sonrada meail atıcam
Anladım sanırım

Günaydın bayanlar. Kazen ile kapıda ödeme konusunu görüştük ama maalesef böyle bir seçeneğin olmadığını , daha önce yapıldığını ancak iki kişiden birnin ödemeden vazgeçtiği için mağdur olduklarından bu seçeneği kaldırdıklarını belirtti.:KK50:

1. datlucadu
  2. mandalina01
  3. tubasultan
  4. perimeri
  5. ghs
  6. nissan
  7. paristebirgece
  8. cicim35
  9. martagon
  10. hevuk

BİR ARKADAŞIMIZ AYRILMIŞ. BU NEDENLE LİSETMEİZİ YENİDEN DÜZENLEYELİM.
1-datlucadu
2-mandalina01
3-tubasultan
4-perimeri
5-ghs
6-nissan
7-paristebirgece
8-cicim35
9-martagon
10-Hevuk

Son düzenleme:
kızlarrr günaydınnnn hepinize

1 . formu dolduruyoruz
2. hesaba para yatırıyoruz acıklamaya nickimizi ve kk pprokart ödemesi yazıyorum
3. dekontu editor@kadinlarkulubu.org a mail atıyoruz (DEKONTU MAIL ATARKEN BSY YAZACAKMIYIZ )

dogrumu anlamısım arkadaşlar

kızlarrr günaydınnnn hepinize

1 . formu dolduruyoruz
2. hesaba para yatırıyoruz acıklamaya nickimizi ve kk pprokart ödemesi yazıyorum
3. dekontu editor@kadinlarkulubu.org a mail atıyoruz (DEKONTU MAIL ATARKEN BSY YAZACAKMIYIZ )

dogrumu anlamısım arkadaşlar

bildiğim kadarıyla önce parayı yatırıp sonra formu dolduruyon ama tubasultan daha iyi biliyo. gelince ona soralım:KK31:

günaydııın hanımlar...:KK3:

üzüldüm aslında 11 kişi olduk derken 10 kişi kalmışız neyse sağlık olsun inşallah 5 kişi daha buluruz...En Büyük KK

ben üstteki mesajımda formu doldurup havale yapıyorsunuz yazmıştım ama önce havale yapıp sonra formu doldurursanız daha çabuklaşıyor işler bilginize...:KK8:

editöre atacağınız maile de nickiniz kk prokart ödeme dekontu 15 cesur yürek grubu yazarsanız daha iyi olur...:KK34:

Son düzenleme:
BİR ARKADAŞIMIZ AYRILMIŞ. BU NEDENLE LİSETMEİZİ YENİDEN DÜZENLEYELİM.
1-datlucadu
2-mandalina01
3-tubasultan
4-perimeri
5-ghs
6-nissan
7-paristebirgece
8-cicim35
9-martagon
10-Hevuk

vayyyy hevukumda gelmiş hoşgelmişşş kızlarr 5 kişi daha kazım grubumuzu tamamlamaya hadiii

vayyyy hevukumda gelmiş hoşgelmişşş kızlarr 5 kişi daha kazım grubumuzu tamamlamaya hadiii

Kızlar ben birazdan Bankaya gidicem çok uzak ama bayagı yürümem lazım İban numarasını almak için girdim..
Ya benim bankayla filan hiç işim olmuyo hesabım filanda yok İban dan ödüycem yinede değilmi kızlar.??

X