bende başvurdum cadumbenide yaz walla benden önce davranmışsın topic açmadaki hızına yetişemiyorum yani...
topiğimiz hayırlı uğurlu olsun kızlar..hepiniz saolun varolun duyarlı arkadaşlarım
ekliyozmu simi crytipc
BENDE VARIM
kesinlikle canım. madem toplanmışız bi işe yarayalım konuşmamzın sadakası olsun demisanmıyorum ki arkadaşlarımın çoğunun bütçesini 30 tl sarsın madem sarsmıycak neden bir insanın gülümsemesine hayata karışmasına el atmasın ki dimi
kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum yanlış anlaşılmasın pro kart alacaksınız siz ama kk parasını tekerlekli sandelye olarak geri döndürecek hemen şimdi değil yarın öbür gün maaş günü farketmez hadi grubumuza gelin
pardon rengi seçilmiyo ya ondan şeyttiydim:26::26:cry zaten pro dadlum :))))
ben anlamadım desem bana anlatırmısın bilo bend istiyorum pro kart
kızlar bende varımmmmmmmm tabikisi yaniiiii
parisim pro kart için 30 tl veriyoruz özel mesaj gönderirken 10 dakika bekliyoruz filan özellikleri var hani kırmızı adı olanlar varya onlardan olmanın bedeli 30 tl grup oluyoruz 15 kişi lik bu 15 kilik grup pro kart alınca başvurunca parası bir tekerlekli sandelyenin bedeli oluyor kk da bu oparayla bir ihtiyaç sahibini sevindiriyor parisim hadi sende katıl bize bir kez 30 tl verecen bütçeni sarsmazsa eğer
tamam canım bende varım..uzun zamandır aklımdaydı istiyodum prolu olmak..buda vesile olur ne güzell...
ödemesi nasıl oluyoki bunu . kredi kartım yok :26:
birde ne kadarlık bu pro kart belli bi süremi prolu oluyoruz.. yoksa üyelik boyunca devam ediyomu