• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları 15 aylik oglum surekli mizmiz

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

Kayra19

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
1.986
1.002
333
Merhaba,

Oglum 15 aylik bebekligi kolik krizleriyle gecmisti devamli mizmiz ve aglayan bir bebekti saglikla ilgili bir sıkıntısı yoktu cok sukur. Buyudukce bu huyu devam etti ve herseyi yere atan bir cocuk. 6.ayinda blw ve yari klasik seklinde beslenmeye basladi. Cok ilgiliyim ona karsi. Hatta yuruyene kadar 1 dk olsun ayrilamiyordum yanindan butun gun ac durduğumu bilirim. Mumkun degil kucagimdan inmez surekli oyun oynardik. Simdi pesimde surekli. Eline ne versem surekli atiyor. Yemek oyuncak vs vs.. Evi mahvediyor umrumda degil ama süpürge bile acamiyorum sesinden cok korkuyor. Ev islerine esim gelince basliyorum bu sefer geceye kadar isim bitmiyor cok yoruldum. Surekli mizmizlik halinde. Masanin altlarina emzigini atip kendini yerlere atip agliyor deli gibi, sulugunun icinde suyu kalmamissa yine ayni sekilde. Surekli konusuyorum bitti simdi su koyalim icine diye herseyi anlatiyorum. Zaten oturup oyun oynamaz benle bile olsa 2 dk sonra kalkar gider. Artik bazen dayanamiyorum cok yukseliyorum ne yapsam zaten agliyor diye. Aktivite hazirliyorum hic ilgisini cekmiyor ne yapacagimi sasirdim artik.

yapmaması gereken bir davranış yaptığında karşınıza alıp gözlerine bakarak yaptığının yanlış olduğunu anlatmalısınız. öfke nöbetleri geçirmesini koz olarak kullanıyor anladığımı kadarıyla ağlayarak size herşeyi yaptırabileceğini farkında. patronun kim olduğunu göstermelisiniz. kızmadan bağırmadan anlatarak. eninde sonunda pes edecek ve en azından ağlamadan az da olsa kendi kendine sakin sakin oyun oynayacaktır. size de ev işlerine vakit ayırıp eşinizle bir çay içecek vakit kalacaktır.

Back