- Konu Sahibi cococookie
İstanbul'da yaşıyoruz. Benim ve eşimin ailesi bizden farklı şehirlerde yaşıyorlar. İstanbul'da da pek arkadaşımız yok. Dolayısıyla pek sosyal bi ortamda yaşamıyor oğlum. Bu yaz İki ay kadar oğlumla ailemin yazlığında tatil yaptık. 15 aylık Oğlum okadar mutluydu ki bunu onun gözlerinden ve attığı gülücüklerden anlayabiliyordum. İştahsız bi çocuk ve uykuyu çok seven bi çocuk. Tatilden döneli bir hafta oldu oğlum günde 4-5 öğün yerken şimdi zorla 3 öğün anca yediriyorum. Aralarda sadece su içiyor. Biberonla süt falan da içme gibi alışkanlığı yok. Bıraksam bütün gün kurbağa gibi sadece su içecek. Günde 2'şer saatten 2 kere uykuya yatardı şimdi sadece 1 kere uyutabiliyorum. Geceleri de sabaha kadar beni sürekli uyandırıyor. Tatil de birlikte uyuyorduk ama evimize dönünce oğlum tekrar kendi yatağında yatmaya başladı. İstanbul'da şehir dışında büyük bi sitede oturuyoruz. Yani çocuk parkı falan bize epey uzakta, çarşı pazar deseniz anca taksiyle ulaşabiliyoruz. Ne yapacağımı şaşırdım. Lütfen bana yardım edin. Çok çaresizim...