benimde kızım 15 aylık .bizimki çok hareketli. bir tek o uyuyunca işlerimi yapabiliyorum.onun dışında hep onunla ilgileneyim, onunla oyun oynıyım istiyor.onu biraz kendi haline bıraksam önüne oyuncaklarını bile versem 5 dakikayı geçmiyor oyalanması.
onun dışında bizi çok iyi anlıyor.dışarı çıkmak istediğinde hemen kapnının yanındaki merdivene oturuyor.uysuku gelmişse annecim nenni yapalım mı diyorum ee ee diyosa uykusu gelmiş anlıyorum.yada yemek yerken masaya oturtuyorum eline çatalını verip annecim mama yiyelim diyorum oda bizimle yiyiyor.
çekmeceleri açıp karıştırdığında annecim onları koyalım yerine diyorum geri koyuyor.fırın filan sıcaksa annecim elleme diyorum hemen cıss diyo bazende eline yavaşça deydirip hemen çekiyo.
annecim ağzın nerde diyoru hemen dilini dışarı çıkartıp eliyle ağzını gösteriyor.sonra ellerini ayaklarını sorup onlarıda gösteriyor.10 parmak şarıkısın söylüyoruz ellerini parmaklarını gösteriyor.
parka gittiğimizde salıncakta sallanırken gelmek istemiyor en son sıkıldığında ellerini uzatıp kaldırmamı istiyor.
baba dede lafını güzel söylüyor anne derkende bazenbana bakıp gülüyor